Yritys on vastannut
Rigtig fin modtagelse og god orientering Vi holdt fødselsdage - 75 og 80 års fødselsdag lørdag den 4/4 2026 i restaurant Fjord - helt fantastisk fødselsdag - meget flot buffet med så mange lækre tin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Danland Gudhjem er et godt og stille feriecenter med en dejlig udsigt ud over vandet. Vi havde 6 gode dage i påsken i en fin lejlighed med to gode værelserne på 1. salen. Lejligheden var ren, pæn og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Danlands 27 feriecentre byder på masser af feriesjov for dig og dine nære - hele året rundt.Gå en tur ved havet eller i den smukke natur, der venter dig lige uden for døren, eller nyd de tropiske temperaturer på et af vores feriecentre med badeland.
Lyngbyvej 20, 2100, København Ø, Tanska
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Som altid en god oplevelse. God lejlighed, rigtig godt badeland og endelig meget godt personale, der servicerer til top karakter

Vastaus yritykseltä Danland
Har kommet der gennem 30 år, dejlig sted.
Vandmand, strand, bunker, flot natur.
Skønt sted, hvor vi i familien har mange gode minder fra

Vastaus yritykseltä Danland
Rigtig fin modtagelse og god orientering
Vi holdt fødselsdage - 75 og 80 års fødselsdag lørdag den 4/4 2026 i restaurant Fjord - helt fantastisk fødselsdag - meget flot buffet med så mange lækre ting og betjening med udskæring af kød osv.
Personalet var omkring os på en rigtig god måde og var søde og flinke. De skal også have meget ros for en dejlig restaureret restaurant som de åbnede for vores skyld til frokostbuffet - selvom de først ellers åbner kl. 17.

God hjemmeside.
Nemt at finde rundt og bestille.
Dejligt der er slutrengøring med i prisen.

Vastaus yritykseltä Danland
Danland Gudhjem er et godt og stille feriecenter med en dejlig udsigt ud over vandet. Vi havde 6 gode dage i påsken i en fin lejlighed med to gode værelserne på 1. salen. Lejligheden var ren, pæn og i fin stand.
Centeret er godt placeret på Bornholm med gode muligheder for udflugter.
Eneste minus er manglen på p-pladser ved centeret, vi blev nødt til at holde på vejene omkring centeret.

Vastaus yritykseltä Danland
Hyttene var bedre enn forventet. Personalet på senteret var velvillig og hjelpsomme. En god opplevelse som anbefales på det varmeste.

Vastaus yritykseltä Danland
Lækkert sted. Tæt på strand og by😊
Professionelt og smilende personale.
Godt sted for børnefamilier med stor legeplads inde og udendørs swimmingpool, minigolf.
Har været der gennem mange år både med yngre og ældre børn og vi har aldrig kedet os.
Vi har ikke bil så Vi havde brug for et sted hvor der kunne ske noget for børnene

Dejlig lejlighed med fin beliggenhed d109

Vastaus yritykseltä Danland
Feriested, natur og hus var skønt, men dårlig oplevelse af dancenterets service. Manglede en opredning da vi ankom, fik det manglende sengelinned dagen efter. Vi ønskede penge retur for manglende opredt seng og kontaktede dancenter, så begyndte cirkus, blev sendt fra den ene til den anden, de ringede ikke tilbage som lovet. Jeg kontaktede dem igen og det samme gentog sig. Jeg var vedholdende tilsidst lykkedes det at komme igennem til en kompetent medarbejder og det hele er endelig gået i orden.

Vastaus yritykseltä Danland
Super netter und hilfsbereiter Kontakt zu Danland. Auch außerhalb der Öffnungszeiten

Vastaus yritykseltä Danland
Sehr netter Empfang im Dancenter Sondervig. Dame war beim Check-in behilflich. Außerdem problemlose Verlängerung des Apartments um 1 Tag. Apartment entsprach meinen Erwartungen, ist sauber, bequem und gut ausgestattet. Vor allem TV mit Google TV per Internet funktioniert schnell und gut.
Insgesamt bisher gute Erfahrung.
Einzig an einer besseren Abdunkelung könnte noch gearbeitet werden, aktuell gibt es nur eine nicht ganz dicht abschliessene Lamellenjalousie...

Vastaus yritykseltä Danland
Nu har jeg netop modtaget en lejeaftale, så vi glæder os til at besøge Danland, Blokhus, og håber at det er lejlighed 324, som vi syntes er så fint renoveret.
Ps. Jeg ville ønske at medarbejderen ikke havde sat tid på retursvar!

Vastaus yritykseltä Danland
Fin indkvartering når man har hund med. Bruseren i badeværelset virkede ikke rigtigt, mens ellers var alt fint!

Vastaus yritykseltä Danland
Dejligt hus og skønt med legepladsen lige foran så man kan holde øje med børnene når de er dér. Kunne godt tænke mig at der er vandkander og grydelapper 😄

Vastaus yritykseltä Danland
Jeg forsøgte at opdele min booking i to rater men blev bondefanget til at betale begge rater straks. Ventede som "nr et i køen" meget længe. Er der overhovedet en medarbejder til stede?

Vastaus yritykseltä Danland
Det er simpelthen så stort et fuskerfirma - vi var advaret mod at bruge dem af andre og kan se de har mange sure smileys på deres opslag på FB men alligevel valgte vi at leje et lækkert hus og det blev da både første og sidste gang! Vi får en kæmpe ekstra regning på rengøringen da de har skruet afløbet af i brusekabinen og finder hår som er flere mdr gamle og ikke fra os som har været der i 3 dage og i øvrigt har badet i svømmehallen! Klagen gik også på at vi havde lagt dyne og hovedpude på den forkerte seng! Kan forstå hvis vi ikke havde støvsuget tørret borde af osv men alt stod spotless (har OCD) med rengøring. En tidligere medarbejder fortalte at de skal finde noget så de kan score ekstra penge udover lejeprisen og strøm! Vi er dybt rystet over denne regning og det er første gang vi oplever den slags og noget som er så uberettiget! Aldrig om vi bruger dem igen!!!

Vastaus yritykseltä Danland
Vi har lejet en lejlighed på Fanø Bad (214009) hvilket på ingen måder lever op til forventningerne. Sengene er 70cmx190cm, radiatoren og kaffemaskinen virker ikke. Hjælpen er noget sparsom, men der er da kommet ny kaffemaskine.
Kan ikke anbefales.

Vastaus yritykseltä Danland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.