Digihero Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Misleidend laat men je iets tekenen dat achteraf een contract voor 8 jaar blijkt te zijn. In die tijd is de dienstverlening bagger, de service belabberd en de kosten steeds hoger en hoger. Contra... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ze leggen je vast met langjarige contracten en de prijzen blijven toch stijgen. Ik wilde ons nummer overzetten naar de nieuwe eigenaar van ons bedrijf en ook dat ging 10 x mis! Drama! Ook claimen ze... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichter Radar krijgt van mensen door heel het land klachten binnen over het ICT-bedrijf Digihero. Verkopers deden zich voor als KPN-medewerkers en leggen opzegboetes op van duizenden euro’s bij men... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Overgegaan op glasvezel. Via digihero was dit zo geregeld. De monteur op locatie heeft mij alles netjes uitgelegd en ik begreep nu eindelijk waar het om ging. Glasvezel werkt echt stukken sneller. Na... Näytä lisää

1. Internet-palveluntarjoaja

Yrityksen kirjoittama

We hebben de absolute drive om te strijden voor het kleine MKB, zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun vak. We zijn dé alles-in-één ICT-partner voor het (kleine) MKB. En daar zijn we trots op! We helpen onze klanten in goed partnership en op een persoonlijke manier aan de best denkbare standaard ICT-pakketten. Zonder zorgen, met perspectief en betaalbaar. Een landelijke dekking met moderne en hoogwaardige ICT-producten geeft ons een stevige positie in de huidige markt. Schouder aan schouder zorgen we samen met de ondernemer voor een zekere toekomst.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goed en snel geholpen

Abdi Ali heeft me goed en snel geholpen, scheelt tijd, en tijd is geld.

17. helmikuuta 2025

Beste,

Dank voor uw beoordeling! Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar!

aardige behulpzame dame

aardige behulpzame dame. Begreep de situatie en met haar afgesproken dat de betalingen direct werden gedaan en de stopzetting zou worden terug gedraaid

11. helmikuuta 2025

Beste Peggy,

Dank voor uw beoordeling. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar!

mensen niks betalen aub.

mensen niks betalen aub.
ze worden niet serieus genomen door de deurwaters en rechters.
ze kunnen alleen bang maken met aanmaning. gewoon niet betalen.
ze worden niet serieus genomen.

4. helmikuuta 2025

Beste Serdar,

We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat u momenteel niet tevreden bent.
Ik kom graag met u in contact, om uw klachten te bespreken.

Niet doen

Veel beloven , niets doen .
Vervolgens de schuld bij een ander bedrijf leggen .

Beste Rudie,

Ik kom graag met u in contact, om uw klachten te bespreken. Wellicht dat we samen tot een oplossing komen?

Let op

Let op! Dit bedrijf werkt op een zeer misleidende manier. Ze kwamen mijn winkel binnen en deden zich voor als KPN. Ik heb een contract getekend (5 jaar)voor €39 per maand, maar na zes maanden bleek dat ik eigenlijk een contract had met DigiHero. Toen ik wilde stoppen, vertelden ze me dat dit niet mogelijk was. Nu betaal ik €95 per maand voor internet en bellen. Ik voel me opgelicht en ben hier het slachtoffer van geworden. Wees gewaarschuwd en trap hier niet in!

Beste Zahef,

Ik kom graag met u in contact, om uw klachten te bespreken en hopelijk samen een oplossing te vinden.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht bedrijf prive en een…

Zeer slecht bedrijf prive en een zakelijk contract aangemeerd gekregen 8 jaar terug toen bel centrale. Geen internet van hun omdat simkaart verouderd was bel je komt een monteur naar u toe en dan volle pond kilometers en 1 uur arbeid rond €319 extra op de maandelijkse rekening die ook al duur is van €75. 3 jaar lang kapotte telefoon wat niet door een telefoon kan gemaakt worden zit in foute update dus deze man zeg mag ik er eens na kijken ik ben er nu toch 5 tikken op op computer en deed het weer. Veroudering van sim kaart is niet mijn probleem vrijblijvend lijk mij ook en de klant mag dit hoge bedrag betalen. Heb nu me abb opgezegd omdat ze ook niet met een ander voorstel komen dan schijn ik de telefoon erop te hebben gegooid volgens hun mail. Bizar dit willen niet oplossen maar 20 procent korting geven ja hihu niet mij fout. Kijk uit mensen lijk net op de Hem dit bedrijf.

Beste,

Ik vind het erg jammer om te moeten lezen dat dit momenteel uw ervaring is. Ik kom graag met u in contact, om uw klacht te bespreken en ook op te lossen.

Tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

zeer netjes en behulpzaam geholpen

zeer netjes en behulpzaam geholpen , top service !!

31. tammikuuta 2025

Beste Patricia,

Dank voor uw beoordeling. Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar!

Hava Ulusoy

Hava Ulusoy heeft mij op een voortreffelijke en professionele wijze van advies gediend.

28. tammikuuta 2025

Beste Bauke,

Fijn dat u naar tevredenheid geholpen bent!

oplichterij

heb geen andere woord dan
grote oplichterij
en inderdaad ze doen alsof ze voor kpn werken

1. lokakuuta 2024

Beste,

We vinden het erg jammer om te moeten lezen dat u niet tevreden bent. Kunt u ons van de gevraagde gegevens voorzien?
Ik hoop snel met u in contact te kunnen komen!

Alles gaat hier mis

Alles gaat hier mis. Je bent echt een sneue loser als je zo je geld wilt verdienen

27. tammikuuta 2025

Beste Elmo,

Wat vervelend dat dit uw ervaring is. Kunt u mij van de nodige gegevens voorzien? Ik kom graag met u in contact, om samen tot een oplossing te komen.

PAS OP!!!!!!

PAS OP!!!!!!

Het zijn oplichters, boeven zijn het.

Pakken telecom klanten af van bedrijven. Ze komen met een smoes binnen lopen. Als je tekent voor de werkzaamheden, zit je 5 jaar vast aan een duur contract.

24. tammikuuta 2025

Beste Ardjan,

We hebben reeds per mail contact met u gehad, en helaas staat u niet open voor een gesprek en/ of oplossing.
We vinden het erg jammer dat we dit niet met u kunnen oplossen.

Mocht u nog van mening veranderen dan hoor ik het graag!

klant vrındelıjk

21. tammikuuta 2025

Beste Akkas,

Fijn dat u tevreden bent!

We staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Ik word altijd zeer goed en vriendelijk…

Ik word altijd zeer goed en vriendelijk geholpen waar voor mijn Dank

20. tammikuuta 2025

Beste Hans,

Dank voor uw beoordeling!

We staan dagelijks voor u klaar en helpen u graag verder!

Trap hier aub niet in

Trap hier aub niet in. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Een vijf jarig contact aangesmeerd gekregen vijf jaar geleden. Nu zijn we gelukkig verlost van dit onbetrouwbaar bedrijf. Na 2 jaar moest ik met mijn zaak stoppen ivm corona. Zelfs toen konden we er niet onderuit !!!!! Dus 3 jaar voor helemaal NIKS betaald. Belachelijk. Wat ben ik blij dat ik niks meer met hun te maken heb.

15. tammikuuta 2025

Scam bedrijf

Scam gebruik niks geloven. Alleen mensen zitten op te lichten. Geloven de belletjes niet, ze doen verkoper van KPN of Ziggo na.

14. tammikuuta 2025

Goedemiddag,

We vinden het erg jammer om te lezen dat u momenteel ontevreden bent, we komen graag met u in contact om samen een oplossing te treffen.

Saanut 1/5 tähteä

ga niet met ze in zee ik ben er…

ga niet met ze in zee ik ben er ingetrapt smeren je een 5 jarig contract aan ,begin functioneerde het redelijk nu zijn we verhuis internet en tv doen het niet er komt ook geen oplossing ,eerste instantie zeggen ze we kunnen de diensten niet leveren ,dus we kunnen het op zeggen ,dus niet enige waar ze mee komen je hebt een contract getekend ,geloof mij ik betaald alleen mijn abonnement voor de telefoon ,rest licht het bij rechtsbijstand ,heb nu ziggo dat functioneert 10 keer beter dan hun,we konden het contract afkopen ,voor 9.000 euro ik moet nog 3 jaar is 36 maanden maal 153.00 is bij mij 5550 euro ,hier gaan we niet mee akkoord ,ik hoop dat meer mensen wakker worden .,anders de tv erbij halen

10. tammikuuta 2025

Beste Hennie,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent! We hebben u reeds om meer informatie gevraagd, zodat we u verder kunnen helpen.
Helaas heeft u deze informatie nog niet aangeleverd.

We komen graag met u in contact, om samen een oplossing te vinden.

Grote oplichters - zie aflevering Radar op Youtube

Stelletje oplichters is deze bende van Digihero/Belcentrale. Ik heb aan den lijve ondervonden wat voor agressieve verkooptechnieken ze gebruiken. Ze doen alsof ze van KPN zijn om je vertrouwen te winnen en vervolgens smeren ze je een wurgcontract aan van 5 jaar. Zie Radar AVROTROS aflevering op Youtube met het onderwerp "Ongevraagd een internetabonnement en 12.000 euro betalen". Veel mensen zijn dupe geworden van deze boeven.

Recentelijk hebben ze mijn abonnementskosten met 6,95 EUR verhoogd onder het mom van een zogenaamde cybersecurity scan waar ik niet om gevraagd heb.

Geloof niet de positieve reviews. Je kunt zien aan de positieve reviews dat het nep reviews zijn. Er zit een vast patroon in de positieve recensies: begint met een blablabla verhaal, dan wordt een medewerker/medewerkster bij naam genoemd om hem/haar te bedanken voor zijn/haar tomeloze inzet. Verder kun je zien dat degenen die 5 sterren hebben gegeven, maar 1 of 2 recensies in totaal hebben geschreven. Lekker betrouwbaar is dat.

Ga niet met deze bende in zee.

9. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zonder ooit contact gehad te hebben…

Zonder ooit enig contact te hebben gehad sturen ze een mail met een afspraakbevestiging (na volgens hen telefonisch contact te hebben gehad met….mij?!). Gelukkig niks getekend zoals sommige negatieve ervaringen hier. Dit neigt naar valsheid in geschrifte. Tijd voor een juridische loep en justitieel onderzoek.

27. joulukuuta 2024

Beste B,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat u momenteel niet tevreden bent.
We hebben u al om aanvullende informatie gevraagd, maar helaas hebben we deze nog niet van u ontvangen.

Ik kom graag met u in contact om uw klacht te bespreken en deze hopelijk samen met u op te lossen.

Ik hoor graag van u.

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Tijdens de aanleg van glasvezel in de straat kwam er een medewerker van Digi Hero aan de deur die zich voordeed als iemand die namens KPN opereerde. Ze beweerden dat KPN zou stoppen met leveren en drongen direct aan op het ondertekenen van een contract. Zonder goed inzicht of bedenktijd werd een 5-jarig contract onder onze neus geschoven en helaas ook getekend op 3 november 2023.

Tot onze verbazing kregen we pas in november 2024 de vraag wanneer de diensten geleverd konden worden. Dit betekent dat je al een jaar vastzit aan een contract zonder enige dienst af te nemen. En als je probeert van het contract af te komen? Vergeet het maar. Dit bedrijf houdt zich vast aan contractuele clausules, ongeacht de situatie.

De werkwijze van Digi Hero voelt zeer amateuristisch en ronduit onbetrouwbaar. Het lijkt op pure misleiding en maffiapraktijken. Wij raden iedereen aan om deze partij te vermijden. Laat je niet misleiden aan de deur!

11. marraskuuta 2024

Beste,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat u momenteel niet tevreden bent.

Ik hoor graag van u.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin