Saanut 5/5 tähteä

De spanwartels (M12) met gaffels, U-bouten, bouten, (dop)moeren, ringen (allemaal M12) die ik bij RVS land heb besteld zien er allemaal mooi en stevig uit. De U-bouten en spanwartels staan sinds een w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zoekend naar een specifieke maat en uitvoering schroeven kwam er bij de alternatieven een mooie assortimentsdoos tevoorschijn met een hele verzameling van het gezochte type. Aangezien ik nog lang niet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De bestelde goederen werden op de verwachte leverdatum geleverd. Aan 1 van de bestelde items was een klein beetje schade bij levering. De klanten-dienst handelde dit probleem zeer snel en accuraat af... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb hier reeds dikwijls besteld, er is een enorm assortiment van bouten en moeren, eenvoudig op te zoeken in de webshop. Verkrijgbaar in kleine en grote hoeveelheden. Steeds dezelfde dag verzonden,... Näytä lisää

1. Metallitoimittaja
  2. Rakennustarvikkeet
  3. Sisustusliike
  4. Tee se itse -kauppa
  5. Kiinnitintoimittaja
  6. Metalliteollisuuden toimittajat

Yrityksen kirjoittama

De mooiste RVS artikelen voor in en om je woning of bedrijfspand. Gemaakt van hoogwaardig roestvast staal voor een strak en stijlvol resultaat. Of je nu zoekt naar een RVS balustrade of hekwerk, deurbeslag, kapstok met kledinghangers, een klassieke ronde trapleuning of juist een industriële zwarte trapleuning, een robuuste vlaggenstok voor je boot of ventilatierooster: in onze vele categorieën bieden wij een ruime keuze aan RVS producten. Bestel nu vertrouwd in onze webshop en ervaar direct onze uitstekende service.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Prima RVS

Prima RVS materialen, overzichtelijke site en snelle en correcte levering. Aanrader A+

5. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

stalendeur in kozijn gekocht

Ik heb een stalendeur in kozijn gekocht bij RVSland. De deur zelf is mooi uitgevoerd en ziet er degelijk uit, daar ben ik in eerste instantie tevreden over.
Helaas laat de werking van de ingebouwde magneetsluiting te wensen over.

De magneet is zó sterk dat de deur erg zwaar open gaat. Wanneer hij loskomt, schiet de deur abrupt open en begint deze hevig te trillen. Alles is correct en waterpas gemonteerd, dus daar ligt het probleem niet. De oorzaak is duidelijk: de magneet is simpelweg te sterk.

Daarnaast slaat de deur bij het sluiten door de magneet hard tegen het kozijn, wat veel kabaal maakt. Dit doet afbreuk aan het gebruikscomfort en voelt niet als een nette afwerking voor een product in deze prijsklasse.

Ik heb hierover contact opgenomen met RVSland. Daarbij werd aangegeven dat dit probleem bij hen bekend is en dat ik zelf stoelviltjes bij de bouwmarkt moest kopen om tussen de magneet te plakken als oplossing.

Persoonlijk vind ik dit een teleurstellende manier van omgaan met de klant. Als je een product koopt, mag je verwachten dat het goed functioneert zonder dat je zelf aanpassingen moet doen of extra kosten moet maken. Als dit een bekend punt is, had dit vooraf vermeld moeten worden of had er standaard een passende oplossing meegeleverd moeten worden.

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RVS Land

Beste Christiaan, bedankt voor je review en het delen van je ervaring. De magneetsluiting in een stalen deur is standaard zo uitgevoerd. Dit is nodig om de deur goed op zijn plek te houden en om te voorkomen dat hij vanzelf open gaat bij tegendruk. Dit is dus geen productiefout of probleem, maar een kenmerk van stalen deuren met een magneetsluiting in plaats van een traditionele dagschoot. We begrijpen dat dit even wennen kan zijn, en de ene persoon ervaart dit anders dan de ander. Voor wie het sluiten iets wil dempen, kan een dun viltlaagje op het contactpunt helpen om het geluid iets te verminderen.

Saanut 4/5 tähteä

Keurige levering

Keurige levering, mooi materiaal. Alleen de bijgeleverde schroef ging niet lekker in de plug!

18. joulukuuta 2025

Zeer degelijk verpakte producten

Zeer degelijk verpakte producten. Ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde producten. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

17. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä RVS Land

Wat een mooie review, dank je wel! En helemaal top dat je ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm 🙌 Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Het perfecte is dat RVSLand je de…

Het perfecte is dat RVSLand je de mogelijkheid bied om lengtes te laten zagen. En dat doen ze perfect. Wat ook helemaal geweldig is, is het bellen voor het bevestigen van de leverdatum! Dat is echt super!!! Dan de verpakking: Gewoon super-professioneel.

10. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä RVS Land

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het op maat zagen én onze service rondom levering en verpakking. We vinden het belangrijk dat alles, van bestelling tot bezorging, soepel verloopt. Dus super om te horen dat dat goed is overgekomen! 💪 Graag tot de volgende keer!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin