Det er et godt lille firma, hvor alle aftaler bliver overholdt, prisen er rimelig, og det er altid nemt at komme i kontakt med dem, og skal en aftale ændres, er de altid meget lydhøre. Jeg kan på det... Näytä lisää

Det er den dårligste rengøring , jeg har prøvet . Måtte støvsuge under alle mine møbler og vaske store pletter væk fra gulvet . Efter de var gået , køkken vask var stadig snavset , det var under al kr... Näytä lisää

Trasborg leverer altid fantastisk service, resultater og til den aftalte tid. Samtidig er der altid plads til lidt ekstra, hvis der skal tages er spejl eller andet. Derfor får de den største an... Näytä lisää

Mark er yderst behagelige og lavet et særdeles flot pudsearbejde. Han sørger for at komme ud i kanterne og efterlader ingen striber på ruderne. Udover at kvaliteten er i højsæde, så udføres arbejde... Näytä lisää

1. Ikkunanpesupalvelu
  2. Painepesula

Hos Trasborg Polering går vi op i rene resultater, bogstaveligt talt. Som din vinduespudser i Lille Skensved, Køge, Solrød Strand og resten af Midtsjælland sørger vi for, at dine vinduer altid står skinnende rene. Vi tilbyder både vinduesvask til private hjem og erhverv, og vi tilpasser altid arbejdet efter dine behov og dit byggeri. Uanset om det gælder store facade vinduer, butiksvinduer eller almindelige villaer, leverer vi en grundig og effektiv vinduespudsning, så du kan se ud af vinduerne igen.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Det er den dårligste rengøring

Det er den dårligste rengøring , jeg har prøvet . Måtte støvsuge under alle mine møbler og vaske store pletter væk fra gulvet . Efter de var gået , køkken vask var stadig snavset , det var under al kritik 😩

13. helmikuuta 2026
Trasborgpolering-logo

Vastaus yritykseltä Trasborgpolering

Hej Anja.

Tak for din tilbagemelding, og som tidligere beskrevet i vores mail mellem os.
Er vi naturligvis kede af at høre, at du ikke er tilfreds med rengøringen. Vi vil dog gerne præcisere, at der både er blevet støvsuget og vasket gulve i stue og køkken som aftalt.

At du nu beskriver gulvet som ikke at været vasket er nyt og ikke noget du nævnte da du skrev til os.

Vi flytter som udgangspunkt ikke tunge møbler såsom sofa, skænk og hundehus for at gøre rent under dem, medmindre andet er aftalt på forhånd. Dette er både af hensyn til arbejdsmiljø og for at undgå eventuelle skader.

Du havde eks. 2 store læder sofaer der gik helt ned til gulvet. Derudover vil vi gerne nævne, at du undervejs ombestemte dig og ikke ønskede sofaen støvsuget og vasket, efter vi næsten var færdige. Dette udførte vi uden at opkræve ekstra betaling.

Hilsen Trasborg Polering 😊

Anbefalelsesværdig vinduespudser

Mark kom for første gang hos os og pudsede udvendigt, til trods for meget kulde -han er en meget behagelig, tillidsvækkende, ansvarlig og positiv person, som vi glæder os til at se i fremtiden og til det klare udsyn gennem vores vinduer👏🏻næste gang med kalkfrit vand

7. tammikuuta 2026