Het was zeker een hele goede ervaring. Een enorme mooie uitgebreude collectie aan stenen, en andere benodigdheden. Zeer vriendelijk personeel, Zeer zorgvuldig ingepakt. Ik ben dan ook super blij met m... Näytä lisää
Al sinds de opening van Dirkx mineralen kopen wij ons mineraal gesteenten en kristallen bij dit bedrijf. Laatst had ik iets via de website besteld en gekozen voor ophalen in de winkel. Echter is de... Näytä lisää
Bestelling is/was snel verwerkt en opgestuurd. Bij ontvangst ook nog een leuke verrassing en een handgeschreven (bedank)kaart. Deze persoonlijke noot kan men alleen waarderen.
Geweldige klantvriendelijkheid. Ik had een prachtige armband gekocht waar uiteindelijk een klein gebrekje aan bleek te zijn. Mailtje gestuurd en ik kreeg meteen een nieuwe met de post! Beter kan ni... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Mooie winkel dat ten eerste hele mooie…
Mooie winkel dat ten eerste hele mooie seleniet lamp gekocht en snel in huis. Ik ben der blij mee. En de service via email is ook goed top.
Een cadeautje voor mijzelf
Ontzettend leuke live sales via Instagram en daardoor prachtige edelstenen kunnen kopen, die fijn en netjes thuis werden gestuurd. Heel erg tevreden!!
Myrna verteld zo met passie over alles…
Myrna verteld zo met passie over alles het is niet alleen leuk om zo iets te kopen , maar ook zeer leerzaam.
Groetjes Hellen
Bestelling was snel binnen, steentje van de oorbellen na 1x dragen verloren
Bestelling was snel binnen. Mooie kwaliteit edelstenen. Maar mijn oorbellen waren van slechte kwaliteit. Een steentje zat blijkbaar los. Een keer kunnen dragen. Omdat het blauwe topaas steentje eraf gevallen was. Ook niet meer kunnen vinden, helaas.
Only Good vibes
Dirkx mineralen is altijd een leuke ervaring.
Vriendelijk personeel. Leuke prijsjes. Goed verpakt en altijd een kadootje extra ❤️
Mooie stukken en snelle levering
Mooie stukken en snelle levering. Super gezellig livesales altijd met mooie deals 🥰
prima levering
prima levering. echter één item was kapot. na een mailtje heb ik netjes een nieuwe ontvangen.
Altijd m et zorg de stenen ingepakt.
Hele mooie stukken!
Super mooie stukken en zo fijn met Myrna die alles zo perfect en rustig uitlegd.
Het is allemaal netjes geleverd
Het is allemaal netjes geleverd, niet lang op hoeven wachten.
Mooi prachtig
Het was prachtig❤️
Topservice en een prachtige winkel met…
Topservice en een prachtige winkel met ontzettende ruime keuze ( Maastricht )👍💐
Was snel geleverd
Bestelling.
Helaas is.de vestiging middelburg gesloten. Dus online besteld.
Geheel was netjes ingepakt en geen beschadigingen. En snelle levering.
Alleen jammer dat het via dhl ging. (Wij hebben hier zelf geen goede ervaringen mee. ) verder heel tevreden. Ben blij met mijn stenen.
Armbandjes
De armbandjes waren prima op tijd en zagen er mooi uit. Alleen zitten ze bij mij een beetje strak. Ze zouden er beter bij kunnen zetten hoe lang ze zijn. Maar ben er wel heel blij mee. En ook het extra cadeautje is erg mooi.