Banner for Ascent Store

Ascent Store Arvostelua 178

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Very convenient to order a box of testers of lovely scents in order to make a well tested decision later on and get the amount spent discounted on the next offer. A very customer friendly business mod... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Geweldige geuren. Alleen spijtig dat er maar twee geuren beschikbaar zijn binnen de periode dat je de waarde van een discovers pakket kan inruilen door een start pakket.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie manier om kennis te maken met jullie geuren en daarna korting te krijgen op je favoriete geur. Zeer te spreken over de kwaliteit van de geuren en de veelzijdigheid. Alleen jammer dat nu alles ui... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De gedachte achter het bedrijf is natuurlijk heel mooi. De geuren zijn ook echt bijzonder (lekker en uniek). Maar de klantenservice maakt het echt af: snelle reactie, behulpzaam en denken mee.

1. Kosmetiikka ja hajuvedet

Yrityksen kirjoittama

Refillable perfume extract with lasting impact. We invest in the finest ingredients — not in wasteful packaging. Better for you, better for the planet.

4,5

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Great testers

Very convenient to order a box of testers of lovely scents in order to make a well tested decision later on and get the amount spent discounted on the next offer. A very customer friendly business model.

23. huhtikuuta 2026

Snel en correct

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Beste Pieter, bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze services.

Lekkere geurtjes

Lekkere geurtjes, goede levering

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Beste Tim, bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt bij Ascent.

Saanut 3/5 tähteä

Overtuigd maar…

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Beste Geert, bedankt voor je feedback! We begrijpen dat het vervelend is dat er momenteel maar een beperkt aantal geuren beschikbaar is, doordat sommige uitverkocht zijn. Wat betreft de kortingscode; we kunnen de geldigheid van jouw kortingscode verlengen, zodat je deze kunt gebruiken zodra jouw gewenste geur weer op voorraad is!

Very happy with Brown Parfum Ascent

Very happy with Brown Parfum Ascent. The smell is sweet, fresh, and just right not too strong. Its my first order at Ascent🤍

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Dear Adila, thank you for your feedback! We are really happy to hear you love the Brown Parfum Ascent and that the scent is just right for you. Even more special that this was your first order with us. We hope it’s the first of many!

Saanut 4/5 tähteä

Keurig verpakt en snel toegestuurd

Keurig verpakt en snel toegestuurd. De bestelling is altijd correct én natuurlijk van dezelfde goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je feedback, Helene. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt bij ons!

Saanut 4/5 tähteä

Snelle service en een mooie verpakking.

Niet alle varianten vielen in de smaak. Wel snel geleverd in een mooie verpakking en uiteindelijk een favoriet luchtje rijker.

30. maaliskuuta 2026

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je een favoriet luchtje hebt kunnen vinden! Geniet ervan :)

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering conform afspraak en…

Snelle levering conform afspraak en door testcase kan je voordelig uitzoeken welke geur/kleur jij prettig vind

4. huhtikuuta 2026

Beste Wim,

Bedankt voor je feedback. Fijn dat je tevreden bent over onze levering en het concept van Ascent!

Een aanrader!

Mooie manier om kennis te maken met jullie geuren en daarna korting te krijgen op je favoriete geur. Zeer te spreken over de kwaliteit van de geuren en de veelzijdigheid. Alleen jammer dat nu alles uitverkocht is

26. maaliskuuta 2026

Beste Babet,

Bedankt voor je feedback! Leuk om te horen dat je een positieve ervaring hebt met onze parfum.

De voorraad is voor een gedeelte al aangevuld en zal deze week verder aangevuld worden. Mocht je iets willen bestellen, houdt de website dan vooral in de gaten deze week!

Saanut 1/5 tähteä

Na een week nog steeds niets ontvangen

Na een week nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik dit meld, zenden ze mij de track en trace code. Daarop zie je dat het nog steeds in transit zit. Ze doen dus met andere woorden niets. Ze weten dat ik het niet ontvangen heb, maar ondernemen verder niets. Niet correct.

27. maaliskuuta 2026

Beste Isabelle,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Op maandag 6 april hebben we je per e-mail geïnformeerd dat er vertraging is bij de vervoerder, waarschijnlijk door de drukte rond Pasen. We hebben toen ook aangegeven dat we, indien er geen update zou volgen binnen enkele dagen, samen naar een gepaste oplossing zouden zoeken (zoals een nieuwe verzending of terugbetaling).

Wellicht is deze e-mail in je spam- of ongewenste mailbox terecht gekomen. Mocht je de e-mail niet kunnen vinden, stuur ons dan gerust een bericht. Dan bekijken we dit onmiddellijk en helpen we je graag verder.

Team Ascent

Aankoop en verwerking cashback

Snel en klantgerichte service, jammer dat je moet mailen omdat de regels net niet duidelijk genoeg zijn.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je feedback! We nemen dit mee en zorgen dat onze informatie duidelijker wordt in de toekomst

Goede formule

Goede formule en heerlijke luchtjes vooral de purple is favoriet. Unisex te gebruiken en je hebt er maar weinig van nodig om de hele dag lekker te ruiken. Mooi design

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor de review en veel plezier!

Saanut 5/5 tähteä

Mooi bedrijf, heerlijke parfum en top service.

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je review en leuk om te lezen dat je ervaring goed was!

Saanut 5/5 tähteä

Snel geleverd duidelijk verhaal geen…

Snel geleverd duidelijk verhaal geen loze beloftes, maar mag ik van een Rotterdams bedrijf ajb Nederlandse mails …

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je review! We nemen je feedback mee

Saanut 1/5 tähteä

Nooit besteld maar krijg geen antwoord…

Nooit besteld maar krijg geen antwoord op mijn mail ?

1. maaliskuuta 2026

Hi Sandra,

Bedankt voor je bericht. We hebben je op woensdag 11 maart een e-mail gestuurd, maar het kan zijn dat deze in je spam- of ongewenste mailbox terecht is gekomen. Zou je daar even willen kijken?

Mocht je de e-mail niet kunnen vinden, stuur ons gerust een bericht via hello@ascent-store.com, dan helpen we je graag verder.

Team Ascent

Saanut 5/5 tähteä

Lastig kiezen als het allemaal lekker…

Lastig kiezen als het allemaal lekker ruikt maar uiteindelijk kom je tot een eerste keuze en die amdere favorieten kies je gewoon de volgende keer.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je alle geuren goed vindt. Je case hervullen en tussen geuren wisselen is precies ons concept :)

Great product!

Great product, I got a test case as a gift which was perfect to test and choose a nice scent. I then ordered the case and two scents! It is great in use, the spray is nice and the case is also perfect for travelling.

So yeah, overal I am happy with buying Ascent!

1. maaliskuuta 2026

Thanks and enjoy!

Heerlijke geuren

Snelle service met een goed aanbod van geuren die eigenlijk in alle 6 kleuren heerlijk zijn. Ook heel leuk om kado te doen

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ascent Store

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je enthousiast bent over de geuren

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin