Heel persoonlijk, kundig, ze hebben een onwijs fijne tool. waarin je je boekhouding bijhoudt, volop met fijne AI-snufjes. Ik zag op om zzp-er te worden vanwege de administratie, maar door Paperdork... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Paperdork is een Nederlands boekhoudprogramma inclusief vaste boekhouder. Voor een vaste prijs per jaar krijg je een boekhoudprogramma én een persoonlijke boekhouder die al je aangiftes (btw, inkomstenbelasting, vpb) verzorgt. Voor zzp'ers, VOF's en kleine BV's.
Voorstraat 19A, 3512 AH, Utrecht, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Als startende zzp’er vond ik alles rondom administratie, belastingaangiftes en boekhouding best ingewikkeld. Doordat ik niet altijd goed wist hoe bepaalde dingen werkten, maakte ik foutjes die soms vervelende gevolgen hadden. Dit wilde ik niet meer en dat was uiteindelijk ook de reden dat ik me bij Paperdork heb aangesloten.
Sinds 2024 heb ik daar eigenlijk geen zorgen meer over. Ik weet dat alles goed geregeld wordt en dat geeft mij heel veel rust. Wat ik misschien nog wel het fijnst vind, is dat mijn boekhouder niet alleen dingen voor me regelt, maar ook de tijd neemt om uit te leggen waarom iets zo werkt. Daardoor heb ik mijn administratie niet alleen uit handen gegeven, maar begrijp ik nu zelf ook veel beter hoe alles in elkaar zit.
Daarnaast reageren ze altijd ontzettend snel. Als ik een vraag heb, krijg ik vaak binnen een uur al antwoord en kan ik direct weer verder.
Ook het boekhoudsysteem werkt heel prettig. Ik gebruik het voor mijn facturen, urenregistratie en om inzicht te houden in mijn cijfers. Alles staat overzichtelijk bij elkaar en het is voor mij echt een houvast geworden.
Ik zou Paperdork daarom echt 100% aanbevelen. Niet alleen vanwege het fijne systeem, maar vooral vanwege de persoonlijke begeleiding, fijne communicatie en de manier waarop ze echt met je meedenken.
Geweldig systeem met leuke mensen, 7 jaar geleden klant geworden en nooit spijt van gehad. Werkt makkelijk en mn vragen worden altijd beantwoord.
Ik ben al jaren klant bij Paperdork en kan alleen maar lovend zijn. Ze hebben een geweldig overzichtelijke app waardoor ik altijd snel inzicht heb in mijn boekhouding, zonder dat ik daar zelf een boekhoudkundige achtergrond voor nodig heb.
Wat me vooral aanspreekt is de klantenservice: ze reageren altijd snel op mijn vragen, en ik mag echt al mijn domme vragen stellen zonder ooit het gevoel te krijgen dat iets een domme vraag is. Ze denken altijd met je mee en geven advies, ook over dingen waar ik zelf nog niet eens aan had gedacht.
Kortom: een fijne, laagdrempelige partij die net dat stapje extra zet. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een boekhoudprogramma dat niet alleen overzichtelijk is, maar ook echt met je meedenkt!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Paperdork has a lot of knowledge and any problem can be solved.
Since 6 years they are dealing with the bookkeeping of our company.
I am very content!
The application of bookkeeping site is very good and makes it easy for us to fill all the payments in, credit and debit.

Vastaus yritykseltä Paperdork
Boekhouden... ik heb er altijd een hekel aan gehad. Ik vond het vooral droge en ingewikkelde stof. Maar sinds ik met Paperdork werk, is dat echt veranderd.Het systeem is superoverzichtelijk en zelfs ik kan er makkelijk mee overweg. En als ik een vraag heb, word ik altijd megasnel geholpen door de leukste Dorky's.
Ik zou Paperdork echt aan iedere ondernemer aanraden!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Al een paar jaar fan! Je krijgt een persoonlijke boekhouder die al je vragen beantwoordt. Als je iets complexer hebt, zoals een subbedrijf, een combinatie van loondienst en freelancen, buitenlandse klanten, een hypotheekaanvraag, etc., helpen ze je ongelooflijk snel via e-mail, WhatsApp of soms zelfs telefonisch.
Het is goedkoper dan een gemiddelde boekhoudsoftware plus een accountant die je belastingaangifte doet. En het is veel makkelijker om alles op één plek te hebben.
Ook is het het systeem is veel eenvoudiger dan andere boekhoudprogramma's. Ik vind het mega gebruiksvriendelijk, met dingen zoals een apart tabblad voor investeringen, de mogelijkheid om je eigen lettertypen in te stellen, handige factuurworkflows, een overzichtelijk dashboard, etc.

Vastaus yritykseltä Paperdork
Beautiful app. Bookkeeping is so easy now when using Paperdork. And at an affordable price!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Paperdork works perfect! I can put everything in the system and if I have questions I have my own personal 'cijferbaas'. I need to push myself to put in my hours, but if I do... it all works quick!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Zit nu in mijn 2e jaar bij Paperdork, en echt ben super tevreden. Het programma is heel makkelijk, heb eindelijk echt overzicht in mijn boekhouding. Mijn Cijferbaas ( zoals ze je vaste boekhouder noemen ) kan ik makkelijk een berichtje sturen of mailen als ik vragen heb.

Vastaus yritykseltä Paperdork
Fijne boekhouder, lekker snel schakelen en overzichtelijke app. Blij mee!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Toen ik ging ondernemen wilde ik als eerste 1 ding uitbesteden en dat was mijn boekhouding. Niet omdat ik het niet zelf kan, maar omdat een stok achter de deur en iemand die er altijd voor je is om mee te denken. En er ook nog eens voor zorgt dat alles echt goed wordt ingevuld en naar de belastingdienst wordt verzonden. Is toch echt HEEL lekker. Toen kwam ik Paperdork tegen. Voor mij echt de oplossing. Heb ook met andere systemen gewerkt, maar ik blijf erbij, Paperdork is echt the only one als je, je boekhouding wilt uitbesteden.

Vastaus yritykseltä Paperdork
Paperdork is helemaal top!
In tegenstelling tot e-boekhouden heb je hier een vaste eigen cijferbaas. Iemand die je kan bellen, appen of mailen en die met je meedenkt en kijkt. Écht super! En verder werkt het boekhoudprogramma gewoon als een tierelier.

Vastaus yritykseltä Paperdork
Kies voor Paperdork! Fijn contact, prettig boekhoudprogramma en eerlijke prijs.

Vastaus yritykseltä Paperdork
Superfijne support, je persoonlijke boekhouder reageert meestal binnen 2 uur op Whatsapp. Daarnaast werkt de app erg goed. Kleine verbetering zou zijn als je meerdere bonnen tegelijkertijd zou kunnen uploaden. Heel tevreden!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Geweldige, ongecompliceerde boekhouder. Fijne tone of voice en heel goede reactiesnelheid bij vragen. Absoluut een aanrader!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Uitstekende balans tussen gebruiksvriendelijkheid en persoonlijk contact met m'n cijferbaas. En alle functies die ik nodig heb om m'n administratie bij te houden. Inclusief urenschrijf, kilometer- en factureringmodule. Inmiddels 3 jaar tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Paperdork
Fijne software en leuke boekhouders die met je meedenken en je ook leren hoe om te gaan met je boekhouding!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Laagdrempelig, eenvoudig en staan enorm open voor feedback en aanpassingen om het gebruiksgemak te vergroten. Het werken met een vaste "cijferbaas" werkt heel plezierig. En al stel je dezelfde vraag 4 of 5 keer, er wordt altijd de tijd genomen om een antwoord te geven waar je weer mee verder kan.

Vastaus yritykseltä Paperdork
Ik zit inmiddels al 5 jaar bij Paperdork en ik kan niks anders zeggen dan dat het een boekhoudprogramma is dat fijn werkt. Het programma is overzichtelijk en duidelijk.
Daarnaast ben ik erg blij met mijn vaste cijferbaas! Bij vragen wordt je snel geholpen en de cijferbaas denkt altijd met je mee. Fouten worden er tussenuit gehaald. De BTW-aangiftes zijn heel makkelijk af te ronden. en vooral de hulp met de inkomstenbelasting ontneemt mij elk jaar weer een hoop stress.
Ik zat eerder bij e-boekhouden.nl maar ik ben erg blij met mijn overstap naar Paperdork!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Sinds 2022 helpt Paperdork mij met de boekhouding voor mijn eigen bedrijf (ZZP) en dat is zoo fijn!
Waar ik eerst altijd zo tegen de kwartaal aangifte opkeek, is het nu een feestje om alle facturen op 5 januari/5 april/5 juli/5 oktober aan te leveren. Op die manier kunnen alle facturen gecheckt worden ruim op tijd voor de kwartaalaangifte.
Ook de inkomstenbelasting voor mij en mijn man worden uit handen genomen door mensen met ervaring en kennis, echt een enorme opluchting als je het mij vraagt!
Ze blijven innoveren en zorgen ervoor dat het ook echt leuk is om op tijd alles aan te leveren. Mega aanrader!!

Vastaus yritykseltä Paperdork
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.