Saanut 5/5 tähteä

Whey is van goede kwaliteit, levering was snel en een verrassend persoonlijke geschreven Bedank kaartje erbij! Ik bestel weer, letterlijk beste prijs in NL!

Saanut 5/5 tähteä

Ken je dat? langdurige spierpijn en nu tipte mij iemand om dan toch eens bij te houden hoeveel eiwitten je binnenkrijgt met de inspanningen die ik doe. Dat bleek dus voor mij echt te weinig te zijn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb eergisteren de natural whey besteld, vandaag binnen en net getest. Neem whey altijd met volle melk & dextrose tijdens/na het sporten (smaakt naar een milkshake en goed voor de perma-bulk).... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Voor de eerste keer van whey merk veranderd. Heb nu enige tijd de whey van Basic Whey, ik moet zeggen de kwaliteit is net zo goed als bij mijn andere leverancier. Ik hoop alleen dat er op kort term... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Urheiluravintokauppa
  2. Valmennuskeskus
  3. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  4. Ravintoterapeutti
  5. Peruselintarvikepakkaamo
  6. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Basic Whey. Goed eiwitpoeder voor een normale prijs zonder fratsen. We staan voor kwaliteit en helpen iedereen in zijn of haar reis naar een betere zelf!

4,9

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Helemaal top!

30. maaliskuuta 2026

Top !

Zoals altijd keurig en heel snel geleverd.

Wij zijn heel tevreden

21. maaliskuuta 2026

Puur is ook echt puur

Dus via via kwam ik uit bij Basic Whey die al goede ervaringen had. Ik koos voor Puur. Er zit geen smaak of kraak aan en dus kan ik het makkelijk toevoegen aan maaltijden en warme dranken. Het is een ideale aanvulling aan mijn bestaande dieet om aan de theoretische eiwitbehoefte te kunnen voorzien zonder mij lens te moeten eten aan eiwitrijke voeding. Het is nog veel te vroeg om iets te zeggen over de effecten, omdat ik het nog maar 3 dagen gebruik.
De service en levering van Basic Whey is super.

26. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

Overpriced compared to other suppliers

For some years I bought from this supplier. After price went up from 68 euro to 95 euro within 4 months for 4 kg whey protein, supplier is in my opinion overpriced looking at other suppliers. That's why I decided no longer buying from this supplier and move to other one. Thanks for last couple of years and good luck with your business.

22. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Basic Whey

Hi, thank you for your review and for your support over the last few years.

We completely understand that price matters. Since your last order, we have changed our packaging, and our current 4 kg option is now sold as 2 x 2 kg for €78, not €95. This update was made so we could keep our pricing very competitive.

We’re sorry if that change wasn’t clear, and we appreciate you taking the time to share your experience. Thank you again for being with us for so long, and we wish you the best.

Saanut 5/5 tähteä

Lekkerste pre workout ever!

Snelle levering! De lekkerste pre workout ever! Ennn... Kreeg ook nog een keer Xtra pot toegestuurd! Super lief. Thanxxx

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Basic Whey

Bedankt voor je leuke review! Geweldig dat onze pre-workout zo goed in de smaak valt. Daar worden wij ook blij van!

Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatief een zeer goede en…

Kwalitatief een zeer goede en smaakvolle (choco) whey die niet te duur is.
Geweldig product!

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Basic Whey

Dank je wel voor je fijne review! Super om te lezen dat onze choco whey zo goed in de smaak valt en dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert.

just the essentials

Ik koop hier al jaren. Geen hype, geen schreeuwerige marketing, gewoon scherpe prijzen en just the essentials.

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Basic Whey

Bedankt voor je vertrouwen en dat je al jaren bij ons bestelt! Mooi om te horen dat je onze nuchtere aanpak, scherpe prijzen en focus op gewoon goede essentials waardeert. Daar staan we voor. We zien je graag terug bij je volgende bestelling!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin