Via Delivery besteld, mail met bevestiging gekregen van mijn bestelde producten! Bij levering ontbrak mijn bestelde kattenvoeding van zowel Whiskas als Felix! Op factuur : " Helaas konden product... Näytä lisää
4,57€ pour 208 gr de salade poulet « maison ». 21.99€ le kg. Non seulement c’était dégeulasse mais je me demande encore où était le poulet. La qualité est de moins en moins au rendez-vous depuis que l... Näytä lisää
delivery.je paie le montant du, moins 4 box, le materiel de paiement avait des problemes. un jour apres on me reclame le prix des 4 box.Aucune box n a ete enregistree selon eux. leur service est deplo... Näytä lisää
Er worden blijkbaar producten in de promofolder opgenomen die niet verkrijgbaar zijn. 3 mails gestuurd naar klantenservice, echter zonder antwoord. Toen gebeld met klantenservice (aangezien ik dat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bespaar tijd! Bestel je boodschappen online op delhaize.be of via de My Delhaize app. Delhaize delivery (levering aan huis) of Delhaize collect (afhaling in de winkel). 24u/24, 7d/7. Elke week promoties. -10% op Nutri-Score A&B. Thuislevering. Collect afhaalpunt.
Belgia
- delhaize.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Korting nutri score
Ik doe de boodschappen voor mijn vader en reken dit apart af met zijn bankkaart en scan mijn plus kaart. Daarna mijn boodschappen, scan mijn kaart en betaal met mijn bankkaart.
Mijn nutri boost korting is niet verrekend, ik krijg van klantenservice dit antwoord:
Dit klopt bij het 2 keer scannen meteen na elkaar gaat de Nutri-boost korting er niet af.
Dit is een automatisch proces dat ingebrand zit in het systeem.
Dit omdat het niet de bedoeling is om de klantenkaart 2 keer meteen na elkaar te scannen.
Hier dien je te werken met een tussensaldo op 1 ticket pas dan zal de korting kunnen worden verrekend.
Ik stuur terug:
Dus kan ik op geen enkele manier mijn nutri score korting verkrijgen. Het gaat niet over kleine bedragen. Kastickets van 177 en 190 euro.
Volgend antwoord:
Beste,
Bedankt voor je mail.
Helaas is dit niet mogelijk.
Delhaize klantendienst
En daar sta je dan als trouwe delhaizeklant 😤

Ervaringen met Delhaize online
Delhaize heeft altijd bekend gestaan voor garantie van hun uitstekende voedingsartikelen, niet alléén goed maar sommige ook luxueus. Houden zo…! Echter het is ons al een paar keer overkomen dat fruit (bananen) aankwamen bijna volledig zwart en zo zacht dat ze rijp waren voor de afval. Correctie ervan kwam snel en probleemloos, geld terug. Buitenshuis nieuwe halen, was dan weer wel (onnodig en ongewenste) tijdverlies.
Goede kwaliteit artikelen, maar niet goedkoop. Is in orde, want blijft eigen (persoonlijke) keuze niet waar? Maar deze keer ging het bij mijn bestelling om witte perziken en witte nectarines, elk voor 0,60€ per stuk, 6 in totaal. Tot mijn verbazing kreeg ik een korting erop…… Waarom bleek later bij uitpakken: 1 perzik bleek volledig donker, overrijp, te zacht en melig en voor mij klaar voor de afval. Deze perzik was notabene niet eens wit, maar was een gele perzik (die ik NOOIT neem, want ze zijn eerder melig dan sappig)!
Delhaize, voor zo’n goede supermarkt als u, moet het initiatief van verandering liggen bij uw klant en NIET bij uw beslissing gebaseerd op economische redenen om de (net) overrijpe perzik tóch nog geld te laten opbrengen ipv. verlies……Een beslissing die uw aandeelhouders zeker blij zullen maken, maar uw klanten zeker niet en u riskeert zo dat ze u de rug nog eens toedraaien; we zijn per slot niet uw betalende livestock afval emmer!
Dank voor uw aandacht.

Des courses agréables
Je fais mes courses au Delhaize d'Overijse depuis 20 ans. J'ai vu une très nette amélioration ces derniers temps. Les rayons sont bien garnis. Le personnel est efficace. Grand choix de produits bio notamment. Belle viande. Le poissonnier est de bon conseil. Bref c'est agréable de faire ses courses dans ces conditions.

Slechte service
Mijn naam is Helena.
Ik gebruik het e-mailadres van een vriend van mij, omdat mijn e-mail is gehacked en ik weet niet hoe ik een nieuw moet aanmaken.
Ik ben al 25 jaar trouwe klant bij Delhaize.
Maar door een auto ongeluk ben ik nu minder mobiel en moet ik online bestellen.
Bijna elke keer is mijn bestelling onvolledig.
Ik heb al een aantal keer met de klantendienst gebeld en heb zowel een Chiara als Laila aan de lijn gehad. Ze waren heel onbeleefd en zeiden dat ik maar beter had moeten opletten toen de leverancier de boxen kwam brengen.
Hoezo moet ik opletten? Ik ben de klant en verwacht dat alles in orde is.
Ik raad klanten niet aan om nog bij Delhaize te bestellen.
Om nog maar over die klantendienst te zwijgen.
Bij de Albert Heijn zijn ze toch vriendelijker.

Bestel niet online!
Beste,
Na jarenlang trouwe klant te zijn geweest bij Delhaize, heb ik helaas besloten om over te stappen naar een andere winkel. Dit is inmiddels al de zoveelste keer dat ik via jullie website een promotie bestel, om dan op de dag van levering te vernemen dat het gratis product niet zal worden meegeleverd. Uiteindelijk betaal ik dus gewoon de volle prijs, terwijl ik dacht gebruik te maken van een actie.
De klantenservice verwijst telkens opnieuw naar de kleine lettertjes, zonder ook maar enige vorm van gepaste oplossing of tegemoetkoming aan te bieden. Dit is bijzonder frustrerend en geeft weinig blijk van klantgericht denken.
Ik kan niet anders dan concluderen dat de online service van Delhaize structureel tekortschiet. Je bent als klant wekelijks meer tijd kwijt aan het rechtzetten van fouten dan aan het effectief bestellen.
Op basis van mijn ervaringen raad ik dan ook iedereen af om nog online bij Delhaize te bestellen. Dit is geen werkbare of betrouwbare dienstverlening. Chiara begrijpt duidelijk niet wat een goede klantenservice is.

Livraison delivry
Des livreurs toujours ponctuel avec le sourire que ce soit tôt le matin ou tard le soir aidant quand on a des petites contraintes et même avec les forte chaleur et les charges lourdes a porter ils ne sont pas désagréable on voit qu'il le fond de bon cœur c'est un Service impeccable garder bien vos équipes sur le nombre de livreurs que j'ai eu mon expérience a toujours été positif

Vastaus yritykseltä Delhaize Le Lion / De Leeuw
Directeur Halle: Diepvries Pommes Duchesse van het merk…
Een pak *Pommes Duchesse van het merk Delhaize was zeer slecht.Dit in tegenstelling tot al de voorgaande pakken. De vriendelijke dame aan de balie mocht van de directeur van Delhaize Halle het pak niet terug nemen. Uiteindelijk, na lang wachten kwam de directeur zelf zeggen dat koude producten in geen geval terug genomen worden. Hoe slecht ze ook zijn. Bovendien was mijn pak al open. Maar hoe kon ik weten dat het een slecht product was zonder te proeven? Hoe kan Delhaize er achter komen dat er iets fout is met een product? Ik twijfel aan de competentie van de directeur.

Vastaus yritykseltä Delhaize Le Lion / De Leeuw
Ondanks mijn eerdere klacht over de…
Ondanks mijn eerdere klacht over de nieuwe slechte broodzakken; doorschijnend plastic komt los van papier na invriezen van het brood, is er tot heden voor mij niks veranderd. Jammer, maar er zijn nog andere plaatsen waar brood verkocht wordt.

Vastaus yritykseltä Delhaize Le Lion / De Leeuw
Dégradation du service de livraison + caisses pliables peu pratiques
Le service de livraison Delhaize est devenu de plus en plus mauvais. Produits manquants regulierement, notamment des surgelés comme aujourd'hui et comme il y a 2 semaines. J'ai du depenser plus d'une heure pour avoir le remboursement (attendre au telephone pour les contacter, parler avec leur service client, attendre le livreur revenir...)
Après avoir insisté, j’ai reçu un remboursement (merci!), et un “geste commercial” de 3 €, comme si ça compensait le temps perdu, du stress, et un service tout simplement indigne d’une enseigne comme Delhaize. Cela ne couvre même pas les frais d'une autre livraison pour que je puisse commander de nouveau des produits non livrés.
En plus de tout ça, leurs caisses pliables sont lourdes, je me suis déjà blessé plusieurs fois en essayant de les plier ou de les manipuler.
Franchement, on paie plus cher pour un service mal fait, mal géré, et sans respect du client.

Vastaus yritykseltä Delhaize Le Lion / De Leeuw
Attention au remplissage des caisses
J'utilise souvent leur service de livraison mais, malheureusement, régulièrement : problèmes durant le remplissage des caisses dans l'entrepôt... Articles ouverts, écrasés. C'est tantôt bon, tantôt un vrai carnage

self scanning delhaize heusy
depuis le 02 juin Delhaize Heusy modifie le fonctionnement de la dual zone, en clair on refait "comme " avant avec le scan Conséquence, pas toujours du personnel à la caisse dédicacée...temps d'attente augmenté, nette retour en arrière...pour peu on stigmatiserait les clients self scanning...depuis la franchisation les choses ont changé, notamment dans le custumer care, moins présent qu'avant. Je suis un client fidèle mais sur ce point j'avoue être déçu

Plooibox waanzin
Dat leveren met die plooiboxen is puur waanzin onlangs had ik 4 plooiboxen waarvan 3 half leeg en de vierde bevatte één conserve blikje
ik maakte er een foto van en stuurde die naar de klantendienst maar er kwam simpelweg het bericht dat ze het aan de bevoegde diensten zouden melden met andere woorden het intereseert ze helemaal niets
Een week later was het weer hetzelfde deze keer 3 half lege boxen waar twee volle genoeg zou geweest zijn !
ik overweeg om toch maar eens rond te zien naar een andere supermarkt on line met een efficienter leverings systeem

Vastaus yritykseltä Delhaize Le Lion / De Leeuw
Jullie producten zijn super lekker en…
Jullie producten zijn super lekker en de leveranciers zijn altijd vriendelijk en beleefd sinds jaren, maar de laatste maand zijn de bestellingen al 2 keer niet aangekomen. Het duurt ook verschrikkelijk lang voor er iemand antwoord geeft. Bovendien was ik al aan het twijfelen om bij andere te bestelling sinds jullie die belachelijke en vooral dure plooiboxes gebruiken. Iedereen weet dat jullie op die manier mensen proberen afhankelijk te maken en weer een manier om mensen geld uit hun zakken te kloppen. Serieus, 3 plooiboxes voor een bestelling van 64 euro? Kijk voor mij is dit genoeg
en ik ga andere mensen hier ook voor waarschuwen. Heel spijtig, jaren was ik tevreden, maar jullie producten mogen nog zo lekker zijn als de service op niks trekt en nu zelfs niet meer aankomt. Er zijn nog plaatsen waar je lekkere producten kan bestellen zonder peperdure plooiboxen. In ieder geval helaas klant kwijt..

Vastaus yritykseltä Delhaize Le Lion / De Leeuw
Dit is mijn laatste review
Dit is mijn laatste review, de producten van delhaize zijn lekker, het personeel in de winkel is aardig, maar de KLANTENDIENST is een nachtmerrie, zo lang aan de lijn, van de ene naar de andere incompetente en vaak ronduit onbleefd, de man met een dik accent (antwerps) en een dame die bijna aanvallend begon te worden, neen, ze gaven hun naam niet omdat ik hun toon niet accepteerde maar goed, het was enkel delhaize hoe help ik? Waarom geven ze geen naam? Ik hoopte op een laatste poging, iemand beleefd, maar niks...Ik ga dit ook melden aan testaankoop

Vastaus yritykseltä Delhaize Le Lion / De Leeuw
Product niet geleverd, onzinnig antwoord
Vrijdag bestelling geplaatst, onmiddellijk bevestiging ontvangen. Zondagmiddag wordt mijn bestelling opnieuw bevestigd. Om 22u melding dat 1 maaltijdbox zal ontbreken. Natuurlijk worden de bijhorende producten wel geleverd, waar ik niks mee ben. Als compensatie schrijft Delhaize dat ze geen kosten aanrekent, maar ik heb ze al betaald. Op mijn klacht per mail, antwoordt Delhaize dat ik de barcode, vervaldag en verpakking van het product moet bezorgen. Grapje? Het is niet geleverd 😅
Beste Delhaize, Waarom schrijft u op uw begeleidende brief dat ter compensatie geen kosten worden aangerekend, terwijl dit toch het geval is En waarom luidt het antwoord van uw klantendienst dat ik de verpakking van het niet ontvangen product moet terugsturen. En waarom stuurt u 2× dat alle producten zullen geleverd worden en wijzigt u dit last minute? Wat staat daarover in uw algemene voorwaarden?

Onnodig veel plooiboxen
Het systeem met de plooiboxen is absurd. Bij een kleine bestelling had ik reeds 6 plooiboxen. Men weigert ook steevast er enkele onmiddellijk terug mee te nemen terwijl ze wel al geleegd waren tegen dat de chauffeur alles afgezet had. Uiteindelijk moet je ze dan bijhouden tot bij de volgende levering maar dan krijg je natuurlijk nieuwe die je terug niet mag meegeven op dat moment. Op die manier sta je telkens met een stapel boxen in de berging. Als je er wil mee stoppen, moet je ze eerst al in een ophaalpunt laten wisselen voor punten. Op deze manier hoeft het niet meer voor mij.

Heel tevreden over Otman Akajou
Heel tevreden over Otman Akajou. Was mijn kaart kwijt, werd vlot en beleefd geholpen. Grote opluchting na veel geduld om geholpen te worden.
Alles weer in orde. Indien weer probleem weet ik hem te vinden.

Delhaize Blankenberge.
Delhaize Blankenberge.
Bonjour,
Je fréquente ce magasin depuis de nombreuses années. À l’époque où il n’était pas encore franchisé, le service y était nettement meilleur. Malheureusement, depuis ce changement, j’ai constaté une nette dégradation du service client, en particulier envers les clients francophones.
Lors de mes derniers passages, j’ai été contrôlé à trois reprises sur quatre à la caisse automatique, malgré l’absence d’erreur de ma part. Cela me laisse un sentiment d’injustice et de traitement différencié. Difficile, dans ces conditions, de croire à des contrôles vraiment aléatoires.
J’espère sincèrement que cette situation ne reflète pas une attitude générale vis-à-vis des clients non néerlandophones. Nous vivons dans un pays où plusieurs langues coexistent, et le respect mutuel entre communautés devrait primer. Ce genre d’expérience crée des tensions inutiles, alors qu’un peu de bienveillance et d’ouverture d’esprit serait bien plus bénéfique pour tout le monde.
Être bilingue ou multilingue est une richesse, mais cela ne suffit pas : c’est l’attitude et le respect de l’autre qui font la vraie différence.
Bonne journée malgré tout, et bon courage à ceux qui y font leurs courses.

Hallo Delhaize
Hallo Delhaize, gisteren en vandaag gebeld, ik werd niet alleen behandeld als een last, ik kreeg er geen woord tussen, ik moets bellen als de persoon met die ik vorige week hed gebeld, een hele lieve toffe man, want hij zou weten wat ik nodig heb, het zijn de plooiboxen, en hij gaf me een dossier nummer om door te geven maar ze zeiden nee, wacht maar tot de collega er is ? Dit slaat op niks, natuurlijk had ik hem liever aan de lijn, maar de persoon gisteren en de persoon vandaag hadden me kunnen helpen? Ik bel wel later, en voor nu, is het een merde van een klantendienst! Als de plooiboxen bij een colect zijn gedropt drop ik ook mijn kaart van Delhaize, en tot ziens,

Delhaize Delivery
Ik zou liever geen sterren geven, maar gewoon willen melden dat Delhaize Delivery een leuk concept is maar dat er nog teveel mogelijkheid tot verbetering is. Daardoor ga ik er na deze eerste proef, met uitz van noodsituaties, geen gebruik meer van maken als kleine besteller:
1/ 1 product te weinig in de kratten
2/ klantendienst zegt dat ze dit pas morgen gaan bekijken want ze krijgen de factuur pas de dag erop - je bent als klant dus niet gerustgesteld
3/ fout wordt gecorrigeerd met terugbetaling van het product, maar geen extra tegemoetkoming voor veroorzaakt probleem
4/ veel basisproducten blijken niet beschikbaar (bv bananen of komkommer), dus dan moet je toch naar de winkel
5/ duur voor weinig garantie op correcte dienstverlening
6/ ik heb begrip voor de moeilijke aantoonbaarheid van de fouten want de chauffeur wordt niet verondersteld de levering met de klant te overlopen
☀️