Inte alls så billigt som dem får det att se. Med att visa hur mycket du sparar om du är medlem. Men summan betalar man varje månad för att vara medlem. Så man betalar mer än vad vad ordinarie priset... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Både jag och min dotter köper ofta smink och hudvårdsprodukter och det blir SÅ mycket billigare när man är medlem på Luxplus och handlar allt där än från andra butiker. Och det vi älskar är att man f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Alltid nöjd med mina köp, finns så mycket att fynda, varit kund i flera år och kommer säkert vara det flera år framöver. Snabba leveranser och bra kundservice vid ev frågor. Förstår inte varför f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Luxplus är en medlemsklubb där du kan få skönhets-, wellness- och vardagsprodukter till några av de lägsta priserna online. Med ett månadsmedlemskap får du tillgång till exklusiva erbjudanden och förmåner som växer månad för månad, såsom beauty cash och brand discount. Som medlem får du alltid möjlighet till gratis leverans. Luxplus is your way to beauty.
Yrityksen kirjoittama

Genvägen 1, 23162, Trelleborg, Ruotsi
Påtvingat medlemsskap för att man lade en order! Klart fult 99kr/månad sedan när man vill avsluta så måste man vänta minst 24 timmar, Första och sista gången jag köper från dem! Hade jag vetat eller sett detta hade jag aldrig lagt en beställning här! Rånarluvan hela vägen känner jag!

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Lite INTE på Luxplus. Du kommer luras in i ett medlemskap och FAST att du avslutar det fortsätter korter dras. Går inte att ta bort betalningsmetoder från hemsidan utan måste gå till klarna och ta bort kortet helt. Drogs pengar i flera månader.

Bra leveranstid,alltid fungerat
Är mycke nöjd

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Bra priser och snabb leverans

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Luxplus har dragit i snart ett år 89 kr från mitt konto utan att jag är medlem vilket innebär att jag ej kan AVSLUTA medlemskapet! På sin sida har de ej e-post utan ett telefonnr där de endast är tillgängliga typ 2 tim/dag.
UNDVIK!!
Och jag hoppas Luxplus ni avslutar mitt medlemskap annars och betalar tillbaka. Detta kan ej vara okay enligt konsumentlagen.

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Jag gjorde en beställning hos LyxPlus för 879 kr och blev utan tydlig varning automatiskt inskriven som medlem. Plötsligt skulle jag betala 89 kr varje månad – för vad då egentligen? Det känns väldigt vilseledande.
Det här är inget jag aktivt valt, och det borde vara extremt tydligt innan man genomför köpet. Att gömma en prenumeration bakom en beställning är riktigt dålig stil. Dessutom är det krångligt att avsluta medlemskapet, vilket gör hela upplevelsen ännu mer frustrerande.
Jag rekommenderar verkligen andra att vara försiktiga innan de handlar här. Läs ALLT noggrant, annars riskerar ni att fastna i en prenumeration ni inte ens vill ha.

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Jag är nöjd men vill fortfarande att ni tar in mer Astonish och Zoflora produkter i ert städ sortiment som ni hade förut!

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Kundtjänsten var utmärkt och förpackningen var mycket omsorgsfull. Sammantaget var det fantastiskt.

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
AI kund tjänst när man äntligen får sin förfrågan vidaresänd till en agent angå en order som inte har kommit fram så får man ett svar efter en vecka som inte ens besvarar frågan så nu har jag en order som jagvinte fått som jag betalat pengar för men ingen tar ansvar sånt vågar nog inte köpa mer från luxplus tyvärr med så kass kundtjänst.

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
“This is one of the worst experiences I’ve had with an online company. I returned two perfumes as agreed for a refund, but I received neither my money nor the products back.
They also continue charging me 89 SEK monthly and make it very difficult to cancel the membership. Customer support is completely unresponsive.
I strongly advise others to avoid Luxplus.”

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Dragits från mitt konto sedan september 2024. Jag köpte en olja för 29kr och har då råkat teckna ett medlemskap för 89kr/mån. De blev en dyr olja. Kan heller inte avsluta för jag kommer inte in.
Självklart tar jag ansvar för att jag gjort beställning och inte läst allt. Men förlåt, de känns inte okej.

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Utan tydlig information dras en summa varje månad för medlemskap efter ett engångsköp innan jul. Så dåligt!!

Vastaus yritykseltä Luxplus.se
Bra produkter och mycket bra erbjudanden. Snabb leverans.