Budget Tegels Arvostelua 156

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Fijn contact gehad via social media over een bepaalde kleur tegel die ik zocht. Naar aanleiding daarvan een aantal samples besteld en er zit een winnaar tussen. Tot zover erg tevreden en jullie zullen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mooie travertin tegels uitgezocht voor een goede prijs. Er klopte iets niet op de website met de kleurcodes, maar na 1 belletje werd het meteen verholpen en kon ik mijn bestelling direct plaatsen. Ver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via WhatsApp snelle reactie, er wordt prettig mee gedacht zowel in alternatieven als in prijs. Snelle en prettige service!

Saanut 5/5 tähteä

Super goed geholpen door een aardige verkoopmedewerker die goed mee dacht in wat we graag wilden. We waren even bang van te voren dat ze iets ons zouden willen 'aansmeren', maar dat is helemaal niet g... Näytä lisää

1. Laattamyymälä
  2. Lattiamateriaalit

Yrityksen kirjoittama

Bij Budget Tegels geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze budgetvriendelijke tegels zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke ruimte. Kom langs en ontdek hoe je met onze betaalbare en stijlvolle tegels jouw droominterieur kunt realiseren, zonder je budget te overschrijden.

4,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Echt mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs

Wij krijgen enorm veel complimenten over onze 10x10 cm roze wandtegeltjes! Echt hele mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs. De lijm die we hadden uitgekozen was niet op voorraad, maar werd erg snel opgelost. Gekozen om ze op te halen, en dat was erg toegankelijk. Super tevreden😊

6. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Prima service bij het nabestellen van…

Prima service bij het nabestellen van tegels. De prijs en levertijden waren ook prima.

Een ster min vanwege beperkte openingstijden. Vanwege de afstand en het werk is door de weeks ophalen geen optie voor mij. Nu is de zaak er paar weekenden achter elkaar gesloten. Het was fijn geweest als dit op de website vermeld was of tijdens het contact wat ik met hen had.

4. helmikuuta 2026
Budget Tegels-logo

Vastaus yritykseltä Budget Tegels

Goedemorgen Patrick,

Dankjewel voor de 4-sterren review. We communiceren wijzigingen in onze openingstijden altijd ruim van tevoren via onze website, socials en Google. Vanwege een mooie bedrijfsuitbreiding zijn we momenteel op zaterdagen gesloten (volgende week zaterdag zijn we wel weer zoals gewoonlijk geopend) om de kwaliteit van onze groei te waarborgen. Hoewel we zelf ook het liefst elke zaterdag open zouden zijn, was dit nu helaas niet mogelijk.
We hopen dat de tegels naar wens zijn en wensen u een mooie dag tegemoet.

Klantenservice Budget Tegels
^Sem

Super klantvriendelijk

Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Hoewel ik slechts een kleine order deed, werd ik als een 'grote' klant behandeld. Snel afhalen was mogelijk, ook in de showroom zeer klantvriendelijk geholpen. De tegels werden zelfs voor me in de auto gezet. Ook toen ik een week later nogmaals een kleine order deed, wederom heel goed geholpen. Kortom: een heel goede ervaring!

22. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Zin in de grote bestelling!

We hebben samples aangevraagd voor tegels. Toen we deze ontvingen waren er een aantal gebroken. Het was ook in de week van de sneeuw dus voor samples was dit geen probleem.
Mooie tegels, net zo mooi als op de foto’s op de website. Binnenkort komt er een grote bestelling aan!

26. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit en goede service!

Goede ervaring met Budget Tegels. De service was snel, duidelijk en professioneel. Communicatie verliep prettig en vragen werden meteen beantwoord. Bestelling werd vlot afgehandeld en alles was netjes geregeld. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede kwaliteit tegels voor een nette prijs.

11. tammikuuta 2026

Goede service!

Tegels besteld en werden snel geleverd! Bij levering was er helaas 1 pak tegels kapot, maar na dit te hebben aangegeven werd dit super snel opgelost! Goede service! 😁

Blij met onze nieuwe vloer!

1. joulukuuta 2025

Fijne ervaring

Onze bestelling van tegels had helaas vertraging door leveringsproblemen bij de fabriek, maar Budget Tegels heeft direct een staal van de tegel opgestuurd zodat wij toch verder konden met het uitzoeken van de overige benodigdheden. Ook op email werd snel gereageerd. Aanrader!

12. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goed mee gedacht en geholpe

De tegeltjes zijn bestand tegen vorst, goed advies gekregen en er werd mee gedacht. Ben de tegels wezen ophalen en werd daar vlot en vriendelijk geholpen.

17. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin