Wat was dit leuk zeg! We gaven de proeverij cadeau aan een goede vriend waar we regelmatig de lekkerste champagnes mee drinken! We vonden het erg spannend omdat we geen reviews hadden over de Bubb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het contact verliep soepel, de afspraken waren duidelijk. Het evenement zelf was héél leuk en leerzaam en goed verzorgd. Er werd flexibel omgegaan met 'laatkomers', en Siebe zelf is zeer enthousiast... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Bubbel Broeders
Yrityksen kirjoittama
Wij importeren heerlijke champagnes van kleine wijnboeren. Want wij vinden dat er voor elk moment een lekkere bubbel gedronken kan worden. Je kan bij ons champagnes bestellen maar we kunnen ook lekkere proeverijen organiseren of schenken tijdens evenementen en partijen.
Wij kiezen bewust niet voor de grote en bekende merken, maar werken samen met de kleine boeren die hun eigen druiven verbouwen, de oogst zelf verwerken en bottelen. Want daar zit echte ambacht in, en dat proef je. Karakter noemen wij dat ook wel. Verwacht dus geen “standaard” champagnes maar pareltjes uit de champagne streek. We selecteren op prijs, kwaliteit en exclusiviteit. Want waarom betalen voor de naam als het gaat om de smaak? Zo laten we iedereen kennis maken met écht lekkere bubbels.
Waarom kiezen voor de Bubbel Broeders?
- Unieke champagnes van kleine wijnhuizen
- Altijd bereikbaar voor persoonlijk advies
- Gratis verzending vanaf €100 bezorgd door PostNL
- Voor 15:00 besteld vaak de volgende dag al bezorgd door PostNL
- Gratis afhalen in Haarlem of Arnhem
- Betaal met iDeal - Creditcard of Apple Pay
Welke champagnes verkopen de Bubbel Broeders?
Wij importeren de champagnes van 4 verschillende huizen. Maar we blijven constant opzoek naar nieuwe parels voor ons assortiment. Inmiddels hebben we 16 champagnes. Van de lekkerste Blanc de Blancs tot Rosé of Millésime.Dit zijn de huizen die we importeren:
- Champagne Paul Sugot
- Champagne Pierre Domi
- Champagne René Rutat
- Champagne Driant Valentin
Kan je ook proeven bij de Bubbel Broeders?
Zeker! We organiseren regelmatig proeverijen met een open inschrijving. Check onze website voor de data.
Boek je liever een champagne proeverij op je eigen locatie? Dan kan dat ook we komen al bij je langs vanaf 5 personen. Een proeverij is al te boeken vanaf €30 euro p.p. Vul het formulier in via deze link en we nemen snel contact met je op.
Relatiegeschenken en cadeaus
Ben je opzoek naar een uniek relatiegeschenk of een cadeau? We adviseren je graag, van unieke verpakking tot unieke fles, alles is mogelijk. Neem een kijkje op deze pagina of neem contact met ons op. Volg ons vooral op social media voor updates en champagne tips. Instagram Facebook TiktokYhteystiedot
Molenveltlaan 16, 2071BS, Santpoort-Noord, Hollanti
- 0629167610
- siebe@bubbelbroeders.nl
- bubbelbroeders.nl
Wat was dit leuk zeg
Wat was dit leuk zeg!
We gaven de proeverij cadeau aan een goede vriend waar we regelmatig de lekkerste champagnes mee drinken! We vonden het erg spannend omdat we geen reviews hadden over de Bubbel broeders anders dan we lazen op trustpilot en andere platforms! Maar na wat contact via de mail hadden we gelijk al het vertrouwen in Siebe. We hadden een onwijs leuke en gezellig avond, Siebe heeft veel verstand van wat hij doet en kan je veel leren over champagne. Ik zou het iedereen aanraden om eens te doen en ik weet zeker dat we Siebe nog een keer gaan vragen voor zo'n heerlijke en gezellige proeverij!
Bubbels drinken uit het Lehmann glas…
Wil je meer smaak, meer geur en een feestelijke beleving van bubbels? Een Lehmann glas maakt echt het verschil. En dan werd mijn bestelling ook nog eens met de bakfiets geleverd door een van de Bubbel Broeders.
Bestellen en leveren helemaal prima
Bestellen en leveren helemaal prima. Telefonische bereikbaarheid en contact uitstekend. Ik was alleen verbaast over de mail met betref 'Je bestelling bij Bubbel Broeders is nu afgerond' terwijl de order nog niet verzonden was. Dat zou ik anders formuleren. Maar 4 sterren is dan toch te weinig.

Mooie eerlijke producten
Mooie eerlijke producten, duidelijke website, foto’s exact zoals het product is, zeer snelle levering. Persoonlijke kaartje bij de levering maakt het helemaal af. Aanrader!

Top!
Top!
Natuurlijk het belangrijkste: de bubbels waren fantastisch!
Maar de service en het oog voor detail konden ook niet beter.
Goed ingepakt, snel verzonden en zelfs een handgeschreven kaartje.
Beter dan dit is toch moeilijk voor te stellen.

Siebe is enthousiast!
Het contact verliep soepel, de afspraken waren duidelijk.
Het evenement zelf was héél leuk en leerzaam en goed verzorgd. Er werd flexibel omgegaan met 'laatkomers', en Siebe zelf is zeer enthousiast en aardig.
Kortom: een heel leuk verjaardagskado!

Vastaus yritykseltä Bubbel Broeders
De Bubbelbroeders geboekt voor een…
De Bubbelbroeders geboekt voor een vrijgezellenfeest en dat was echt een schot in de roos. Hij was super kundig, vertelde enthousiast en wist iedereen mee te nemen in zijn verhaal. Leuk, leerzaam en vooral heel gezellig. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Bubbel Broeders
Goede keuze van kleine champagneboeren.
Goede keuze van kleine champagneboeren.
Bij 1ste aankoop als nieuwe klant misschien iets extra.s., bv 10% korting op volgende aankoop boven 100euro of iets anders. Mogelijk dat je dan n vaste klant krijgt.

Great service
Great service. Package delivered the day after ordering and the (fragile) glasses arrived undamaged.

Mooie glazen
Mooie glazen, fijne website en een handgeschreven kaartje bij de bestelling! Heel fijn die persoonlijke touch!

Vastaus yritykseltä Bubbel Broeders
We kregen zes glazen geleverd en één…
We kregen zes glazen geleverd en één daarvan was gebroken.
We hebben een e-mail gestuurd en we kregen onmiddellijk antwoord.
De volgende dag werd er al een nieuw glas geleverd.
Zeer snelle srvice met persoonlijk…
Zeer snelle srvice met persoonlijk geschreven kaartje maakte de koopervaring compleet
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.