Jeg har haft en virkelig god oplevelse:God trampolin. Nem bestilling. God vejledning til samling/ montering af trampolin. God kundeservice. Dejligt at man kan bestille reservedele, så trampolinen hold... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har haft en skade på min trampolin, hvorfor jeg havde bestilt en reservedel. Efter min bestilling fik jeg mail, hvor de gerne ville have lidt flere detaljer. Jeg sendte et par billeder, og fik hurti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fokus på ny køb i stedet for miljøbevidst genbrug! Der er fri fragt på køb af nye trampoliner, men ønsker man at kæbe dyre reservedele, så pålægges der fragtomkostninger. Beklageligt at virkso... Näytä lisää
Helt sindssyg god service. Havde bestilt forkerte reservedele til en trampolin bestil for cirka 5 år siden og så ringer de for at forklare det og samtidig ændre bestilling på 2 minutter.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Dk Northtrampoline
Kvik, vågen og behagelig service - fangede at jeg bestilte en forkert reservedel, ved at checke vores gamle ordre. Uopfordret vel at mærke - excellent!
Vi har været i kontakt med North Trampolines danske kundeservice, da vi ikke er tilfredse med opspringet i vores trampolin og først er blevet bevidst om hvor slapt det er efter flere kommentarer fra andre børns forældre som har prøvet trampolinen. Vi er super skuffet over at et brand i den kvalitet(?) ikke tilbyder (evt. mod pris) at få en tekniker ud for at finde ud af om alt er som det skal være eller om der kan være noget med fjedre eller dug som ikke er optimalt. Når man sælger så dyre produkter, så har man også en forventning om at der er service til rådighed i den anden ende. Også selvom trampolinen er 27 måneder gammel.
Vi købte North fordi vi havde en forventning om at trampolinen skulle blive i vores have de næste ti år (det kommer den ikke til) - vi kan ikke anbefale dette mærke til andre og er super skuffede over at de kun tilbyder online support når man står med et produkt som i vores øjne ikke lever op til konkurrenternes.