In elke Dekamarkt waar ik ooit geweest ben ligt het gekoeld fruit al jaren standaard beschimmeld in het schap. Misschien andere koelingen nemen of ooit kijken wat er in je schappen ligt. Geldt voor ve... Näytä lisää
De producten worden niet gevuld. De chef is heel even en daarna zie je niet meer. Als hij er is wordt gewerkt. Ik zou willen dat deze persoon werkt, want sommige medewerkers vertikt om achter de k... Näytä lisää
Staat voorop het wekelijkse reclame blaadje dat de asperges in de aanbieding zijn ,zijn ze op vrijdag en zaterdag niet te krijgen. Ik vind dit geen goed management. Wat mij betreft zou ik zeggen ,zet... Näytä lisää
Bergen NH....of all places🙈🙈🙈🙈Bos bloemen vergeten. Ergens in winkel of bij de stoep verloren. Had 2 grote tassen dus is gewoon asm aandacht ontsnapt. Camerabeelden erbij, pintransactie moeten t... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
DekaMarkt is a Dutch retail company which operates a chain of supermarkets in the country.
Nagelpoelweg 2, 7333 NZ, Apeldoorn, Hollanti
- dekamarkt.nl
Dekamarkt eglantier apeldoorn
Dekamarkt eglantier apeldoorn.
Jaren vaste klant Bij de zelfscan heel veel fouten producten worden duurder gescand dan dat ze kosten. Als je zelf niet oplet naaie ze je waar je bij staat. De producten zijn duurder geworden dan bvb AH plusmarkt. Deze winkel slaat ee echt een slaatje uit
Over de ruggen van klanten. Ik ga er niet meer heen.
Wat zijn alle Deka winkels in Almere slecht …
Wat zijn alle Deka winkels in Almere slecht,geef mij de Deen maar terug.alle versproducten leeg ,koeling gevuld met bier wijn enz ,een paar keer Deka bericht,ik moet de bedrijfsleider maar benaderen,dit helpt ook niet .Jammer
Let op!
Let op!
Deka Markt Vaassen. Let op! De zelfscan scant niet de aanbiedingsprijs. Dit is me al meerdere keren overkomen dat je de volle prijs betaalt ipv de aanbiedingsprijs. Heb dit een paar keer vermeld bij het personeel en de manager. Excuus blijft dat ze op de hoogte zijn dat het misgaat. Het antwoord luidt steeds "Hoofdkantoor is ermee bezig." Aangezien dit al enige maanden loopt en het nog niet opgelost is vond ik het belangrijk dit te melden.
Wat ging er mis
Wat ging er mis? Zelfde als elke keer bij de zelfscan. Elke keer de melding 'wacht op assistentie' want kennelijk vertrouwt DEKA geen van haar klanten. Elke keer raak. Zie maar dat je assistentie kan vinden, want die is nergens te bekennen. Je kan beter een half uur in de rij gaan staan bij de kassa, ben je veel sneller klaar. Deka managers, DOE hier iets aan. Tenzij je graag van je klanten af wilt????
Goede prijzen en altijd fijne service…
Goede prijzen en altijd fijne service in de winkel 👍🏼
Voedselverspilling
Dekamarkt Havikstraat Apeldoorn doet aan voedsel- en (eigen) geldverspilling.
Vorige week een personeelslid erop gewezen, dat er verkeerd 'gespiegeld' wordt. Verse producten staan vooraan en oudere staan erachter. Het personeelslid heb ik gevraagd om het door te geven aan zijn leidinggevende. Vandaag was ik weer boodschappen doen en constateerde, dat de pakken yoghurt, die ik wilde allemaal over de datum waren. Die 5 pakken yoghurt (houdbaar tot 18-09), waren dezelfde pakken die er vorige week ook stonden, achter de pakken die houdbaar waren tot 25-09. En verse (verkoopbare) yoghurt hadden ze niet op voorraad. Die 5 pakken waren al 4 dagen over de datum en horen niet meer in de koelvitrine te staan (overtreding van de Voedsel- en Warenwet) en moeten nu dus weggegooid worden. Zonde!!!
Dit is niet de eerste keer, dat oudere producten achter de versere staan bij Dekamarkt Havikstraat Apeldoorn.
Vandaag heb ik onderweg naar werk een…
Vandaag heb ik onderweg naar werk een pak kaas gekocht.
Toen ik thuiskwam zag ik aan de achterkant dat de kaas gewoon beschimmeld is. En niet zo een beetje ook!
Schaam jullie!!!
dekamarkt brink
extreem slechte winkel, slecht personeel, Slecht behandelde vulploegmedewerkers, vakken altijd leeg
Elk witbrood wat ik al sinds een jaar…
Elk witbrood wat ik al sinds een jaar koop zit letterlijk vol met grote gaten Niet alleen superirritand met smeren maar ik koop een HEEL brood en krijg ongeveer 50% LUCHT Dit is niet eenmalig maar STRUCTUEEL derhalve ga ik vanaf nu naar de PLUS of ALDI de ervaring heeft mij geleerd deze verkopen WEL een heel brood ik ben klaar met Deka markt
Schappen zijn vaak leeg.
Schappen zijn vaak leeg.
Brood vol met gaten,echt slecht.
Erg duur geworden soms nog duurder dan Albert Hein.
En die onzin kras en win.
Ook bedrog.
Krijg steeds het zelfde korting bonnen, maar weer een addertje onder het gras je moet wel voor een betaald bedrag kopen dan krijg je korting.
Maar niks gratis ook geen boodschappen.
Bij Albert Hein krijg je wel gratis boodschappen met de zelfde aktie.
Deka markt Koog aan de Zaan,
Deka markt Koog aan de Zaan,
Vroeger mijn favoriete winkel, maar ben nu toch geswitches naar de Vomar wat een verademing ..
Waarom: Prijzen zijn bijna altijd duurder dan de AH en Vomar, vb. was magere melk die hier 1,15 euro was en overal al was bijgesteld naar 0,85 Euro, en bij aangeven van dit, krijg je als antwoord dat bepaald het hoofd kantoor en kunnen wij niks aan doen.
Verder weinig gemotiveerde medewerkers, te jong en kleppen meer over hun uitgaan leven dan helpen.
Manager is er nooit en vakken worden slecht bijgehouden op voorraad, vaak grijp je mis.
Als je dit vergelijkt met een Dekamarkt winkel in Wormerveer is dit 200% beter.
Net weer zo iets had 2 pakjes boter in de aanbieding gekocht maar de verkeerde uitvoering gezouten ipv zonder, al eerder van de week willen ruilen maar toen was deze niet op voorraad .Nu vandaag wel dus weer heen, grote board met aanbieding van 2 halen hagt er nog, maar bij de kassa geeft het jonge meisje aan dat dit de aanbieding is van gisteren en ik dus niet kan ruilen..nog wat argumenten aangevoerd dat het haar probleem is dat de reclame er nog hangt, maar uiteindelijk weg gegaan zonder ruil en laatste keer dat ik hier nog wat haal..
Als laatste de kaas issue's leuk zo'n scan kassa maar vaak stuk, of geen medewerker om hem vrij te geven..
EN bij de gewone kassa altijd veeel te lange rijen, bij Vomar bij de 3e aan een kassa gelijk een extra open
Tijd voor nieuw/aanwezig management en gemotiveerde medewerkers
Wat een ongemotiveerd waardeloos…
Wat een ongemotiveerd waardeloos personeel in een smerige winkel waar de karretjes stinken. De parkeerplaats is een vuilnisbelt en de produkten zijn vaak over datum
Hoi Dekamarkt kan veel beter
Hoi Dekamarkt,
Een ding, wat op mijn boodschappen lijst heb ik gevonden, na lang zoeken.
Alle acties van de huidige week stonden niet meer in de actieplek. 11 uur s'ochtends. Beschamend, in de folder staat echt heel iets anders.
Daarna door de winkel zoeken, uiteindelijk gevonden. Hoe frusterend is dit voor de klant?
Duurder uit door hun verkeerde bolletjes
120 broodjes besteld voor 14.90. Komen we zaterdag in de middag ophalen. Mevr we hebben die witte broodjes niet wat u heeft besteld. We hebben wel andere broodjes weggelegd. Maar wel ruim 10 euro duurder. Ja wat moet je op zaterdagmiddag als je ze nodig heb voor een feest. Ik zei dan zekers wel voor bestelde prijs mee. Neeee dat kan niet. Had helaas geen keuze had ze graag laten liggen. Ze hadden notabene mijn telefoonnummer. Ze hadden ook even kunnen bellen van excuses er zijn andere u bent duurder uit. Dan had ik nog keuze gehad.
Ze willen aan geen aansteker mee geven…
Ze willen aan geen aansteker mee geven aan een 16 jarige terwijl ik hem nodig heb voor de kaarsjes van me moeder
Fijne winkel
Had een probleempje met 2 producten. Werd door de bedrijfsleider vriendelijk te woord gestaan. Probleem probleemloos opgelost. Hulde het betreft de dekamarkt in Egmond Binnen.
Dekamarkt Rheden
De vertrouwde DekaMarkt met alleen maar verbeteringen, klantvriendelijk personeel,filiaalhoudster die veel op de werkvloer meewerkt en een hele warme persoonlijkheid ketelien bij de kassa die je altijd met een glimlach de winkel laat verlaten.
Kortom een supermarkt waar je meer krijgt dan je boodschappen.
Deka Velsen-Noord
Deka Velsen-Noord, ze doen grandioos hun best, ondanks de slechte bezetting! Goede leider, aan kop: streng, maar rechtvaardig. En dat, voor een klein dorp. Alleen de meiden moeten iets meer bezig zijn, met de klanten aan de kassa. Ipv met hun nagels, hun haar, telefoon of met elkaar! Gewoon netjes: Goedemiddag/avond en de klant aankijken.
SERVICENIVEAU 0,000
Omdat ik op medicatie sta, en met deze uitleg, vroeg ik een medewerkster of ik even van het toilet gebruik kon maken,eerder was dit geen probleem. Nee, dat kon niet want dat doen we niet voor klanten. Dus ik zeg tegen haar, wie zegt dat? Nou, het kan gewoon niet, was haar antwoord, dus eigen interpretatie van mevrouw....
Ik heb haar gezegd haar chef te halen, van deze kreeg ik een uitbrander omdat ik brutaal was tegen zijn personeel. Hij schijnt te vergeten wie hier het geld binnen brengt, maar ja... ik ben MÁÁR een (betalende) klant, maar de oplossing heb ik gevonden, mij zien ze niet meer in het filiaal aan Amsterdamse Pretoriusstraat, ik bestel in het vervolg bij PicNic, wordt alles nog keurig thuis bezorgt ook....Bedankt voor deze ervaring ik ben om voor thuisbezorging.....
R. Graanstra
Dekamarkt Egmond-Binnen is een drama!
Al tijden is de Dekamarkt in Egmond-Binnen een drama-super! Het personeelsverloop, inclusief leiding is abnormaal en daardoor misschien bepalend voor de huidige gang van zaken. Heb meerdere dorpsgenoten gesproken, die liever een paar km verderop hun boodschappen gaan doen, dan bij de Deka in E-B. Deel van het personeel, als dat er al is, is vreselijk klant-onvriendelijk. Producten, die in de folder (t/m zat.) worden vermeld als aanbieding, verdwijnen al op zaterdagochtend uit de schappen en andere aanbiedingen uit die folder, staan niet in de schappen. Een supermarkt in zo'n klein dorp zou een verademing moeten zijn, maar dat is deze Deka absoluut niet!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.