Mijn eerste bestelling hier voor glucose teststrips en lancetten. Bij binnenkomst pakket bleken de teststrips allen over de datum. Na melding hiervan is dit werkelijk keurig opgelost vanuit de klant... Näytä lisää
Snelle levering. Alleen moet ik zelf aangeven dat men een verre datum van de meet strips zoekt, ik hoef niet elke dag te meten en doe er daarom langer mee dan andere. Ik heb wel vertrouwen in Diabe... Näytä lisää
Op vrijdagavond om 2256 besteld. Op zaterdag om 1730 bezorgd. Zoals beloofd. Product ziet er ook prima uit. Erg fijn als een bedrijf gewoon doet wat het zegt. Daarom ook zonder voorbehoud 5 sterren.
De bestelling was op tijd geleverd en ik wel goed dat je de diepte van de naald kan instellen dus met het prikken geen centje pijn bedankt
Yrityksen kirjoittama
Online diabetesmateriaal bestellen.
Hollanti
- diabetesmagazijn.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Teststrips
De spullen werden snel geleverd en ik ben er tevreden over.
Gemakkelijk te bestellen …
Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering
En een goed produkt
Snelle bezorging
Snelle bezorging. Goede communicatie. Duidelijk
Luna Wellion cholesterol meter
Ik had een cholesterol apparaatje besteld en dacht iets te snel dat het niet werkte. De online hulp was zeer welkom. Dank daarvoor.
Aanrader
BE26338318 Ruim assortiment aan scherpe prijzen. Snelle levering,ook in België.
Ik meen op website gelezen te hebben dat er bij bestelling voucher zou toegevoegd worden ivm 10% korting bij volgende bestelling. Was echter geen voucher bij,vandaar geen 5de ster.

Vastaus yritykseltä diabetesmagazijn.nl
Heel tevreden
Heel tevreden. Snelle levering en aardig contact op Whatsapp.
Een snelle en goede levering
Een snelle en goede levering. Mijn volgende bestelling zal ik zeker weer hier plaatsen.
Ik heb een bestelling gedaan en…
Ik heb een bestelling gedaan en duidelijk gevraagd wat ik moest hebben . En dan werd mij uitgelegd . Uiteindelijk de verkeerde bestelling. Binnen gehad . Bijn het terug sturen moest ik weer. 6,75 betalen om terug te verzenden dus bij elkaar 13,50. Terwijl ik de verkeerde info heb gehad van de mederwerker. En daarna moest ik het maar uitzoeken en werd de app Beëindigd . Ik raad mensen aan om hier niks te bestellen . Ze behandelen klanten als een stuk vuil en als je daarna contact met ze opzoekt krijg je geen reactie meer . Zo zie je maar klant is koning ! Ben zeer teleurgesteld en raad mensen aan om hier niks te kopen . Ze hebben totaal geen begrip voor de klanten.!!! Dreigen ??? Heb alleen gezegd ik zet het gesprek op Facebook en heb alle appjes kan ze morgen erop zetten hier , heb niemand bedreigt zou niet een weten hoe ??? Jullie verkopen verkopen spullen jullie hebben alles verkeerd uitgelegd en dan moet ik alles betalen ik ben toch een klant ik ga onze whatsapp gesprekken hier niet zetten kan iedereen zien. Waar het om gaat !!!!

Vastaus yritykseltä diabetesmagazijn.nl
Prima ervaring…
Eerste keer besteld bij diabetesmagazijn.Fijne ervaring want goedkoper dan eender welke andere website.Levering via postboxautomaat ging vlot en aanvaardbare levertermijn van minder dan 1 week.
Goed .prima
Spullen makkelijk te vinden en goed bezorgd
De spullen voor het meten van bloedsuikerniveau en naaldjes voor Ozempic waren makkelijk en snel te vinden. Bezorging en verpakking was goed.
Goede kwaliteit
Goed verpakt, kwaliteit van de producten is goed, snel geleverd
Ruime keuze.
Ruime keuze.. goede producten.. snelle levering…. Goede complete start pakket… top
Snelle service
Snelle service, product is gebruiksvriendelijk en grote hulp bij monitoren
Mensen dit zijn echt toppers.
Mensen dit zijn echt toppers.
Bestelling altijd optijd binnen,en dat is voor mensen met diabetes heel belangrijk.
Heb al veel winkels bezocht maar deze toppers krijgen van mij 5 sterren.
Perfect apparaat
Perfect apparaat, werkt makkelijk en de uitslag gelijk in de app
Keurig geleverd met toelichtingen per…
Keurig geleverd met toelichtingen per onderdeel. Heldere gebruiksaanwijzingen.