Danland Arvostelua 6 481

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Rigtig fin modtagelse og god orientering Vi holdt fødselsdage - 75 og 80 års fødselsdag lørdag den 4/4 2026 i restaurant Fjord - helt fantastisk fødselsdag - meget flot buffet med så mange lækre tin... Näytä lisää

Danland Gudhjem er et godt og stille feriecenter med en dejlig udsigt ud over vandet. Vi havde 6 gode dage i påsken i en fin lejlighed med to gode værelserne på 1. salen. Lejligheden var ren, pæn og... Näytä lisää

1. Virkistys- ja lomaleirit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Danlands 27 feriecentre byder på masser af feriesjov for dig og dine nære - hele året rundt.Gå en tur ved havet eller i den smukke natur, der venter dig lige uden for døren, eller nyd de tropiske temperaturer på et af vores feriecentre med badeland.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

6 t. arvostelua

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse. God lejlighed, rigtig godt badeland og endelig meget godt personale, der servicerer til top karakter

3. huhtikuuta 2026

Hej,
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med lejligheden, badelandet og personalet. Vi sætter stor pris på din positive feedback og håber, at vi kan byde dig velkommen igen snart, så du kan få endnu en dejlig ferieoplevelse hos os.

~Jonas

Har kommet der gennem 30 år

Har kommet der gennem 30 år, dejlig sted.
Vandmand, strand, bunker, flot natur.
Skønt sted, hvor vi i familien har mange gode minder fra

18. huhtikuuta 2026

Hej,

Det er virkelig dejligt at høre, at I har haft så mange gode oplevelser og minder på dette sted gennem 30 år. Naturen, stranden og de unikke omgivelser gør det til et helt særligt sted for familier at skabe minder sammen. Vi sætter stor pris på, at I deler jeres positive erfaringer, og vi håber, at I vil fortsætte med at nyde de smukke omgivelser og den gode stemning i mange år fremover.

~Oskar

Rigtig fin modtagelse og god…

Rigtig fin modtagelse og god orientering
Vi holdt fødselsdage - 75 og 80 års fødselsdag lørdag den 4/4 2026 i restaurant Fjord - helt fantastisk fødselsdag - meget flot buffet med så mange lækre ting og betjening med udskæring af kød osv.
Personalet var omkring os på en rigtig god måde og var søde og flinke. De skal også have meget ros for en dejlig restaureret restaurant som de åbnede for vores skyld til frokostbuffet - selvom de først ellers åbner kl. 17.

4. huhtikuuta 2026

Hej,

Tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en så fantastisk fejring af 75- og 80-års fødselsdagen, og at buffeten, servicen og den samlede oplevelse på Restaurant Fjord gjorde lejligheden til noget særligt.

Det er også dejligt at vide, at teamet fik dig til at føle dig godt taget hånd om, og at du værdsatte den smukt restaurerede restaurant og den ekstra indsats, der var forbundet med at være vært for din frokost. Vi vil helt sikkert give dine venlige ord videre til personalet.

Vi håber at byde dig velkommen igen til flere mindeværdige ophold og fester!

~Oliver

God beliggenhed

God beliggenhed. God pool.

4. huhtikuuta 2026

Hoi,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je hebt genoten van de goede locatie en het zwembad. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

~Kristine

God hjemmeside

God hjemmeside.
Nemt at finde rundt og bestille.
Dejligt der er slutrengøring med i prisen.

16. huhtikuuta 2026

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du fandt hjemmesiden nem at bruge, og at bookingprocessen var problemfri, og at du sætter pris på, at slutrengøring er inkluderet i prisen. Vi håber at se dig igen snart!

~William

Dejligt sted og godt placeret

Danland Gudhjem er et godt og stille feriecenter med en dejlig udsigt ud over vandet. Vi havde 6 gode dage i påsken i en fin lejlighed med to gode værelserne på 1. salen. Lejligheden var ren, pæn og i fin stand.
Centeret er godt placeret på Bornholm med gode muligheder for udflugter.
Eneste minus er manglen på p-pladser ved centeret, vi blev nødt til at holde på vejene omkring centeret.

28. maaliskuuta 2026

Hej,

Tak for din detaljerede feedback! Vi er glade for at høre, at du nød dit påskeophold på Danland Gudhjem, den rolige atmosfære, den rene lejlighed og den smukke udsigt, samt den centrale beliggenhed for udflugter rundt på Bornholm.

Vi sætter også pris på din feedback om den begrænsede parkering. Vi forstår, hvordan dette kan være ubelejligt, og vi vil dele din feedback med teamet til overvejelse.

Vi håber at byde dig velkommen tilbage igen i fremtiden!

~William

Hyttene var bedre enn forventet

Hyttene var bedre enn forventet. Personalet på senteret var velvillig og hjelpsomme. En god opplevelse som anbefales på det varmeste.

26. maaliskuuta 2026

Hei,

Takk for den fantastiske tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at hyttene overgikk forventningene dine, og at du syntes personalet vårt var vennlig og hjelpsomt. Det er flott å vite at du hadde en så positiv opplevelse, og vi setter stor pris på anbefalingen din. Vi håper å ønske deg velkommen tilbake igjen!

Lækkert sted

Lækkert sted. Tæt på strand og by😊
Professionelt og smilende personale.
Godt sted for børnefamilier med stor legeplads inde og udendørs swimmingpool, minigolf.
Har været der gennem mange år både med yngre og ældre børn og vi har aldrig kedet os.
Vi har ikke bil så Vi havde brug for et sted hvor der kunne ske noget for børnene

26. maaliskuuta 2026

Hej,

Tak for din dejlige feedback! Vi er så glade for at høre, at du har nydt jeres ophold gennem årene, og at beliggenheden, faciliteterne og aktiviteterne har fungeret så godt for din familie. Det er dejligt at vide, at børnene altid har masser at lave, og at I føler jer godt taget vare på af vores personale. Vi sætter pris på din loyalitet og ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen!

Feriested

Feriested, natur og hus var skønt, men dårlig oplevelse af dancenterets service. Manglede en opredning da vi ankom, fik det manglende sengelinned dagen efter. Vi ønskede penge retur for manglende opredt seng og kontaktede dancenter, så begyndte cirkus, blev sendt fra den ene til den anden, de ringede ikke tilbage som lovet. Jeg kontaktede dem igen og det samme gentog sig. Jeg var vedholdende tilsidst lykkedes det at komme igennem til en kompetent medarbejder og det hele er endelig gået i orden.

5. huhtikuuta 2026

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du nød resortet, naturen og huset, men vi beklager den manglende seng ved ankomst og forsinkelsen med at levere sengelinned. Vi beklager også de problemer, du oplevede med at få fat i support, og den manglende opfølgning.

Vi er glade for at høre, at problemet endelig blev løst, og vi vil dele din feedback med teamet for at forbedre vores service. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen for en bedre oplevelse.

~Frida

Super netter und hilfsbereiter Kontakt…

Super netter und hilfsbereiter Kontakt zu Danland. Auch außerhalb der Öffnungszeiten

1. huhtikuuta 2026

Hallo,

vielen Dank für Ihr freundliches Feedback! Wir freuen uns sehr zu hören, dass das Danland-Team freundlich und hilfsbereit war – selbst außerhalb der Öffnungszeiten. Genau diesen Service-Standard streben wir an. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Sehr netter Empfang im Dancenter

Sehr netter Empfang im Dancenter Sondervig. Dame war beim Check-in behilflich. Außerdem problemlose Verlängerung des Apartments um 1 Tag. Apartment entsprach meinen Erwartungen, ist sauber, bequem und gut ausgestattet. Vor allem TV mit Google TV per Internet funktioniert schnell und gut.
Insgesamt bisher gute Erfahrung.
Einzig an einer besseren Abdunkelung könnte noch gearbeitet werden, aktuell gibt es nur eine nicht ganz dicht abschliessene Lamellenjalousie...

13. huhtikuuta 2026

Hallo,

vielen Dank für Ihr ausführliches und positives Feedback! Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie bei DanCenter Søndervig freundlich empfangen wurden und dass sowohl der Check-in-Prozess als auch die Verlängerung Ihres Aufenthalts reibungslos verliefen.

Es ist schön zu wissen, dass das Apartment Ihre Erwartungen in puncto Sauberkeit, Komfort und Ausstattung erfüllt hat und dass auch die TV-Einrichtung für Sie gut funktioniert hat.

Wir wissen zudem Ihr konstruktives Feedback bezüglich der Schalldämmung zu schätzen. Ihre Rückmeldung ist für uns wertvoll; wir werden sie an das zuständige Team weiterleiten, um mögliche Verbesserungen zu prüfen.

Nochmals vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben – wir hoffen, Ihren Aufenthalt auch weiterhin so angenehm wie möglich gestalten zu können!

~Clara

Tak, nu er jeg glad !

Nu har jeg netop modtaget en lejeaftale, så vi glæder os til at besøge Danland, Blokhus, og håber at det er lejlighed 324, som vi syntes er så fint renoveret.
Ps. Jeg ville ønske at medarbejderen ikke havde sat tid på retursvar!

9. huhtikuuta 2026

Hej,

Tak for din besked! Vi er glade for at høre, at du har modtaget din lejekontrakt, og at du ser frem til dit ophold på Danland Blokhus.

Vi sætter også pris på din feedback vedrørende kommunikationen. Vi beklager eventuelle tidligere gener, og forstår din bekymring.

Vi ønsker dig et dejligt ophold og håber, du får en god tid i Blokhus!

~Emma

Meget nemt at booke

13. huhtikuuta 2026

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt bookingprocessen hurtig og nem. Vi bestræber os på at gøre hvert trin så problemfrit som muligt, og det er dejligt at vide, at vi ramte plet. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

~Kristine

Fin indkvartering når man har hund med

Fin indkvartering når man har hund med. Bruseren i badeværelset virkede ikke rigtigt, mens ellers var alt fint!

10. huhtikuuta 2026

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du fandt indkvarteringen passende til dit ophold med din hund, og at du generelt var tilfreds. Vi beklager at høre om problemet med bruseren, og vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det. Dette vil blive delt med vores team, så vi kan gennemgå det, så det kan løses. Vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden for en endnu bedre oplevelse!

~Oliver

Dejligt hus og skønt med legepladsen…

Dejligt hus og skønt med legepladsen lige foran så man kan holde øje med børnene når de er dér. Kunne godt tænke mig at der er vandkander og grydelapper 😄

12. huhtikuuta 2026

Hej,

Tak for din dejlige feedback! Vi er så glade for at høre, at du nød huset og fandt legepladsen bekvemt placeret til at holde øje med børnene – det er dejligt at vide, at det bidrog til dit ophold.

Vi sætter også stor pris på dine forslag vedrørende vandkander og grydelapper. Dette er nyttigt input og vil blive delt med teamet, så vi kan overveje det yderligere for at forbedre gæsternes komfort.

Vi håber at byde dig og din familie velkommen igen i fremtiden!

~William

Jeg forsøgte forgæves at opdele min booking i to…

Jeg forsøgte at opdele min booking i to rater men blev bondefanget til at betale begge rater straks. Ventede som "nr et i køen" meget længe. Er der overhovedet en medarbejder til stede?

11. huhtikuuta 2026

Hej,

Vi beklager at høre om den ulejlighed, du oplevede med betalingsprocessen og den lange ventetid i køen.

Vær opmærksom på, at din booking er blevet annulleret i dag i henhold til den seneste opdatering i vores system.

Hvis du har brug for yderligere afklaring eller hjælp vedrørende denne annullering, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

~Laura

Det er simpelthen så stort et…

Det er simpelthen så stort et fuskerfirma - vi var advaret mod at bruge dem af andre og kan se de har mange sure smileys på deres opslag på FB men alligevel valgte vi at leje et lækkert hus og det blev da både første og sidste gang! Vi får en kæmpe ekstra regning på rengøringen da de har skruet afløbet af i brusekabinen og finder hår som er flere mdr gamle og ikke fra os som har været der i 3 dage og i øvrigt har badet i svømmehallen! Klagen gik også på at vi havde lagt dyne og hovedpude på den forkerte seng! Kan forstå hvis vi ikke havde støvsuget tørret borde af osv men alt stod spotless (har OCD) med rengøring. En tidligere medarbejder fortalte at de skal finde noget så de kan score ekstra penge udover lejeprisen og strøm! Vi er dybt rystet over denne regning og det er første gang vi oplever den slags og noget som er så uberettiget! Aldrig om vi bruger dem igen!!!

16. helmikuuta 2026

Hej,

Vi beklager at høre om din skuffelse og forstår din skuffelse over de ekstra rengøringsgebyrer og den situation, du beskrev.

For at vi kan gennemgå din sag grundigt og undersøge sagen nærmere, bedes du venligst dele dit bookingnummer. Dette vil hjælpe os med at finde din reservation og undersøge problemet grundigt, så vi kan hjælpe dig yderligere.

~Oskar

Vi har lejet en lejlighed på Fanø Bad

Vi har lejet en lejlighed på Fanø Bad (214009) hvilket på ingen måder lever op til forventningerne. Sengene er 70cmx190cm, radiatoren og kaffemaskinen virker ikke. Hjælpen er noget sparsom, men der er da kommet ny kaffemaskine.
Kan ikke anbefales.

10. huhtikuuta 2026

Hej,

Tak for din feedback, og vi er virkelig kede af at høre, at lejligheden på Fanø Bad ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår, hvor skuffende det må have været at opleve problemer med sengene, radiatoren og kaffemaskinen under dit ophold.

Du kan være sikker på, at din bekymring er blevet fremsat til det respektive team for øjeblikkelig opmærksomhed. Vi prioriterer denne sag og arbejder på en hurtig løsning. Vi holder dig opdateret, så snart vi har yderligere information.

~Camilla