Devicesair Arvostelua

262
TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

C'est une arnaque. "L'adhésion" a leur système est dissimulé derrière l'achat d'un produit qu'il ne fournisse pas. L'abonnement n'est même pas annulable dans les premières 24h, ils espèrent un oubli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Adhésion effectuée par erreur suite à mon mail grande réactivité du service support qui a pris en compte ma problématique et qui a effectué le remboursement de la cotisation perçue. Communication flui... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Good to hear from you. Thank you for understanding my situation and refunding me back. I really appreciate your quick response. Thank you

Saanut 4/5 tähteä

Ich wurde von der Seite voll überrumpelt ,weil es so bei tiktok nicht ersichtlich war! Aber der Kundenkontakt und Kundenservice war super. Der Mitarbeiter Kevin, konnte mein Anliegen sofort lösen un... Näytä lisää

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(262)

102 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Scam

I was charged for this service after trying to buy an item on another website, then received an email saying that this website was going to charge me more money in three days time:

"In 3 days, your DevicesAir.com account will be charged with 68.45€, all set to convert into credits for your shopping spree."

I did not choose to pay for this and was falsely charged.

12. toukokuuta 2025

Absolutely great!!

Agents are very easy to speak to and are very helpful. Did a great Job of understanding the situation and giving me the best solutions.

14. huhtikuuta 2025

Genera mucha desconfianza

Problema resuelto. Gracias Nicholas, supervisor de escalamientos. Me exigieron escribir esto por pedido de cancelación y devolución del dinero! Cosa q no se cumplió aún porque me siguen debitando en mi tarjeta. Mucho dinero argentino cobrados en dólares en dolares. Nesecito q me reintegren mi dinero y se anule definitivamente el débito en mi tarjeta.

9. huhtikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Refund of payments on cancelation of membership.

Zoe who has advised me she is handling my cancelation of membership has promised to repay my already deducted premiums . This within 10 minutes of informing Devicesair of my wish to cancel. I regard that as very good service and that is why i have rated it 4 stars.

11. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin