Deurgrepencenter.nl Arvostelua 157

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Saanut 5/5 tähteä

Het voelde een beetje als een risico om online obv correcte afmetingen een bestelling te plaatsen, maar ik ben enorm tevreden! Zeer snelle levering en het product ziet er net zo uit als ik had gehoopt... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Prima producten en levering, maar retourneren verloopt erg traag (>3 weken [wel rond de zomervakantie]). Daarnaast is het niet mogelijk om te bellen omdat het enige bekende telefoonnummer niet werkt.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

''t ja, als het vrouwtje haar ding gezien heeft dan rest alleen voor' 't ventje te kijken of het met de kwaliteit goed zit! Nu levering uitgepakt is kan ik het nog sterker bevestigen. Nog vraag ge... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prijs kwaliteit is goed. We hadden 26 handgrepen besteld, welke allemaal waren zoals verwacht maar 2 ervan hadden geen schroefdraad in 1 van de 2 openingen. Maar eenvoudig op te lossen.

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Deurgrepencenter verkoopt verschillende soorten deurgrepen voor het gebruik bij kasten, lades en deuren.

3,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Problemen met retourneren

Bestellen en verzenden ging vlot. Dus als je al weet dat je de grepen gaat houden is er geen probleem. Ons probleem ligt bij het retourneren van de bestelling. Het moet gebeuren via het aanmeldformulier op hun site maar ik krijg geen bevestiging van de 3 mails die via dat formulier zijn verzonden. Hopelijk krijg ik wel reactie op deze recentie. Dan wil ik alsnog de recentie wijzigen. Maar tot dan dus zeer ontevreden van het retourneerverhaal.

12. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Het product zou op voorraad zijn en de…

Het product zou op voorraad zijn en de volgende geleverd worden na een week gemaild werd niet op gereageerd contact formulier ingevuld werd ook niet op gereageerd na div keren opnieuw een contact formulier te hebben in gevuld waar weer niet op gereageerd werd kwam de zending na 2 en halve week binnen dit is dus niet op voorraad

13. lokakuuta 2025

Geld kwijt

Na meer dan twee weken wachten geen levering, geen reactie op mails of contactformulier. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Deze website is niet te vertrouwen en mijn advies is dan ook om hier niets te bestellen.

7. elokuuta 2025

Über Handgriffshop.de bestellt / fehlerhaften Ware erhalten

Über den deutschen Onlineshop "Handgriffshop.de" bestellt und von "Deurgrepenwinkel.nl" am Samstag eine Bestellung erhalten. Anstatt Möbelgriffe habe ich zwei Sprühflaschen erhalten, welche gar nichts mit meiner Bestellung zu tun haben. Samstag und heute (drei Tage später) habe ich das Unternehmen angeschrieben. Selten einen so langsamen Service gesehen. Sehr enttäuschend und nicht zu empfehlen.

28. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Reageren niet op email/ bellen geen gehoor

Reageren niet op email. Ook is het telefoon nummer die vermeld wordt niet in gebruik. Wij willen graag een product ruilen/retourneren maar wij krijgen geen contact. Neem dit mee in de overweging om bij deze site een bestelling te plaatsen!

29. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin