Super hurtig levering, og fine priser. Så flere skrev om langsom levering, men jeg modtog mine loungemøbler dagen efter bestilling. Kunne ikke være gået bedre. Eneste der kunne trække lidt ned, er s... Näytä lisää
Lomax A/S har markedets stærkeste sortiment inden for kontorartikler, elektronik, kontormøbler, lagerudstyr, rengøring, køkken & catering. Med over 35.000 varer er Lomax i dag Danmarks største online totalleverandør til virksomheder. Lomax A/S er danskejet, grundlagt i 1962. Lomax.dk er kåret som bedste webbutik i kontorartikelbranchen tre år i træk.
Elsenbakken 37, 3600, Frederikssund, Tanska

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Stort udvalg i alt fra gaver, kontor og lager.
Hurtig levering.
Priser er måske ikke altid de billigste når du køber ind i et lille firma, men der er fine tilbud.

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Enestående god personlig service. Jeg har i to forskellige sammenhænge trukket Lomax ind som leverandør, og for nylig fik jeg brug for hjælp ift. udfordringer med et hævesænkebord på hjemmekontoret, som er godt tre år gammelt. Her kom en Mary Anne så i spil. Sjældent har jeg da oplevet så god personlig service, og en oprigtigt følt oplevelse af, at det her skulle løses uden, at der den her gang var et salg i det. Market har en hukommelse, som nogle leverandører og sælgere nogle gange undervurderer. Sådan en oplevelse her varmer en gl. salgsleders kommercielle hjerte. Hvad er bedre end, at fortjene sine ambassadør kunders tillid? I har fortjent min! TAK

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Super god kundeservice , hurtig levering og super glad for mit produkt

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Nu er det startet igen! Efter flere gange at have ringet og skrevet holdt Lomax endelig med at sende mig mail i alle mine indbakker. Men nej, efter en måned er det galt igen. Fatter ikke de ikke overholder det. Hvis du handler her beholder de (Lomax), dine oplysninger til tid og evighed. Datatilsynet er næste træk.

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Eneste der kunne trække lidt ned, er små ridser på ryglænet af den ene stol. Det er dog minimalt, og kan ikke trække karakteren ned.
God købsoplevelse.

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Denne gang for i kun 3 stjerner, da jeg er skuffet over at skal betale 2 gange fragt dan den ene pakke kom fra andet lager.
Hej Lomax
I har ganske ret sorry / er nu rettet til 5 stjerner
Mvh. Finn

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Styr langt uden om Lomax – vildledende levering og ikke-eksisterende kundeservice (ordre: 10756043)
Jeg er dybt utilfreds med min oplevelse hos Lomax, og jeg vil kraftigt advare andre mod at handle der.
Lomax markedsfører sig aggressivt med levering fra dag til dag, men i deres egne betingelser står der 1–5 dages levering. Ingen af delene passer i praksis.
Jeg afgav min ordre den 26.03.2026 og modtog ordrebekræftelse samme dag. Da jeg intet havde modtaget, rykkede jeg den 07.04.2026 og fik at vide, at levering ville ske den 08.04.2026. Det skete ikke.
Jeg rykkede igen den 09.04.2026, hvor jeg blev lovet levering dagen efter – samt et opkald fra Lomax. Ingen af delene skete.
I dag, den 13.04.2026, har jeg stadig ikke modtaget mine varer – men har til gengæld modtaget en faktura!
Det er nu 19 dage siden bestilling, og intet er leveret. Samtidig er kundeservice fuldstændig fraværende – løfter bliver ikke overholdt, og opfølgning udebliver.
Dette er desværre ikke første gang, jeg oplever dette med Lomax.
Konklusion: Vildledende markedsføring, uacceptabel leveringstid og elendig service. Hold jer langt væk.!!!

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Altid hurtig levering, fantastisk varesortiment, og søde og venlige medarbejdere, hvis du har brug for hjælp, kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Mega dårlig oplevelse - bestilte et produkt i november 2025 som jeg stadig ikke har modtaget- til gengæld har Lomax gang på gang lovet at nu var det på vej! her 5 mdr efter har jeg givet op og afmeldt produktet- KAN IKKE anbefale dette firma til nogen.

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Vi har nu i over en måned forsøgt at få hjælp til at reparere et bord inden for garantien. Lomax reagerer kun, når det handler om salg – når der opstår problemer med et af deres produkter, bliver vi i praksis ignoreret.
Deres aftersales-support er fuldstændig utilstrækkelig, mangelfuld og uacceptabel.

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Har bestilt en vare med 1-2 dages leveringstid som stadig ikke er kommet 1,5 mdr efter. Den skulle så komme i denne uge, men men men, det gør den heller ikke pga interne fejl. Spændende hvornår den kommer 😅

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Meget dårlig oplevelse med Lomax.
Jeg bestilte en vare for over 3 uger siden og har stadig ikke modtaget den. Undervejs har kommunikationen været stærkt utilstrækkelig, jeg har bl.a. ikke modtaget nogen form for tracking eller proaktiv opdatering på min ordre.
Når man kontakter kundeservice, er svarene langsomme og uden reel løsning eller opfølgning. Det samlede serviceniveau er langt under, hvad man med rimelighed kan forvente.
Jeg handler ikke hos Lomax igen.

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Levering blev rykket 1 dag af gangen så ikke dag til dag som der reklameres med supporten kunne ikke forklarer hvorfor at sagde det var højre i systemet den beslutning om manglende kommunikation var taget

Vastaus yritykseltä Lomax A/S
Lomax er altid en fornøjelse at handle hos. De sørger for at tingene bliver leveret lynhurtigt, der er aldrig noget vrøvl, priserne på hjemmesiden kan vises med eller uden moms. Jeg handler hos dem som firma, og indimellem som privatperson