Zeer aan te bevelen. Wat ben ik blij dat ik de Octocore matras heb gekocht. Na jarenlang zoeken naar de ideale matras voor mijn pijnklachten in de nacht en ochtend door de ziekte van Bechterew... Näytä lisää
Wij waren na jáááren toe aan een nieuw bed en onze keuze was gevallen op een bed van Decupré! Onze keuze viel op de Wireless Electric Boxspring incl. de Octo Core matras én de adaptable hoofdkussens!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was toe aan een nieuwe matras en heb de vragenlijst van Decupre in gevuld. Werd netjes teruggebeld en geadviseerd. Binnen 2 weken werd mijn matras en hoofdkussen geleverd. Ik ben altijd een slechte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op zoek naar een nieuw matras kwam ik bij Decupré uit. Na een vragenlijst en persoonlijk gesprek heb ik een fantastisch aangepast matras gekocht. Met daarbij een net zo fantastisch kussen. Nu slaap ik... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Decrupe in Didam
Wij zijn door de medewerkers van Decupre in Didam hartelijk en vriendelijk te woord gestaan.
Goede uitleg betreffende de matrassen en kussens.
Na het zien van de boxspring en het thuis nakijken van onze lattenbodem hebben wij besloten om ook een wireless electric boxspring aan te schaffen.
Alles netjes thuis bezorgd en geplaatst, wij zijn uitermate te spreken over de boxspring en matrassen.

Vastaus yritykseltä Decupré
Er wordt heel serieus gekeken naar een…
Er wordt heel serieus gekeken naar een passend matras. Als je toch niet tevreden bent (lekker slaapt) doen ze er alles aan om een oplossing te vinden. Zelfs na 2,5 jaar wordt er nog garantie en service verleend. Helemaal TOP.

Zeer tevreden.
Al jaren slapen wij met heel veel plezier op onze Decupré matrassen. Waar wij eerder op onze oude matrassen met rugklachten en vermoeidheid opstonden, zijn de klachten nu helemaal verdwenen en staan we uitgerust op. Ook het ontvangst en de uitleg in de showroom was heel prettig en goed. Wij zouden iedereen het aanraden om naar Decupré te gaan voor een betere nachtrust.

Vastaus yritykseltä Decupré
Nog steeds dt stomme piepje.
Nog steeds dt stomme piepje.
Hebt u dat echt nodig om uw product aan te bevelen?
Betreffende decupre: een zwaktebod!!!

Vastaus yritykseltä Decupré
Losse matrassen op maat gemaakt
Enige tijd geleden hebben we na een telefonisch advies twee losse en op maat gemaakte matrassen besteld .
De matrassen werden tot onze verrassing eerder geleverd dan we dachten en we konden 1 maand proefslapen. De matrassen lagen meteen goed, maar de kier ertussen was te groot naar onze zin. Advies gevraagd en een twee persoons tijk besteld met een split voor onze verstelbare bodem en probleem opgelost. Al met al zijn we erg tevreden over de professionele aanpak van Dupré.

Wat een verademing
Van begin af aan, was de begeleiding prima. Er werden goede vragen gesteld over mijn lichamelijke gesteldheid, klachten en wensen voor een nieuw matras. Ook bij de bezorging bleef dit zo. Ik slaap weer goed, kom er makkelijker uit en merk dat mijn rug meer en meer verdraagt tijdens aktiviteiten.

Vastaus yritykseltä Decupré
Matrassen zijn echt super maar de…
Matrassen zijn echt super maar de begeleiding na dat je ze gekocht hebt. Nada niks meer vernomen 3 maanden proef slapen. Niet een mailtje of appje dat is matig

Super service
Wij waren zonder afspraak naar de showroom gegaan. Werden hier vriendelijk te woord gestaan en alle uitleg gekregen. Meteen het bed besteld. Aflevering was keurig op afspraak geregeld en bed geïnstalleerd. Alleen bleek het kopbord niet over de trap of anders naar boven te kunnen. Hierop is later binnen 2 weken een flexibel kopbord aangeleverd en geïnstalleerd.
Prima service en het bed voldoet aan onze verwachting.

Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Hun slogan is "marktleider in de zorg" maar wanneer je vraagt om dat te bewijzen dan geven ze niet thuis. Ik heb het diverse keren geprobeerd. Rode vlag dus.
Beste Irene, jezelf de hemel in prijzen betekent niets. Waarom openbaart u uw schitterende geheim gewoon niet, zodat iedereen kan zien dat u de waarheid spreekt?

Vastaus yritykseltä Decupré
Matras onschatbare waarde na ongeluk
Vorig jaar matrassen bij decupré aangeschaft. Prettig om de matrassen te kunnen testen.
Onlangs heb ik door een ongeluk al mijn ribben aan de rechterflank zwaar gekneusd, waardoor ik veel tijd op bed moet doorbrengen. In deze situatie blijkt het matras van onschatbare waarde: het biedt precies de ondersteuning en ontspanning die ik nodig heb. Ik ben ervan overtuigd dat mijn herstel thuis zonder dit matras veel zwaarder was geweest.

Vastaus yritykseltä Decupré
Een top bedrijf en medewerkers die naar…
Een top bedrijf en medewerkers die naar je luisteren en met je meedenken voor het maken van de juiste keuze voor je matrassen en hun afspraken nakomen, ik kan iedereen hun aanraden.

Vastaus yritykseltä Decupré
Nadat ik mijn matras gekocht had en…
Nadat ik mijn matras gekocht had en toch problemen bleek te houden met het slapen hierop, heeft Decupre mijn matras teruggenomen en een gedeelte van de koopprijs aan mij terug betaald.
Dit heb ik zeer op prijs gesteld.

Vastaus yritykseltä Decupré
Onze ervaring met Decupré is top.
Onze ervaring met Decupré is zeer bijzonder. Een ware aanrader. Afspraak is afspraak. Onze leeftijden beginnen met een 8.! Wij slapen heerlijke op fijne matrassen!

Prima meegedacht!
Prima meegedacht met thuissituatie van mijn ouders, levertijd werd steeds korter en uiteindelijk werden de matrassen de volgende dag geproduceerd èn geleverd. Fantastisch! dank aan alle medewerkers, van productie tot de chauffeur. Zo fijn geholpen en het slaapt ook nog heerlijk.

Vastaus yritykseltä Decupré
Omdat ik veel beperkingen heb en aan…
Omdat ik veel beperkingen heb en aan een nieuw matras toe was. Sprak het verhaal van decupré mij aan, daar was er de mogelijkheid een matras nog aan te passen. En als het echt niet beviel mocht de matras retour. Ze hebben wat ze beloofde waargemaakt na twee aanpassingen slaapt het matras geweldig.

Vastaus yritykseltä Decupré
Kopen van een matras bij decrupe
Van ontvangst en advisering en bezorging van de matras dat was top
En m’n slaap comfort is ernorm toe genomen

Leveren wat ze beloven
Een heel vriendelijke mevrouw kon telefonisch al mijn vragen beantwoorden en gaf duidelijke uitleg over hun matrassen. Snelle levering en bed werd keurig geïnstalleerd in mijn slaapkamer. Sindsdien slaap ik heerlijk op mijn nieuwe matras. Goede ondersteuning en geen last meer van eerdere lichamelijke ongemakken. Echt een aanrader.

Wat een service, TOP!
Ruim een half jaar slapen wij op de Decupré matrassen. Bij mijn partner meteen prima! Sliep als een roos.
Ik heb zelfs meerdere malen contact gehad omdat ik pijn bleef houden als ik wakker werd. Nieuw tussenmatrasjes geprobeerd en nu slaap ik ook prima zonder pijn.
Een service en vriendelijkheid bij Decupre die je niet gauw meer tegen komt! Top!
Ook nu na een half jaar contact gehad. Louise dank voor het mooie aanbod om ook jullie kussens nu uit te proberen!

top matrassen
top matrassen en bij een beetje minder gevoel meteen gereageerd en opgelost en altijd binnen een een reactie kan niet anders dan aanbevelen

Vastaus yritykseltä Decupré
Mijn ervaring met Decupré is een…
Mijn ervaring met Decupré is een plezierige en zeer prettige ervaring...
Deze firma is een ware aanrader voor iedereen die echt uitgerust wil wakker worden.
Hier volgt mijn uitleg:
Een boxspring+matras gekocht..
Heb online in telefonisch contact mijn bed+matras gekocht .
Zeer vriendelijke dame aan de lijn die met veel inlevingsvermogen en een zeer luisterend oor mij de professionele raad en uitleg heeft gegeven en wat de conclusie voor mijn persoonlijke matras-wens bleek te zijn.
Deze firma naar mijn persoonlijke mening een firma die zaken doet met het hart...en de klant volledig voorop laat staan...
Dit is gebleken toen ik door vergissing de verkeerde matras geleverd kreeg.
Meteen werd er actie ondernomen en ook geconcludeerd dat de vergissing van hun kwam.
Vervolgens heb ik een prachtige matras meteen geleverd ontvangen en de oude matras retour.
Zeer tevreden over de nieuwe matras..het bed...maar ook de levering door/van het vervoersbedrijf die mijn boxspring kwam leveren en in elkaar heeft gezet + de matras erop heeft gelegd.
Heel prettige nette behulpzame jongens die mij geholpen hebben alles goed op zijn plek te zetten.
Niets werd afgeraffeld maar met respect voor mij en mijn huis afgeleverd en schoon opgeruimd achtergelaten.
Bij deze firma Decupré is het veilig zaken doen..Ja ik voel mij veilig bij hen..zeker belangrijk want het zijn best grote bedragen die er omgaan .
Ontzettend bedankt iedereen van de Fa. Decupré.
Wens jullie het allerbeste .
Goede zaken toegewenst
en tot een volgende keer
Hartelijke groet
Judith Spanjaard.