Perfekt samarbejdspartner som virksomhed, men et bredt behov for kontorartikler og lagervarer. Vores kontaktperson er altid yderst hjælpsom og følger op hurtigt, når vi har haft spørgsmål eller beh... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Daarbak Redoffice. Fra start til slut har deres medarbejdere været meget servicemindede, hjælpsomme og professionelle. Jeg blev løbende holdt opdateret om m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg lavede en ærlig og reel forespørgsel på, om der kunne være gratis eller nedsat fragt, ved at de leverede til lokalafdeling i Herning. Jeg synes det svar jeg fik tilbage var flabet og nedladende -... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har aldrig fået en levering så hurtigt. Bestilte 4 pakker glas og en masse nødder og chokolade fredag. Lørdag formiddag havde jeg pakken. Alt var pakket flot og alle glas var intakte!!!... Näytä lisää
Daarbak Redoffice A/S er en dansk familiedrevet virksomhed. I mange år har vi leveret produkter og løsninger til danske kunder i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor, og vi er i dag en af Danmarks største leverandører af kontorløsninger til virksomheder i hele landet. Vores koncept er simpelt. Vi tilbyder nemlig en totalløsning, som rummer alt til kontoret. Når du vælger os som leverandør, vælger du en solid og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der med en bred palet af forretningsområder, altid kan tilbyde et utal af muligheder. Vi vil ikke bare følge med udviklingen – vi vil skabe den!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Nem bestilling og hurtig levering hver gang:-)

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Jeg kan desværre ikke give flere stjerner.
Jeg har ventet over et halvt år på det bestilte og det er selvfølgelig ikke Daarbak's skyld, men varen kom endelig og kvaliteten var værd at vente på.
Daarbak var god til at holde mig informeret om status på ordren.

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Daarbak Redoffice.
Fra start til slut har deres medarbejdere været meget servicemindede, hjælpsomme og professionelle. Jeg blev løbende holdt opdateret om min ordre, og de var altid hurtige til at svare på spørgsmål og hjælpe, når der var behov for det.

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Den fungerer godt, har 2 typer af blæse funktioner og 3 hastigheder på begge.

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Forkerte leveringsdatoer flere gange.
Jeg fik to gange oplyst at vare ville komme, men den kom ikke. Først efter telefonisk kontakt, fik jeg en leveringsdato. Det er i morgen, så jeg ved endnu ikke om den holder tredje gang.

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Altid hurtig levering og god besked ved restordre.

Elendig kundeservice.
Modtaget gavekort på kr. 1.000 til Daarbak i julegave.
Overser desværre at gavekortet kun er gældende til 28-02-2026. Kontakter kunderservice.
Der er ingen løsning = 1000 kr spildt!
Magen til frækhed skal der ledes længe efter...

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Prisen var god. Dag til dag levering, meget imponerende. Hilsen en glad kunde.

Produktet er som forventet
I forbindelse med bestilling opnåede jeg fri fragt, men i udtjekningen kunne kun vælges hjemmelevering til 75 kr. Pakken skulle være leveret dagen efter, men kom først 6 dage senere. Om det er Postnord eller afsendelsen vides ikke.

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Hurtigt og professionel service, meget nemt og ekstremt Hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Vores kontaktperson er altid yderst hjælpsom og følger op hurtigt, når vi har haft spørgsmål eller behov for sparring.
Det gør samarbejdet både nemt og trygt. Vi kan varmt anbefale dem til andre, der værdsætter høj service og en professionel samarbejdspartner med et stort udvalg af varer. Et kæmpe plus med hurtig levering!

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
alt var perfekt god hjemmeside, kvalitets produkter og til den billigste pris

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.