Mooie tegels, levering was een aantal weken later dan vermeld op de website bij bestelling, hierdoor wel wat vertraging in verbouwing opgelopen. Budgettegels heeft zich na een paar telefoontjes van mi... Näytä lisää
Super goed geholpen door een aardige verkoopmedewerker die goed mee dacht in wat we graag wilden. We waren even bang van te voren dat ze iets ons zouden willen 'aansmeren', maar dat is helemaal niet g... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Budget Tegels geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze budgetvriendelijke tegels zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke ruimte. Kom langs en ontdek hoe je met onze betaalbare en stijlvolle tegels jouw droominterieur kunt realiseren, zonder je budget te overschrijden.
Landweer 16, 5411LV, Zeeland, Hollanti
- 085 124 9755
- info@debudgettegels.nl
- debudgettegels.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Snelle en correcte levering van onze…
Snelle en correcte levering van onze tegels.
Grote voorraad tegels.
Mooie travertin tegels uitgezocht voor goede prijs
Mooie travertin tegels uitgezocht voor een goede prijs. Er klopte iets niet op de website met de kleurcodes, maar na 1 belletje werd het meteen verholpen en kon ik mijn bestelling direct plaatsen. Verder alles glad en goed verlopen. Top!
Snelle en nette levering voor de deur
Snelle en nette levering voor de deur. Gewoon wat je verwacht
Goede service, mooie kwaliteit .
Goede service goede prijs
Goede service, goede prijs, goede kwaliteit
Top!
Fijn contact gehad via social media over een bepaalde kleur tegel die ik zocht. Naar aanleiding daarvan een aantal samples besteld en er zit een winnaar tussen. Tot zover erg tevreden en jullie zullen mijn grote bestelling op korte termijn tegemoet zien :)
Afhaalafspraak was eenvoudig gemaakt
Afhaalafspraak was eenvoudig gemaakt. Vriendelijke mensen en mooie tegels.
Goede aanbieding en goede service
Goede aanbieding en goede service.
Heel duidelijk en makkelijk te bestellen
Mooie tegels en snelle levering
De tegels werden snel geleverd en zien er super mooi en degelijk uit.
Klantgericht
-Op tijd levering
-Vlotte contact
-Klantvriendelijk
Zeer zorgvuldig ingepakt en zelfs het…
Zeer zorgvuldig ingepakt en zelfs het product zelf ook nog xtra dichtgeplakt
Mijn speciale tegelwens vervuld !
Mijn ervaring is dat dit bedrijf je echt helpt met wat je graag wilt, ook waar het in mijn geval om speciale grotere sample tegels ging (die eigenlijk niet direct tot de mogelijkheden behoren). Tijdens mijn zoektocht naar deze tegel had ik al heel wat keren m'n neus gestoten, dus deze klantgerichtheid was 'een verademing' om mee te maken.
Goede communicatie en een duidelijke…
Goede communicatie en een duidelijke bezorgafspraak gepland.
Super goede service
Super goede service! Vriendelijk in klantencontact en nemen alle tijd voor je. Breed assortiment voor goede prijzen!
Keurig en duidelijk advies gekregen
Keurig en duidelijk advies gekregen. Niet alleen over de tegels maar ook over het voegmateriaal. Bij het ophalen van de tegels ook zeer vriendelijk geholpen. We komen in de toekomst graag terug!
Fijn telefonisch contact
Fijn telefonisch contact. Ik had een kleine hoeveelheid tegels nodig. De verzendkosten waren dan duurder dan de tegels. Mooi opgelost door het met DHL te verzenden! Top service.
Snelle en goede communicatie en…
Snelle en goede communicatie en opvolging van de bestelling toen bleek dat de levertijd iets langer zou zijn. Tegels zelfs nog niet kunnen ophalen dus daar kan ik niks over zeggen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.