Dk Northtrampoline Arvostelua 31

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Jeg har haft en virkelig god oplevelse:God trampolin. Nem bestilling. God vejledning til samling/ montering af trampolin. God kundeservice. Dejligt at man kan bestille reservedele, så trampolinen hold... Näytä lisää

Har haft en skade på min trampolin, hvorfor jeg havde bestilt en reservedel. Efter min bestilling fik jeg mail, hvor de gerne ville have lidt flere detaljer. Jeg sendte et par billeder, og fik hurti... Näytä lisää

Fokus på ny køb i stedet for miljøbevidst genbrug! Der er fri fragt på køb af nye trampoliner, men ønsker man at kæbe dyre reservedele, så pålægges der fragtomkostninger. Beklageligt at virkso... Näytä lisää

Helt sindssyg god service. Havde bestilt forkerte reservedele til en trampolin bestil for cirka 5 år siden og så ringer de for at forklare det og samtidig ændre bestilling på 2 minutter.

3,7

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Super effektive

20. kesäkuuta 2022

Hej,

Vi er meget glade for at du synes at din oplevelse hos os har været super effektiv. Den feedback er vi rigtige glade for som vi sætter stor pris på!

Vi håber du har en rigtig god dag.

Meget venlig service

Professional og meget venlig service

12. kesäkuuta 2022

Hej Jakbob

Mange tak for din gode feedback. Vi er super glade for du har haft en professional oplevelse med os, samt at blive mødt af venlig service.

Bedste hilsner fra North Trampoline

Helt sindssyg god service

30. toukokuuta 2022

Hej Jens

Vi takker dig for at dele din oplevelse hos os. Vi er rigtige glade for at du har modtaget god service som vi også stræber efter. Vi håber du forebliver glad for vores service.

Du må have en dejlig dag

Bedste hilsner fra North Trampoline teamet

God og kompetent service

22. toukokuuta 2022

Hej

Tusind tak for din dejlige feedback. Vi er meget glade for at du har oplevet god og kompetent service. Det betyder meget for os da vi sætter det som en rigtig høj prioritet.

Du ønskes en dejlig dag.

Dårligt opspring og ringe service når først produktet er købt

Vi har været i kontakt med North Trampolines danske kundeservice, da vi ikke er tilfredse med opspringet i vores trampolin og først er blevet bevidst om hvor slapt det er efter flere kommentarer fra andre børns forældre som har prøvet trampolinen. Vi er super skuffet over at et brand i den kvalitet(?) ikke tilbyder (evt. mod pris) at få en tekniker ud for at finde ud af om alt er som det skal være eller om der kan være noget med fjedre eller dug som ikke er optimalt. Når man sælger så dyre produkter, så har man også en forventning om at der er service til rådighed i den anden ende. Også selvom trampolinen er 27 måneder gammel.
Vi købte North fordi vi havde en forventning om at trampolinen skulle blive i vores have de næste ti år (det kommer den ikke til) - vi kan ikke anbefale dette mærke til andre og er super skuffede over at de kun tilbyder online support når man står med et produkt som i vores øjne ikke lever op til konkurrenternes.

5. elokuuta 2021

Kære Merethe
Som vi skrev til dig i vores korrespondance, så er det rigtig kedeligt at I ikke er tilfredse med jeres trampolin.

I henvender jer til os efter 2 år og 3 måneder og beskriver at trampolinen er installeret efter alle forskrifter og at den bliver taget ind om vinteren. Dermed ved vi, at I har haft fat i alle fjedre flere gange, og havde der været fejl på disse, ville I have reageret på det. Det ser man nemlig direkte. Vi har nær-studeret de billeder du har sendt os, og trampolinen ser fin ud. Du ville gerne have at vi sender en tekniker ud, men der er desværre ikke andet en tekniker ville kunne gøre, som vi ikke allerede har gjort. Fjedre og hoppedug er ok. Installationen er ok. Dette gør at trampolinen lever op til det den skal.

Vi lever af hoppeglade kunder og hjælper vores kunder, det bedste vi kan. Dog er det sådan at hoppeoplevelsen er subjektiv – alle har forskellige præferencer afhængig af højde, drøjde, styrke og erfaring med at hoppe i trampolin. Visse trampoliner er hårdt opspændt og kræver en lidt tungere hopper, andre er bløde og bedst til børn. Men intet af det er fejl.
Derfor kunne vi ikke hjælpe dig videre med din klage.

Med venlig hilsen
Northtrampoline