PAS PÅ med FLIGHT NETWORK
Jeg bestilte en billet til London den 22.6.2026, rejsen skulle foregå dagen efter.
Hvad skete der så, efter jeg betalte ?
- Har ikke fået nogen form for bekræftelse, hverken en e-mail eller flyvebilletten eller andet. INTET, INTETR, INTET. Utroligt, jeg blev overbevist om, at det var snyd, en fake FLYVEPLATFORM. Og det var det.
- På deres hjemmeside, FLIGHT NETWORK, var der et gemt dansk telefonnummer. Ringede til den, ventede ca en halvtime, var stadig væk nummer 9 i køen.
- Så skrev jeg flere gange e-mails til FLIGHT NETWORK, men intet svar.
- Så fandt jeg et nyt gemt, denne gang engelsktalende telefonnummer, hvor jeg straks ringede til. Det var tilgængeligt. Personen svarede, at jeg hurtigst muligt ville modtage en e-mail med flyvebilletten og dermed at kunne tjekke in.
- Jeg modtog ingen e-mail.
- Så ringede jeg igen. Denne gang forstod personen (en ny person) den panikagtige situation og han var venlig til at bede mig om mit pas, alderen, osv. osv. og han tjekkede in for mig. Denne gang sendt han en e-mail med flyvebilletten og med en tjek-in.
- Rejsen skulle ske med Norwegian.
Nu kommer der en vigtig detalje af denne historie som er:
- At FLIGHT NETWORK, (et tricky navn for en forbruger som søger på internet) har en hjemmeside, som nemt kan forveksles med den fra Norwegian.
DET ER ET TYDELIGT OG KLART SNYDERI. De etablerede flyveselskaber bør bekæmpe hjemmesider, som forveksles med deres.