Saanut 2/5 tähteä

Telia har bristfällig utrustning, vid strömavbrott så dör telias mobilnät och öppen fiber, medans alla andra operatörer fungerar. Påtalade detta för dem förra gången det var strömavbrott, men ingen... Näytä lisää

1,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Opålitligt!

Väldigt opålitliga och oprofessionella. Undvik, vi har sagt upp vårt avtal och återvänder aldrig, konkurrenterna är mycket mycket bättre.

22. joulukuuta 2025

Beställde fiber

Beställde fiber, väldigt lång väntetid, oseriösa anställda, oflexibla, orimliga villkor. Till slut avbokade jag tjänsten och gick till konkurrenten som fixade allt på två månader. Och det blev till o med billigare. Sämsta kundupplevelsen i hela mitt liv.

23. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Telia utövar utpressning mot…

Telia utövar utpressning mot cancersjuka äldre.
Efter 7 månader stängdes vårt abonnemang av pga en påstådd obetald faktura för 8 månader sen. Vi fick därefter ingen kontakt med omvärlden förutom med Telia. Vi fick veta av Telias kundtjänst och sms från Telia att om vi betalade 390 kr så skulle abonnemanget startas upp igen,annars om endast 148 kr betalades så skulle det ta 5 dygn innan uppstart.

Jag trodde att utpressning var olagligt i detta land.
Vid tidpunkten för incidenten 8 månader sen så togs jag akut in på sjukhus och jag kontaktade av den anledningen Telia och bad att få skjuta på fakturan. Telia svarade "inga problem vi lägger 148 kr på nästa faktura".
Jag bad Telia att lyssna på tel.inspelningen med mig eftersom de spelar in samtalen med kunderna, men då svarade Telia "nej det kan vi absolut inte pga sekretess".

Dessutom ljuger Telia om att de har skickat 2 st påminnelseavier och 1 st hotelse till mig vilket inte kan vara sant. Vi har visserligen ett uselt postväsende men att Postnord skulle slarva bort 3 st försändelser till mig är högst osannolikt.
Telia borde även kunna förstå med sin intelligens att eftersom jag har betalat alla fakturor prickfritt punktligt alla månader innan och alla månader efteråt, inte har några betalningsanmärkningar och jag har full kreditvärdighet om ni tar en kreditupplysning på mig. Så borde ni förstå att ett missförstånd har uppstått hos er eller mig.

Två månader efteråt kommer dessutom en öppningsavgift på 195 kr för att starta upp mitt abonnemang igen som Telia själv stängde ner felaktigt pga dessa påhittade 148 kr. Telia måste vara det mest oseriösa företaget i Sverige och har tidigare utretts för korruption i öststaterna.

1. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Tyvärr var Telia det enda företaget som…

Tyvärr var Telia det enda företaget som gick att ha mobilt bredband ifrån när vi väntade på vår installation av fiber.
Man kunde inte köpa med mindre än 24 månader bindningstid, man var tvungen att köpa till en router (överprisad dessutom).

När jag sedan säger upp för att jag fått fiber behöver jag betala för hela bindningstiden (fullt rimligt) men dom avslutar tjänsten?

Jag betalar alltså för ingenting, man får inte behålla bredbandet när man betalar för det.

Så bredband i sex månader för nätta priset 2400+7176= 9576:-, fantastiskt....

20. elokuuta 2025

Fusk företag

Fusk företag. De håller inte det man har kommit överens med. Man kan inte säga upp abonnemanget trots ångertiden utan man måste betala ett år för deras tjänster som inte fungerar.

4. heinäkuuta 2025

MYCKET oseriöst företag!

MYCKET oseriöst företag!

Beställde abonnemang och telefon via företag (90-400), uttryckte mig flertalet gånger under samtalets gång att detta ska riktas mot mitt företag - trots detta så riktades beställningen mot mig privat.

I efterhand så vägrar Telia ta ansvar för situationen som uppkommit, trots ett grovt vårdslöst handhavande från deras sida - vägrar ge ut ett moms-registrerat kvitto och vägrar bemöta situationen.

Akta er för dessa sluga jättar, välj ett annat företag som bemöter dig som kund !

16. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Sämmst i support och kundärenden

Sämmst i support och kundärenden - lura på ny utrustning som inte fungerar - lura in nya abonemangskostnader - kan inte erbjuda 5G som det är sagt - lura kunder och är ovilliga att låta kunden gå över till annan bolag - kan inte lösa problem - det som varit bra för årtionden - är idag bara tomma löften, okompetent bemötande och lurendriveri

3. huhtikuuta 2025

Blev lurad av Telia

Blev lurad av Telia.
Väldigt otrevlig support (Lucas).. fick bara betala av fakturan och bli av med dem..

15. heinäkuuta 2024

Varning för Fysiska teliabutiker

Varning! Lita inte på några säljare i Teliabutiker. De säljer på dig all möjlig skräp och ljuger om priser. Sedan gäller ingen ångerrätt. Även om du inte skrivit på något avtal. Numera är ångerrätten starkare på nätet än i fysik butik. Hur tänker våra Lagstiftare egentligen?

2. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Gjorde fiber med rabatt i en bo som jag…

Gjorde fiber med rabatt i en bo som jag köpte, sedan det var 2 års avtal för 550 sek/månad. Nu efter 2 år fick jag fakturan för 802sek! men internet är riktight dålig hela tiden- ingen netwerk- wifi dålig!!!!!! fakturan på papper kommer 04/04 med förfallodatum 28/03. fakturadatum var 02/03- och det kostar 49sek för pappersfaktura...... dålig netwerk- kunde inte jobba online!!!!

5. huhtikuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Telia har bristfällig utrustning

Påtalade detta för dem förra gången det var strömavbrott, men ingen förbättring denna gången.
Så vill du va säker på att det går att ringa vid strömavbrott välj annan operatör.

3. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Telia Öppen fiber fimpade våran fiber…

Telia Öppen fiber fimpade våran fiber september 2023 och som jag har mailat och ringt till sist mailat samma mail till kundtjänst i en vecka med hot om stämning eftersom de brutit ett 25 års avtal!!! har varit av med internet ca 5 månader och nu fixade dom till det men vägrar ge öppen IP adress..... de håller på med nätet och innan de är klara så kommer de inte fixa till öppen IP.....kanske sommaren 2024 DERAR KUNDTJÄNST OCH DERAS BEHANDLING AV KUNDER ÄR UNDER ALL KRITIK JAG FICK BE DEM TA FINGRARNA UR RÖVEN OCH GÖRA NÅGONTING....OCH HAR RINGT CA 50 SAMTAL CA 100 MAIL UNDVIK SÄMSTA FÖRETAGET

2. maaliskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vad trött jag är på detta bolag!

Vad trött jag är på detta bolag!! Jag försöker hjälpa mina föräldrar att felanmäla deras fasta telefon. Jag vill kunna uppge deras telefonnummer för en felsökning. Men nej då, det ska till bankid för att de ska kunna göra ngt. Jag tycker för övrigt det är helt fel av alla bolag som kräver kunderna på att signera via bankid på telefonen när man pratar med dem. Det är ju så även bedragare gör eller hur. Varför räcker det inte med ett personnr längre? Varför ska man ens behöva uppge någonting, om det är fel på ett nummer så kan väl Telia se det? Det stör väl ingens integritet att fixa en sån enkel sak??? Jag kunde inte få hjälp för att min mamma är dement och får inte ha bankid. Istället måste en kodlapp skickas ut till henne som lär försvinna direkt såklart.

11. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Beställde fiber som att efter ett besök…

Beställde fiber som att efter ett besök från installatören visade sig att det inte gick att få på vår fastighet. ringde till Telia och beställde mobilt bredband istället och frågade då hur jag skulle göra för att avboka fiberinstalltionen men säljaren sa att jag inte behövde göra något att den skulle avslutas automatiskt. fick sen efter några veckor en faktura på 5500kr för att jag inte sagt upp avtalet i tid. den skulle enligt deras kundtjänst sägas upp efter 2 veckor efter det att man signerade avtalet. problemet är ju bara att det dröjde över 3måndaer innan dom kom och vi fick reda på att det inte gick att få fiber in i vårt hus. får nu vänta på 2år på att avtalet med det mobila bredband löper ut sen kommer jag ALDRIG att återvända till Telia. Helt sjukt hur dom behandlar sina kunder.

14. joulukuuta 2023

Dårlig internet

Jag har haft en riktigt dålig upplevelse med Telia. Deras internetanslutning är otroligt dålig och det är långt ifrån vad man kan förvänta sig, särskilt med tanke på det höga priset de tar. Kundtjänsten är också usel, eftersom jag sällan får någon användbar information eller hjälp när jag kontaktar dem. Jag skulle starkt avråda från att välja Telia som internetleverantör.

31. lokakuuta 2023

Snälla Trustpilot ge möjlighet till MINUS - DEL 3

Detta är DEL 3 Del 2 slutade med meningen "Denna del av stämningsansökningen kommer jag troligen att presentera som rättegångsmissbruk vilket kan vara grund för avvisning av målet och kanske även rättmätig ersättning för kostnader samt skadestånd."

Jag vill gärna starta en sammanslutning – en grupp - som önskar göra en gemensam stämningsansökan mot TSAB – på engelska en class action där vi är många käranden mot en enda svarande (TSAB). Så ni får gärna skriva till mig på yvswlar på googles mail. Om tillräckligt många är intresserade och har fakta för en dålig behandling från TSAB kanske vi kan göra något äntligen. Jag har juridisk bildning. Jag kommer att svara var och en.
Jaha TSAB detta är bara ytterligare en spik i er kista. Det går inte, eller borde inte, i dagens infosamhälle gå att
fortsätta sin verksamhet när man, vilket är omvittnat, medvetet vill lura sina kunder. Här på Trustpilot är
det hundratals där ni TSAB av dem använt dessa påhittade tre månader på detta beklagliga sätt. Att säga
skäms hjälper inte - det har så många gjort innan mig. Kan bara önska att en ny kompetent ledning gör rent hus. Och inga fler typ goddagspiltar som likt kungliga drar med sig sitt entourage till höga positioner men suger bara märgen ur benen. Börja om med att försöka rätta till och reparera allt eller kanske allrahelst --- eftersom jag får vara med att betala för detta … att hela TeliaCompanykoncernen lägger ned det kommer att gagna Sverige och oss skattebetalare mest. Man har ju ändå slaktat kopparnätet med ADSL och inget av det gamla/genuina finns kvar och därför inte heller någon monopolistisk infrastrukturförvaltare. Det finns andra operatörer som kan sköta allt mycket bättre. Sämre är väl knappt möjligt.
Jaha Björn (Rosengren) var det detta som du förväntade eller trodde när du en gång presenterade den nya folkaktien Telia AB för oss?

9. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin