Saanut 1/5 tähteä

Als ze een aktie hebben is bij dag 1 al iets er niet en bij aanbiedingen als je extra spullen koopt krijg je bijv gratis wk hoedje maar dan krijg je geen hoedje maar je hebt wel extra producten gekoc... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

In elke Dekamarkt waar ik ooit geweest ben ligt het gekoeld fruit al jaren standaard beschimmeld in het schap. Misschien andere koelingen nemen of ooit kijken wat er in je schappen ligt. Geldt voor ve... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

De producten worden niet gevuld. De chef is heel even en daarna zie je niet meer. Als hij er is wordt gewerkt. Ik zou willen dat deze persoon werkt, want sommige medewerkers vertikt om achter de k... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Staat voorop het wekelijkse reclame blaadje dat de asperges in de aanbieding zijn ,zijn ze op vrijdag en zaterdag niet te krijgen. Ik vind dit geen goed management. Wat mij betreft zou ik zeggen ,zet... Näytä lisää

1. Supermarket

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

DekaMarkt is a Dutch retail company which operates a chain of supermarkets in the country.

1,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Dekamarkt Egmond-Binnen is een drama!

Al tijden is de Dekamarkt in Egmond-Binnen een drama-super! Het personeelsverloop, inclusief leiding is abnormaal en daardoor misschien bepalend voor de huidige gang van zaken. Heb meerdere dorpsgenoten gesproken, die liever een paar km verderop hun boodschappen gaan doen, dan bij de Deka in E-B. Deel van het personeel, als dat er al is, is vreselijk klant-onvriendelijk. Producten, die in de folder (t/m zat.) worden vermeld als aanbieding, verdwijnen al op zaterdagochtend uit de schappen en andere aanbiedingen uit die folder, staan niet in de schappen. Een supermarkt in zo'n klein dorp zou een verademing moeten zijn, maar dat is deze Deka absoluut niet!

19. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Bij de zelfscan op knop gedrukt omdat…

Bij de zelfscan op knop gedrukt omdat er 1 artikel niet klopte met scannen
Personeel zat mij vreemd aan te kijken had nog nooit meegemaakt dat er hulp nodig was
Had pas niet bij zich en zei klopt hoor
Later bleek dus dat ik het artikel dus achteraf niet betaald heb
Kwam erg knullig over

6. kesäkuuta 2023

Geen fijne winkel

Bij jullie blikjes cola gekocht met statie geld. Vandaag terug gegaan om blikjes in te leveren krijg ik mijn statiegeld niet terug. Hoe slecht. Prijzen die verkeerd in de kassa staat en er niks mee doet...klaar met deze winkel.

24. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Het huismerk gewoon is bijzonder slecht…

Het huismerk gewoon is bijzonder slecht te noemen!
Ik bedoel dan de peulvruchten als, br bonen, kappucijners en andere groente uit de pot. Het is al drap als het uit het blik ofd pot komt.
Dus nu maar alles van Hak,
Ik vind het rot voor mensen met een kleine beurs, als ze dat moeten eten.

18. toukokuuta 2023

Deka Hoogkarspel

Bij de zelfscan werd een leeftijdscontrole gevraagd omdat ik 2 flessen wijn kocht. Ik was met mijn zoon van 15. Ook hadden we een paar brooddjes voor de lunch.
Ik ben 50, maar kreeg geen wijn mee. Want mijn kind was erbij. Toen ik in de lach schoot, omdat ik dacht dat ze een geintje maakte, werd de manager omgeroepen omdat er een "incident" bij de kassa was. De regel mbt alcohol is hier niet nageleefd. Die zegt dat het alleen niet verkocht mag worden als het duidelijk is dat het voor de minderjarige word gekocht. Dat was hier duidelijk niet het geval.
Zet mensen niet voor løl als je denkt de regels na te leven. Hier was sprake van een ouder en kind die wat boodschappen haalde.
Zeer beledigd en een ervaring rijker. Hier hoef ik niet meer heen.

5. toukokuuta 2023

Betreft een review over de Dekamarkt Hoogkarspel

Betreft een review over de Dekamarkt aan de Raadhuisstraat 4, te Hoogkarspel.

Het is mij meerdere keren (in 2 jaar tijd!) opgevallen dat de THT data niet goed gecontroleerd wordt in deze winkel, hierdoor kopen klanten die hier niet van bedacht zijn, producten die over de datum zijn voor de volle prijs, waar de consument ziek door kan worden.

Personeel doet hier niets mee. Misschien nu wel een keer als dit zo onder de aandacht gebracht wordt.

28. huhtikuuta 2023

Dekamarkt havikstraat Apeldoorn

Niet vers producten heel vaak niet te krijgen groenten na 1 dag al beschimmeld en als je klaagt krijg je te horen van de incompetente bedrijfsleider dat je maar ergens anders je boodschappen moet halen als het niet goed is wat een ongelooflijke bagger winkel

2. huhtikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Niet alleen DEKAMarkt verdient een pluim,maar zeker ook haar personeel.

De reden waarom wij graag bij Dekamarkt winkelen,is niet alleen vanwege het uitgebreide en overzichtelijke assortiment .Met name ook de vriendelijke en persoonlijke benadering van het personeel is verrassend. Recentelijk hadden wij weer zo.n positieve ervaring op de brood afdeling waar de beide medewerksters het(op dat moment even niet meer aanwezige product) toch wisten te leveren. Hartelijk dank dames voor jullie hulp.

15. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Omzet boven menselijkheid en klantvriendelijkheid bij de DEKA

Dag. Ik ben iemand, die problemen heeft met de darmen. Dat houdt in, dat ik de ontlasting maar kort kan ophouden. Welnu: ik was bij de dekamarkt aan de havikstraat in Apeldoorn rond 9.00 uur. Had al wat boodschappen n mijn karretje, toen ik opeens weer aandrang kreeg. Daarop vroeg ik aan een medewerker of ik naar de wc mocht. Dit werd botweg geweigerd, ook toen ik een attest wou laten zien. Klantvriendelijkheid staat dus kennelijk niet zo hoog in het vaandel. Maar omzet wel. Ik heb mijn karretje dan ook maar laten staan. Hierop een mail naar het hoofdkantoor, waar het antwoord was, dat het geen beleid is om klanten naar het toilet te laten gaan. Om reden dat er geen personeel ervoor is en dat de wc in het verleden vies was achtergelaten. Maar m.i. kan en moeten er uitzonderingen zijn, zoals ik mijn geval. Het gevolg van de weigering was een volle broek en schaamtegevoel.Dat de DEKAmarkt in zulk soort gevallen doorverwijst naar de dichtsbijzijnde horecagelegenheid is natuurlijk kul. Deze zijn niet altijd open en in boverstaand verhaal blijkt, dat dat dus niet kan. Helaas zal ik nooit meer een voet bij de DEKA binnenzetten, want een klant in nood is geen omzet voor hen.
M.v.g. J. Stegeman

16. helmikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

artis zegels zijn lokkertjes en geen voordeel

produkten voor de artis zegels lijken in de reclame te zijn maar zijn dat echt niet. Misleiding de artis zegels zijn populair en daar wordt msibruik van gemaakt. Bijvoorbeeld 2 unoxsoep met artis zegel € 4,48 en bij de vomar in de aanbieding voor € 4.00 met andere woorden je betaald gewoon voor je zegels.

9. helmikuuta 2023

Zelfscan of toch niet?

Zelfscan Dekamarkt Purmerend… ik vraag mij ook echt af of de “dubbelcheck” wel zo random is!? Keer op keer als ik kies voor de zelfscan krijg ik controle….!!! Om schijtziek van te worden. Maak je een opmerking krijg je als antwoord nee het is gewoon “random” hmmmm. Wel toevallig dat t telkens weer “random” is bij mij. Dan denk je ze scant hooguit 2/3 producten…. Nee hoor ze moest er wel 8 scannen. Ze maakt een fout en apparaat draait door en moet ze alles opnieuw scannen 🤔 ik was sneller geweest als ik in de rij had gestaan bij de kassa (was maar 1 open). Dit was vorige week! En vandaag precies hetzelfde liedje….! Weer “random”controle. Dit x moest ik zo’n medewerkster halen en vragen of ze haar gezellig gesprekje met haar collega zou willen beëindigen en komen werken!! Diep triest!
Zelfscan zou sneller moeten gaan maar bij de Dekamarkt moet je echt geen haast hebben!!!

31. tammikuuta 2023

Dieven

Ik ga elke supermarkt deze review schrijven, ik ga niet kijken naar de richtlijnen. Ik begin met deka omdat ik van een bedrijfsleider op de vraag of de supermarkten ook duurder moesten inkopen omdat het allemaal duurder werd. Hij wist het niet, hij deed gewoon wat de orders van boven waren. Ik vind het ronduit asociaal dat jullie meedoen aan het uitzuigen, nee leegzuigen van ons, en er vrolijk mee doorgaan na de asociale verhoging van energiekosten. Ik voel mij bestolen door jullie. Jullie vieze paraciten noemdn is nog niet genoeg, samen met AH, COOP, JUMBO, DIRKVDBROEK, BONI. Ik wens jullie een zware ondergang en hoop dat het volk wakker word.Daarbij wil ik melden dat ik nog nooit heb gestolen in supermarkten, maar dat gaat veranderen. Ik wil mijn geld terug.

3. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik bestelde voor de eerste keer online…

Ik bestelde voor de eerste keer online lekker makkelijk alleen wordt er niet vermeld dat je met een reclame 2+2 gratis enzo je er 4 moet bestellen ik dacht dat het bij klaarzetten geregeld werd maar nee hoor had totaal voor 51 euro boodschappen besteld maar ze vergeten ook even dat de rode kratten ook per stuk 5 euro statiegeld kosten dus de bestelling werd bezorgd en ik kon betalen dacht ik de bezorger gaf de bon ineens was die 67 euro dus ik diende een klacht in wordt niks mee gedaan ze konden wel voor de volgende keer een code geven voor gratis bezorgen een schrale 4 euro dus klant vriendelijk is ver te zoeken zolang deka maar zijn zakken kan vullen

16. tammikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Boodschappen doen bij Dekamarkt in…

Boodschappen doen bij Dekamarkt in Amersfoort is altijd een feestje! De medewerkers zijn altijd vriendelijk & geven je het gevoel dat je welkom bent!

Ik maak regelmatig eventjes een praatje met de medewerkers, boodschappen doen bij Dekamarkt is gewoon gezellig!

Vandaag kreeg mijn dochtertje een kaasstengel van Esther, echt een lieverd is dat!

#tuut-tuut!

11. tammikuuta 2023

Zo jammer weer

Voor de zoveelste keer weer dat de folderaanbiedingen er weer niet zijn dit keer 1+1 melkaanbieding helaas ook niet meer leverbaar. En je krijgt ook geen tegoedbon. Gek de Vomar heeft heeft genoeg melk (alleen niet in de aanbieding) zo kan je wel reclame maken natuurlijk. Broek op langedijk

11. tammikuuta 2023

Ik ben vaste klant ,een fijne winkel

Ik ben vaste klant ,een fijne winkel
en vriendelijk personeel.
Ik had een kerstwens ingevuld voor mijn dochter omdat ik vond dat ze dat verdiende.
Ik heb voor haar een leuke goed gevulde tas gewonnen.
Ze was dol gelukkig.
Dankjewel Dekamarkt Putten.

3. tammikuuta 2023

Bereidingswijze 100% kansloos

Vaak gewoon spullen over datum, de beschrijving bij rollades is echt heel kansloos, als je die aanhoud is hij ALTIJD gewoon rauw van binnen, zowel kip als varken. Pas dat nou eens aan!!

20. joulukuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

De Dekamarkt in Almere is een fijne winkel om te shoppen.…

De Dekamarkt in Almere is een fijne winkel om te shoppen. Wij zijn altijd weer verbaasd over het goede en grote assortiment. Prijzen vallen echt wel mee. Personeel is zeer vriendelijk en bijzonder behulpzaam als je een vraag hebt. Lopen met je mee om het artikel dat je zoekt aan te wijzen. Als er een schap leeg is dan lopen ze naar achteren om te kijken of er daar nog wat is.

16. joulukuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin