Prima kwaliteit matten met goede rubber ondermat. Zeer tevreden mee. Snelle levering, gezien dat ze op maat moesten worden gemaakt
Yritys on vastannut
Erg service gericht! Wij hebben 3 droogloopmatten besteld echter kwamen er na enkele dagen nog steeds haartjes los. Bij contact werd er aangegeven dat er een productie fout was en dat we over een a... Näytä lisää
De deurmat was keurig op maat en bovendien zeer snel geleverd. De deurmat pastte in eenmaal zodat aanpassen niet nodig was. De kleur was ook precies zo als omschreven. Zo maakt het voetenvegen weer 1... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gezocht naar een deurmat waarbij de pvc vloer zijn kleur behoud. Bij deurmatdirect duidelijke informatie gelezen over weekmakervrije deurmatten. Door de positieve indruk hiervan hebben we een deurmat... Näytä lisää
Deurmat Direct is een gespecialiseerde webshop in deurmatten op maat voor particulieren en bedrijven in Nederland en België. Het bedrijf richt zich volledig op maatwerk en functionaliteit, met deurmatten die niet alleen passen bij de afmetingen van de entree, maar ook bij het gebruik en de uitstraling van de ruimte. Het assortiment bestaat uit deurmatten voor zowel binnen als buiten, waaronder schoonloopmatten, droogloopmatten, borstelmatten en kokosmatten. Daarnaast zijn er PVC vriendelijke oplossingen beschikbaar voor situaties waarin specifieke ondervloeren of vloerverwarmingssystemen een rol spelen. Klanten kunnen per mat zelf het formaat, materiaal, kleur en de randafwerking bepalen. Alle deurmatten worden nauwkeurig op maat gesneden, met aandacht voor afwerking en duurzaamheid. Door het productie en verwerkingsproces in eigen beheer te houden, kan Deurmat Direct snel leveren en consistente kwaliteit garanderen. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en binnen korte tijd verzonden. Naast maatwerk voor woningen levert Deurmat Direct ook deurmatten voor zakelijke toepassingen, zoals entrees van kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes. Ook gepersonaliseerde deurmatten, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo, behoren tot de mogelijkheden. Deurmat Direct combineert vakkennis, praktische ervaring en een duidelijke focus op maatwerk. Hierdoor weten klanten vooraf wat ze kunnen verwachten: een passende deurmat die aansluit bij hun situatie en gebruik, met heldere communicatie en betrouwbare levering.
Carbonstraat 13, 8472 EA, Wolvega, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Erg mooie mat! Perfect op maat en snel geleverd voor maatwerk.
De mat valt erg uit (kokosmat) is dat normaal?
Snelle levering, mooie deurmat die goed vuil en vocht opneemt.

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
De matten zijn van hoge kwaliteit. Zo krijg je ze niet in de bouwmarkt. Ben er erg tevreden over.

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
Perfect op maat, en tot mijn grote verbazing, 2 voor de prijs van 1. Zonder uitleg. Dus heb ik de reserve al voor binnen 15 jaar. Dank u.

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
Zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding en conform op maat aangeleverd.

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
Snelle levering, het product voldoet aan de beschrijving en goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
Geweldig! Snel geleverd, makkelikk, super kwaliteit. Mooie kleur, past prima. Bij vervanging kom ik zeker terug.

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
Mooie deurmat voor een goede prijs, deze was op maat gesneden (we moesten alleen zelf nog 2 hoekjes weghalen) en past perfect.
Zeer tevreden met de snelle levering!

Perfect meting
Goeie kwaliteit
Heel mooie stof, als ik het weer nodig zou hebben dan zou ik het weer deurmatdirect bestellen

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
De één mat is mooi en de andere is precies al gebruikt ik wil dat je daar voor contact met me opneemd
Vriendelijke groetjes
Chris Maes

Degelijke mat.
Had iets sneller ( en goedkoper) thuisgeleverd mogen worden.

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
We hadden een nieuwe deurmat besteld omdat onze pup de oude had verscheurd. Helaas deed hij dit binnen 24 uur ook met de nieuwe!

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
Prima mat, snelle levering. Het ziet er goed uit.

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
Beantwoorden snel en keurig vragen. Producten worden goed geleverd en kwaliteit is wat ik ervan heb verwacht. Super!!!

Vastaus yritykseltä Deurmatdirect.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.