Generelt tilfreds. Det er vigtigt med forventningsafstemning. Marcus og Lucas lytter til mig som kunde og vi finder en løsning de få gange der er behov for små justeringer. dem vil jeg give en ekst... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hvis man vil have rene vinduer og sublim service og kvalitet så er man hos Dimberg i rigtig gode hænder. Dimberg får mine allerbedste anbefaling.
Kommer altid til den aftalte tid. Vinduerne er rene og skinnende når de går herfra.altid glad og venlig personale, kan helt klart anbefale dem.
Dimberg har været her 2 gange- en gang både inde og ude hvor de ikke tørrede rammen hvilket jeg gjorde opmærksom på. De kommer som aftalt på dagen men tidspunktet stemmer ikke. Slutresultatet bliver f... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Dimberg Vinduespuds tilbyder vinduespolering af høj kvalitet og med et højt service niveau i Næstved og omegn. Herunder også satellit byerne Herlufmagle, Rønnebæk, Holme-Olstrup, Fensmark mm. Hos Dimberg kan du altid være sikker på, at der bliver efterladt et produkt af høj kvalitet og at der er smil på læben, når vi kører igen.
Yhteystiedot
Spurvevænget 20, 4700, Næstved, Tanska
- 71966969
- Kontakt@dimberg.dk
- dimberg.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Flot og hurtigt og imødekommende unge…
Flot og hurtigt og imødekommende unge mennesker det ved hvad de har med at gøre
Generelt tilfreds
Generelt tilfreds.
Det er vigtigt med forventningsafstemning.
Marcus og Lucas lytter til mig som kunde og vi finder en løsning de få gange der er behov for små justeringer. dem vil jeg give en ekstra stjerne til ⭐️
Vinduespudserne kommer til tiden og har…
Vinduespudserne kommer til tiden og har gjort arbejdet godt.
Hvis man vil have rene vinduer og…
Altid super godt arbejde og flinke…
Altid super godt arbejde og flinke høflige unge mænd.
De gør det bare skide godt
De gør det bare skide godt og så er de så høflige og ordentlige!
det er nogle herlige unge mennesker og…
det er nogle herlige unge mennesker og så er der pusning bare i orden
Høfligt personale som er seriøs i deres…
Høfligt personale som er seriøs i deres arbejde
Pænt og omhyggeligt arbejde.
Altid rene vinduer
Altid god kommunikation, aftaler der overholdes og ikke mindst: rene vinduer.
Dimberg får min bedste anbefaling.
Kommer altid til den aftalte tid
Et mega flot stykke arbejde de gør det…
Et mega flot stykke arbejde de gør det godt⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for jer❤️
Altid serviceminded og dygtige til…
Altid serviceminded og dygtige til deres arbejde. Alle anbefalinger herfra!
Pålidelige
Altid fin information og overholdes af aftaler.
Hurtig svar ved henvendelse pr mail.
To gutter kom forbi os idag til nogle…
To gutter kom forbi os idag til nogle meget beskidte vinduer. De skinner nu, og vi er glade for et skifte til Dimberg👍
Meget dårlig service
Meget dårlig service, bestilte et tilbud på at få vasket vinduer udvendig og får tørret vandt af der løber ned af rammerne, jeg fik tilbuddet og acceptere det, men der bliver aldrig tørt løbe vand af, førte gang tog jeg foto og sendte, de gav mig ret det var ikke okay, de ville komme og lave det om, men der havde jeg selv gjort det, de næste gange må jeg stadigt bede dem om at tørre af, de sidste 2 gange har jeg fået af vide at så skal jeg bestille med aftørrering, ja men det har jeg jo gjort, ydermere ringede jeg sidste gang og sagde jeg selv ville kontakte dem når de skulle ordnes, på grund af flytning, men komme bare som vanligt. Det kan ikke være rigtig man skal være hjemme for at tjekke det bliver udført som aftalt og de så brokke sig over det 🤷♀️
Levere rene og pæne vinduer
Levere rene og pæne vinduer, uanset vejrets udfordringer😊
Præcise og flinke unge mennesker
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.