Säger de är från Telia, men är ett oseriöst företag som lurar kunderna. sålde in ett abonnemang som de inte kunde hålla. Blev mycket dyrare än deras offert.
Yritys on vastannut
Jag har fått en faktura från Telia angående Touchpoint och Telia seger👇 Anledningen till att tjänsten är kopplad till bolaget är pga. det avtal som ingåtts mellan TX Stockholm AB samt Återför... Näytä lisää
Betalade extra månadsavgift för att få med airpods. De kom inte och sen när jag ringer så säger de att det var en kampanj från telia, där man får airpods så långt lagret räcker. Ringer telia, men... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sålde in en ny telefonväxel på telia och lovade oss att säga upp vårt avtal med Tele2. Vilket inte gick utan vi fick en faktura på 180000. När vi påpekade det så slutade dom svara. Det tog oss tre m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dital är specialiserade på mobil kommunikation och företagstjänster inom telefoni och bredband. Vi har lång erfarenhet och tar fram lösningar och tjänster som passar just ditt företag.
Västra Sjögatan 13, 39232, Kalmar, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bytte operatör efter ett samtal med Albin.
Detta har vi inte ångrat en sekund eftersom han löser alla våra behov innan man hinner lägga på.
Kanon service och aldrig strul.
Rekommenderar er att kontakta Albin på dital för en riktigt bra kundupplevelse.
Har haft en å samma person som kontakt i 2 år och det är Albin, han fixar bra upplägg på abonnemanget samt löser alla problem som dyker upp. Han ringer inte bara för att sälja han är mån om sina kunder och är trevlig ut i fingerspettsarna, alltså ett riktigt bra kundbemötande. Det ringer så många telia försäljare men som alla får höra så har jag en grym säljare redan så alla andra får lägga på luren med svansen mellan bena.
Jag har haft en å samma säljare (Albin) som hjälpt mig med diverse telefoni mm och alltid erbjudit mig bra dealer. Och han är ända anledningen jag är kvar för han har ett servicemind som jag uppskattar starkt. Vi har kontakt varje månad om hur allt funkar mm (ett förhållande på distans).
Samarbetet funkar jättebra! Vi har haft Hitam som kontakt i flera år. Han är både lyhörd och lösningsorienterad med vårt bästa i fokus.
Bra service, hjälpsam och håller vad han lovar.
Fick nyssbra bemötande och hjälp med det önskade 🙂
Det är lika bra som förut med samarbete med Er
Haco Ekonomi och Konsult
Har från start av vårat företag 2018 haft en jättebra och seriös dialog med Dital och framförallt vår kontaktperson Daniel.
Har alltid löst våra problem och även utanför arbetstid när detta behövts!
Rekommenderas stort
Har varit strul från början.
Lite har dom löst men fortfarande inte allt.
Har både ring och mejlat, men dom duckar så gott det går.
När man väl får tag i dom så säger dom att dom ska titta på det, sedan händer inget.
Dålig återkoppling.

USELT!!!!
Tfn-samtal idag med Daniel Nordin som är ansvarig på Dital AB. Trots extrem debitering av telefoner och en galet falsk marknadsföring från en medarbetare som sparkats tar men inget som helst ansvar för detta. Erbjuder mig lösen av avtalet med 25.000:-. Skandal Bill, sandal sa Bull, botten sa Måns.
Jag kan ju på inga villkor tycka att Dital är ett seriöst företag som tar ansvar för sina misstag. Återstår att se vad Telia gör åt detta. Pågående ärende där och det lär väl ta tid
Uppger att de ringer från Telia. Ljuger och säger att de kommer ta kostnader i samband med byten av abonnemang ( nu har jag fått en faktura på 17800 kr från 3) , senare låter dem kunden betala. Har kontaktat dem och fått inget svar

Vastaus yritykseltä Dital
Jag måste faktiskt säga att jag tycker dom är supertrevliga och proffsiga att ha att göra med. Det enda som jag inte riktigt gillar är att dom säger att dom ÄR telia när dom i själva verket ringer PÅ UPPDRAG AV telia. Jag har gärna med Dital att göra även i framtiden.

VARNING!
Jag har blivit grundlurad av deras säljare!
Nu har det visat sig att det var Telia som gjort fel i sin prissättning ! Dital säljare Mobi såg till att detta rättade till så teöia nu debiterar rätt & i enlighet med det avtal vi gjort ! TACK MODI ❤💙

Varning
Bluff företag som lurar kunder.
Uppger att de ringer från Telia. Ljuger och säger att de kommer ta kostnader i samband med byten av abonnemang som de senare låter kunden betala och hävdar att det är så avtalet sett ut. Stor varning

Vastaus yritykseltä Dital
Har haft kontakt med Hugo Kadir. Härlig personlighet, alltid väldigt positiv och löser alltid problemen. Keep up the good work Hugo 👍👌

Vastaus yritykseltä Dital
Efter kontakt med Dital om problem med åtetkoppling och ändringar av abonemang som inte skall ingå. Så löste dom problemet snabbt och enkelt.
Tack Sam