Daikin Belux Arvostelua 2 274

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 4/5 tähteä

Onze airco werd vlot en zorgvuldig geplaatst. Toch zijn we wat ontgoocheld over het uitzicht op het balkon. Ik vind dat jullie bij de verkoop meteen afdeksystemen moeten voorzien. Tip: Het is nu perfe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Elle travaille d'une manière très professionnelle et très propre. Tous forage et carottage est fait un utilisant un aspirateur puissant: résultat pas de poussière. Renseignements fourni avant commande... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Installation d'un climatiseur dans notre living. Exposition plein sud donc température élevée par grand soleil. ce climatiseur devrait nous aider à réduire la température ambiante lors des fortes ch... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Ilmastointilaitteiden toimittaja
  2. Lämmityslaitetoimittaja
  3. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Ontdek de airco en warmtepomp oplossingen van Daikin | Pompes à chaleur et airco. Découvrez les solutions sur mesure chez Daikin

4,5

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie. Duidelijke afspraken

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux

Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! We zijn blij dat u van de service heeft genoten. Patrick

Saanut 5/5 tähteä

Project centrale verwarming vervangen door warmtepomp

We kregen een goede uitleg over de verschillende richtingen die we uit kunnen om over te gaan van cv op gaz naar warmtepomp met of zonder het behouden van de radiatoren. Ook het aspect sanitair warm water werd besproken.

25. maaliskuuta 2026

goede uitleg

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We blijven ons verbeteren om uitmuntendheid te bereiken. Patrick

Very useful visit

Discussions were fruitful and a great learning experience to know my options and limits.

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux

A big thank you for this perfect rating! We are thrilled that you enjoyed the service. Patrick

Saanut 4/5 tähteä

Bonne explication du fonctionnement et…

Bonne explication du fonctionnement et présentation des modèles exposés. Pour une approche personnalisée il faut contacter un installateur

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux

Merci beaucoup pour votre retour positif. Nous sommes heureux que vous soyez satisfait(e) de notre service. Nous allons continuer à nous améliorer pour atteindre l'excellence. Patrick

Verzorgde uitvoering

Verzorgde uitvoering. Wat jammer van de meerkost.

26. helmikuuta 2026

heel correct

heel correct. goede uitleg, na de werken alles netjes achtergelaten. Ook nadien nog extra hulp bij het aanmelden en het invullen voor de cashback.

5. maaliskuuta 2026

Tevreden klanten

Vriendelijke technieker die zijn werk tot in de puntjes afgewerkt heeft, we zijn heel tevreden van onze daikin toestellen .

1. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Zeer interessant voor wie in daikin geïnteresseerd is.

We werden vriendelijk ontvangen in een huiselijke sfeer. Daarna kregen we een drankje en een rondleiding met een duidelijke uitleg van de mogelijkheden die er waren.
Een aanrader.

15. maaliskuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Zeer tevreden van daikin.

Wij zijn zeer tevreden van daikin en onze installateur wouter vrancken!

23. helmikuuta 2026

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Alle toestellen zijn aanwezig in de toonzaal. Goede uitleg over de werking.

12. maaliskuuta 2026

Nuttig en vlot

Efficient bezoek en volledige info voor warmtepompboiler Daikin. Ook meteen te bezichtigen.

7. maaliskuuta 2026

Topproduct

22. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Alles is binnen een redelijke termijn…

Alles is binnen een redelijke termijn en erg professioneel afgehandeld door de installateur.De begeleiding na de verkoop is ook zeer goed verlopen.Proficiat en bedankt!

22. helmikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Goede afspraken en keurige plaatsing

Goede afspraken en keurige plaatsing. Nemen ruim de tijd om alles degelijk uit te leggen.

20. helmikuuta 2026

Accueil sympathique

Accueil sympathique. Avons reçu les réponses à toutes nos questions techniques sauf bien sûr aux détails relatifs à une installation qui relèvent plutôt d'un... installateur

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux

Un grand merci pour cette note parfaite ! Nous sommes ravis que vous ayez apprécié le service. Patrick

Positieve ervaring

Zeer vriendelijke ontvangt
Gewoon top

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin