Hade aldrig ens hört talas om Derma Space innan jag gjorde min beställning, så jag var lite skeptisk. Men bra priser, tydlig information och äkta prodkter gjorde att jag är mycket nöjd med upplevelse... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Är så nöjd! Var problem för er med leveransen av en av de varor jag skulle ha och blev då kontaktad av er där ni frågade om jag ville ha den andra produkten skickad tills vidare, utan extra kostnad, e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otrolig kundservice. Snabba svar. Det blev fel i leveransen och jag hade inte möjlighet att hämta. Kontaktade kundservice och de kunde fixa så att det skickades till ett annat ställe. Däremot skicka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Välkommen till vårt universum av koreansk hudvård. Vi är två danska hudvårdsentusiaster som även är mor och dotter. Vi har riktigt många bra erfarenheter med K-beauty och dem erfarenheterna vill vi gärna att andra också ska få nytta och glädje av. Hos oss hittar du ett stort urval av koreansk hudvård till bra priser och vi är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt produkter för dina specifika behov. K-beauty produkterna är väldigt milda mot huden och är generellt mycket fuktgivande, lugnande och vårdande. Dessutom balanserar de hudens pH-värde så att huden lättare absorberar produkterna. Ingredienslistan är mycket nytänkande och innovativ där du bland annat hittar ingredienser som snigelslem och bigift. Vi köper endast produkter genom officiella och godkända återförsäljare i Sydkorea eller direkt från de enskilda varumärkena. Vi ser även till att testa alla produkter själva innan de kommer upp på hemsidan.
Niels Bohrs Vej 21, 8660, Skanderborg, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
easy, quick delivery, package received well, good range of products

Vastaus yritykseltä Derma Space
Loved the order and the card inside!! It was shipped very fast to Stockholm
Very cute package!
I’d like to have a notify button for items out of stock

Vastaus yritykseltä Derma Space
Snabbt var mina varor packade och på väg med posten. När paketet kom fanns ett handskrivet kort och en massa spännande prover bland mina varor. Det känns personligt och jag känner mig unik som kund.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Snabb leverans, personlig hälsning med i paketet, mycket trevligt. Rekommenderas varmt!

Vastaus yritykseltä Derma Space
Snabb leverans, jättefint paketerat, fick även med tester! Inget att klaga på!

Vastaus yritykseltä Derma Space
Snabb leverans och aldrig något krångel. Till och med jättesöta små meddelanden i lådan för det där lilla extra!

Vastaus yritykseltä Derma Space
Wonderful service and very generous with the free samples. Very happy with my purchase.

Vastaus yritykseltä Derma Space
Produkterna kom fort, och med många intressanta gratisprover. Även ett personligt handskrivet kort vilket var lite gulligt :)