Daikin Belux - Experience center Gent Arvostelua 129

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Schoonzichtstraat 9, 9051 Gent, Sint-Denijs-Westrem, BE

Saanut 5/5 tähteä

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Werking warmtepomp is alles behalve 'smart'. Na 8 maand gebruik al defect. Ondertussen al 3 weken aan het wachten op herstelling. Na meerdere mails naar daikin bericht gekregen dat ik via mijn instal... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel interessant om te zien hoe de toestellen er effectief uitzien. De lijn net boven de standaard lijn straalt klasse uit. Is ook nodig vind ik als je er dagelijks moet naar kijken in de woonkamer. H... Näytä lisää

1. Ilmastointilaitteiden toimittaja
  2. Lämmityslaitetoimittaja
  3. Lämminvesivaraaja- ja lämmityspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Kom kennismaken met onze oplossingen voor verwarming, airco en luchtreiniging in het Daikin Experience Center in Gent. Je kan ons bezoeken van maandag tot vrijdag, van 9 uur tot 17 uur, op afspraak.

• Schoonzichtstraat 9, 9051, Gent, Sint-Denijs-Westrem, Belgia

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Zeer nuttige afspraak met Daikin-expert (Gent

Zelf ben ik iemand die zich vrij goed voorbereid voor gemaakte afspraken met het oog op de mogelijke aankoop van een product. Ook zo in aanloop naar de afspraak met het 'Experience Center Daikin'in Gent. De expert (Wesley) die ons te woord stond heeft niet alleen al het goede bevestigd dat wij over Daikin airco (lucht/lucht) via diverse kanalen reeds hadden opgepikt, maar heeft bovendien daar heel wat nuttige info aan toegevoegd, gaande van 'nice to have' topics tot zaken die het (toekomstig) gebruik van de toestellen nog optimaliseren, en dat alles op een goed begrijpbare manier.
Het onderhoud dat wij hadden had totaal geen 'commercieel tintje' maar was duidelijk 'informatief', wat wij sterk appreciëerden.
Ons gemoedelijk gesprek (een 'to the point meeting') heeft trouwens onze verwachtingen overtroffen. Een 9/10 score is van onzentwege dan ook verdiend.
Ondertussen hebben wij trouwens al een Daikin-installateur gecontacteerd (en ontmoet.
P.S. Voor alle duidelijkheid : ik ben van nature een strenge beoordelaar.

Jan W.

20. toukokuuta 2026

Goede uitleg

Goede uitleg, goede ontvangst. Super.

18. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent

Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! We zijn blij dat u van de service heeft genoten. Patrick

Professioneel

Professioneel. Zowel de verkoop, de plaatsing als het resultaat.

31. maaliskuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Heel heldere en grondige informatie

We hebben een heel heldere en grondige uitleg gekregen over de verschillende airco-toestellen en de specificaties ervan, op een attente, vriendelijke en klantgericht manier.

10. huhtikuuta 2026

Goede en duidelijke info

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We blijven ons verbeteren om uitmuntendheid te bereiken. Patrick

Zeker aan te raden.

Zeker de moeite waard om langs te gaan. De persoon, Wesley in mijn geval, neemt voldoende tijd en beschikt ook over de nodige kennis. Voor- en “nadelen” van bepaalde toestellen worden deskundig tegen elkaar aangelegd. Echter zonder afbreuk te doen op de toestellen zelf, wetende waar men ze kan gebruiken en waar het is af te raden. Zeker langsgaan zelfs vooraleer je offertes laat maken door leveranciers.

1. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een zeer positieve ervaring…

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Daikin. Ik kreeg duidelijke en uitgebreide uitleg over de verschillende warmtepompen en aircosystemen, waardoor ik een goed beeld kreeg van de mogelijkheden.

Daarnaast kreeg ik professioneel advies over de juiste grootte van de watertank, afgestemd op mijn situatie. Ook de verschillende opties rond de warmtepomp en integratie met domotica werden helder toegelicht.

23. maaliskuuta 2026

ter zake en deskundig

18. maaliskuuta 2026

goede uitleg

12. maaliskuuta 2026

Very useful visit

Discussions were fruitful and a great learning experience to know my options and limits.

21. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent

A big thank you for this perfect rating! We are thrilled that you enjoyed the service. Patrick

Saanut 5/5 tähteä

Heel leerrijk en tal van tips

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daikin Belux - Experience center Gent

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin