Hurtige til at sende gratis prøver, kommer dog med fragtmand, så man skal lige være hjemme.. Har ikke købt et gulv endnu, men det kunne meget vel være fra Dansk Trægulv. Indtil videre intet at u... Näytä lisää

Jeg Bestilte 80 m2, og de ringet så nogle uger efter og sagde at de ikke hade nok Eg trægulv tilbage, så ville de så tilbyde mig Ask i stedet, som jeg sagde ja tak til,:) Gulvet jeg fik leveret... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Dansk Trægulv forhandler vi alle tænkelige typer af trægulve, som vi kan levere i hele landet. Som uafhængig gulvleverandør uden lagerbinding har vi mulighed for at tilbyde de bedste kvaliteter til absolut konkurrencedygtige priser. Vi har beskæftiget os med trægulve og gulvbehandling siden 1998 og er specialister i at finde frem til netop den gulvtype, der passer til dit behov som kunde. Hvad enten det er et massivt trægulv, du ønsker, et lamelparket eller det noget billigere laminatgulv. Vi klarer det hele.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Super service og alt efter aftale.

Jeg havde fundet gulv, andensteds, men efter at have talt med Dansk Trægulv var det et nemt valg af leverandør. Kommunikation frem og tilbage altid venlig og hjælpsom, priserne var "sport on" og leveringen kom præcis som aftalt med fragtmanden, på dagen, som ringede inden, som lovet.
Klar anbefalning herfra.

16. helmikuuta 2016

Gulv top. Levering elendig

Gulvet var godt men først var der fejl på hjemmesiden mht str på gulv. Vi fandt så et andet og dyrere gulv som jeg fik rabat på men vi skulle tales ved ang leveringstidspunktet. Jeg fik det leveret få dage efter. 3 uger inden vi skulle have det og var slet ikke klar til det

15. helmikuuta 2016
Dansk Trægulv-logo

Vastaus yritykseltä Dansk Trægulv

Hej Peter

Tak for din tilbagemelding. Jeg er ked af fejlen omkring leverancen. Jeg tjekkede ordren efter og kunne godt se, at vi ikke havde modtaget svar fra dig vedr. hvornår du skulle have gulvet leveret.

Jeg beklager meget og håber ellers at du bliver tilfreds med gulvet.

Fortsat god dag.

mvh Maja

Gulvprøve modtaget

Dejligt at man kan modtage gratis gulvprøver, da det kan være svært at vurdere på billeder. God service.

18. tammikuuta 2016

Er rigtig glad for mit nye gulv

Gulvet jeg fik leveret er i en rigtig god kvalitet.
Jeg anbefale dem gerne også var det billigt
Det eneste minus var at leverings tiden var lang,, men tror det var en fejl og ikke at det sker normalt.

Hilsen Preben

27. elokuuta 2015