Jeg er meget glad for at have skiftet til Olsens polering, De kommer til aftalt tid, udfører et pænt arbejde, er glade og meget venlige at tale med, så hvis I mangler positive anbefalinger, står... Näytä lisää

Vi skiftede til dette firma for et halvt år side, og det er en af de bedste beslutninger, vi har taget for vores bolig. Fra dag èt har de været helt igennem pålidelige og professionelle. Personalet e... Näytä lisää

Virkelig flot og veludført job, høflig og behagelig vinduespudser at have i mit hjem, Anbefaler gerne Olsens Polering jeg fik dem selv anbefalet og anbefalet gerne videre

God og ordentlig første kontakt. Besøg hos os som aftalt. Virkede kompetent og særdeles behagelig. Tilbud femsendt hurtigt. Første pudsning fungerede godt med en rar vinduespudser, der leverede et flo... Näytä lisää

1. Ikkunanpesupalvelu

Olsens Polering ApS er en familieejet virksomhed med base i Næstved, drevet af os, Kasper og Carina. Med over 18 års erfaring i branchen tilbyder vi professionel vinduespudsning og solcellevask til både private og erhvervskunder. Vi lægger vægt på kvalitet, pålidelighed og god kundeservice. Vores dedikerede team sikrer, at dine vinduer og solceller altid er skinnende rene. Vi tilbyder faste abonnementsordninger med gennemsigtige priser, så du ved præcis, hvad du får – uden skjulte gebyrer. Miljøet betyder meget for os. Derfor bruger vi udelukkende svanemærkede produkter og optimerer vores ruter for at minimere kørsel og CO₂-udledning. Vi tror på, at god service og høj kvalitet taler for sig selv. Mange af vores kunder kommer til os gennem anbefalinger, hvilket vi er meget stolte af. Tak fordi du kigger forbi vores profil – vi håber, du vil dele din oplevelse med os her på Trustpilot.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Flotte vinduer, og flinke mennesker

Jeg er fast kunde og er yderst tilfreds - dygtige og mine vinduer er altid virkelig fine, og samtidig er de super søde og venlige, og god kundeservice, når man har en ændring eller spørgsmål - så kan varmt anbefale dem

20. huhtikuuta 2026

Jeg er meget glad for at have skiftet…

Jeg er meget glad for at have skiftet til Olsens
polering,
De kommer til aftalt tid, udfører et pænt arbejde, er glade og meget venlige at tale med, så hvis I mangler positive anbefalinger, står vi først i køen til at dele ud.
Med venlig hilsen Kirsten Nomann

9. huhtikuuta 2026

Super tilfredse

Super tilfredse. Klart bedste resultat af alle firmaer vi har prøvet. God advisering omkring besøgdato og meget behagelige mennesker. Giver sig tid til at udføre et ordentligt arbejde.
Vi har 132 ruder.

18. maaliskuuta 2026

Bedste service

Bedste service . Så flotte vinduer . Ikke en aftale misset i de år jeg har været kunde .
Bare så anbefalings værdig

5. maaliskuuta 2026

Flot arbejde og behageligt mand

Jeg har haft første besøg af Olsen’s polering på besøg i dag. En virkelig dejlig oplevelse, godt og skinnende resultat og en virkelig rar og flink vinduespolerer. Kunne jeg gi en stjerne mere, så fik de det.

27. helmikuuta 2026

Endelig en vinduespudser, man kan regne med!

Personalet er utroligt flinke og imødekommende, og resultatet taler for sig selv hver gang: skinnende rene og flotte vinduer uden striber. At prisen samtidig er yderst rimelig, gør kun oplevelsen endnu bedre. Vi er meget glade for skiftet og kan varmt anbefale dem til andre!

19. helmikuuta 2026

Vinduespudsning i høj klasse

Super professionel og altid vinduespudsning til stor tilfredshed . Har været kunde i mange år og altid mødt stor imødekommenhed , hvis der er brug for ekstra pudsning udover de faste aftaler . Meget rimelige priser og man får fuld ‘valuta’ for pengene .

22. joulukuuta 2025

Troværdig

Troværdig
Jeg har været kunde i et par år, og det har jeg været og er stadig rigtig glad for. Der er ingen slinger i valsen, alt fungerer perfekt😀😀Har anbefalet firmaet til andre.

Karen B.

14. marraskuuta 2025