1. Tee se itse -kauppa

Yrityksen kirjoittama

Ik ben Michel en deze bijzondere plek is een weerspiegeling van zowel mijn passie als mijn familiegeschiedenis. De naam BY MJM is afgeleid van mijn voornamen - Michel Johannes Maria. Samen met mijn geweldige vrouw, Jessica, en onze zoon Mees vormen we het hart van dit merk. Het leuke is dat de beginletters van onze namen op speelse wijze onze bedrijfsnaam spellen. Een van onze gedeelde liefdes is countrymuziek. Vandaar dat al onze meubelknoppen en -grepen vernoemd zijn naar Amerikaanse steden uit bekende countrynummers. Of je nu de levendigheid van Chicago of de rust van Kansas in je interieur wilt, wij hebben iets speciaals voor je. Voorheen werkte ik voor een keukengroothandel, een ervaring die mijn oog voor detail heeft aangescherpt, vooral als het gaat om de kleinste details zoals handgrepen. Die kleine details, geloof ik, kunnen een wereld van verschil maken in je interieur. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en varieert van tijdloos klassiek tot hedendaags modern. Dank je wel voor het bezoeken en ontdekken van onze wereld. We hopen dat je hier iets vindt dat perfect resoneert met jouw stijl!

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Top service!

Super snelle levering en de meubelgrepen zien er top uit! Ook de communicatie was heel snel en prettig. Zeker een aanrader!

11. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.
Tellen van handgrepen kan nog best lastig zijn. Bij de bestelling domweg twee kastjes niet meegeteld en toeval bestaat niet.. ook twee tekort geleverd!
Zeer snel opgelost zonder extra portokosten. Service is dik in orde. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Van mij mag MJM meer artikelen gaan verkopen, deurklinken misschien een optie?

30. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze service

Bronzen deurkruk besteld, er komt een gouden deurkruk binnen, ze wisten zelf niet eens dat ze 2 kleuren hadden in het assortiment, ik moest deze zelf maar deze retour sturen, terwijl hun deze fout hebben gemaakt. Het betreffende artikel was nog geen €4 euro. Waardeloze service.

Dus ik moet moeite doen voor €4 euro terwijl het jullie fout is? Een degelijke webshop zou gezegd hebben; houd het artikel maar en wij sturen de juiste op. Deze reactie spreekt ook boekdelen, lekker amateuristisch ook.

18. heinäkuuta 2024
Bymjm-logo

Vastaus yritykseltä Bymjm

Vervelend dat u zelf niet wilt meewerken aan de oplossing, wij hebben u een label gestuurd waarmee u GRATIS kunt retourneren. Dit wilt u niet..

Saanut 5/5 tähteä

Snelle verzending, snelle reacties op vragen. Omdat ik verkeerd besteld had heb ik mijn bestelling teruggestuurd. Ook dit werd snel afgehandeld. Al met al goede service.

6. kesäkuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin