Deurmatdirect.nl Arvostelua

1 324
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prima kwaliteit matten met goede rubber ondermat. Zeer tevreden mee. Snelle levering, gezien dat ze op maat moesten worden gemaakt

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Erg service gericht! Wij hebben 3 droogloopmatten besteld echter kwamen er na enkele dagen nog steeds haartjes los. Bij contact werd er aangegeven dat er een productie fout was en dat we over een a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De deurmat was keurig op maat en bovendien zeer snel geleverd. De deurmat pastte in eenmaal zodat aanpassen niet nodig was. De kleur was ook precies zo als omschreven. Zo maakt het voetenvegen weer 1... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Gezocht naar een deurmat waarbij de pvc vloer zijn kleur behoud. Bij deurmatdirect duidelijke informatie gelezen over weekmakervrije deurmatten. Door de positieve indruk hiervan hebben we een deurmat... Näytä lisää

1. Sisustustyöurakoitsija
  2. Mattoliike
  3. Verhoiluliike

Yrityksen kirjoittama

Deurmat Direct is een gespecialiseerde webshop in deurmatten op maat voor particulieren en bedrijven in Nederland en België. Het bedrijf richt zich volledig op maatwerk en functionaliteit, met deurmatten die niet alleen passen bij de afmetingen van de entree, maar ook bij het gebruik en de uitstraling van de ruimte. Het assortiment bestaat uit deurmatten voor zowel binnen als buiten, waaronder schoonloopmatten, droogloopmatten, borstelmatten en kokosmatten. Daarnaast zijn er PVC vriendelijke oplossingen beschikbaar voor situaties waarin specifieke ondervloeren of vloerverwarmingssystemen een rol spelen. Klanten kunnen per mat zelf het formaat, materiaal, kleur en de randafwerking bepalen. Alle deurmatten worden nauwkeurig op maat gesneden, met aandacht voor afwerking en duurzaamheid. Door het productie en verwerkingsproces in eigen beheer te houden, kan Deurmat Direct snel leveren en consistente kwaliteit garanderen. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en binnen korte tijd verzonden. Naast maatwerk voor woningen levert Deurmat Direct ook deurmatten voor zakelijke toepassingen, zoals entrees van kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes. Ook gepersonaliseerde deurmatten, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo, behoren tot de mogelijkheden. Deurmat Direct combineert vakkennis, praktische ervaring en een duidelijke focus op maatwerk. Hierdoor weten klanten vooraf wat ze kunnen verwachten: een passende deurmat die aansluit bij hun situatie en gebruik, met heldere communicatie en betrouwbare levering.

Erinomainen

(1 324)

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Maat komt niet overeen met bestelde…

Maat komt niet overeen met bestelde maat, bij navraag gewezen op 2% maat verschil door fabrikant. Toch jammer voor een deurmat op maat.

22. kesäkuuta 2024
Deurmatdirect.nl-logo

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl

Beste, Dit staat bij het product zelf ook aangegeven dat door het productieproces de mat 2% kan afwijken, hier is helaas niet tegen te doen.

Erg service gericht!

Erg service gericht!
Bij contact werd er aangegeven dat er een productie fout was en dat we over een aantal weken nieuwe matten konden verwachten. Dat is ook gebeurd. Deze bevallen uitstekend!

1. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Mijn deurmat is precies goed voor het…

Mijn deurmat is precies goed voor het doel waarvoor ik deze heb besteld.
Alleen DHL vind ik niet fijn als bezorgdienst.
Bij 2e leveringsmoment wilde de bezorger het niet op de afgesproken plaats zetten.
Gelukkig stond het busje nog voor de deur. Op 5 meter afstand daarvan is een DHL-bezorgpunt en daar had de mat ook bezorgd kunnen worden.

7. kesäkuuta 2024

Kwalitatieve schraapmat

Gelet op openslaande deuren was ik op zoek naar een hele dunne schraapmat voor buiten. Bij jullie gevonden (8mm). Schrok een beetje van de prijs, maar mooie zware, stevige kwaliteit. Precies zoals omschreven op de site.

18. kesäkuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

droogloop ipv schoonloop

ik heb een schoonloopmat op maat besteld, gebaseerd op de beste eigenschappen op drogen en schoonlopen, maar vergeleken met de oude mat is dit een droogloopmat, veel te zacht om ook schoon te lopen.

31. toukokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

artikel nog niet ontvangen

artikel nog niet ontvangen. Door te bellen krijg ik
te horen dat artikel met vertraging wordt geleverd.
Dit had door tussentijds een mail te sturen voorkomen kunnen worden.

10. kesäkuuta 2024
Deurmatdirect.nl-logo

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl

Beste klant, Wij wisten nog maar net dat de mat vertraging opliep, daarom had u er nog geen bericht over gehad, zoals telefonisch uitgelegd.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin