Perfekt samarbejdspartner som virksomhed, men et bredt behov for kontorartikler og lagervarer. Vores kontaktperson er altid yderst hjælpsom og følger op hurtigt, når vi har haft spørgsmål eller beh... Näytä lisää
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Daarbak Redoffice. Fra start til slut har deres medarbejdere været meget servicemindede, hjælpsomme og professionelle. Jeg blev løbende holdt opdateret om m... Näytä lisää
Jeg lavede en ærlig og reel forespørgsel på, om der kunne være gratis eller nedsat fragt, ved at de leverede til lokalafdeling i Herning. Jeg synes det svar jeg fik tilbage var flabet og nedladende -... Näytä lisää
Jeg har aldrig fået en levering så hurtigt. Bestilte 4 pakker glas og en masse nødder og chokolade fredag. Lørdag formiddag havde jeg pakken. Alt var pakket flot og alle glas var intakte!!!... Näytä lisää
Daarbak Redoffice A/S er en dansk familiedrevet virksomhed. I mange år har vi leveret produkter og løsninger til danske kunder i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor, og vi er i dag en af Danmarks største leverandører af kontorløsninger til virksomheder i hele landet. Vores koncept er simpelt. Vi tilbyder nemlig en totalløsning, som rummer alt til kontoret. Når du vælger os som leverandør, vælger du en solid og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der med en bred palet af forretningsområder, altid kan tilbyde et utal af muligheder. Vi vil ikke bare følge med udviklingen – vi vil skabe den!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Koster mere for erhverv end privat og Bestiller 24 kasser papir og de sender alle til pakkeshop. Det er da billigere at sende med fragtmand

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Fik et godt tilbud på kopipapir. Og hurtig levering
Fin bestilling og levering, men en overraskelse på 100 på prisen da man ordrer som privatperson
Jeg har aldrig fået en levering så hurtigt.
Alt var pakket flot og alle glas var intakte!!!
Fantastisk service!
Dårlig Kundeservice
Havde forventet kundeservice men det var der intet af...

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice
Vi fik, hvad vi bad om, og fik venlig telefonisk assistance til at få rettet en fejl, vi selv havde begået og opdaget.
Deres bestillingsside fungerer bare – nem, overskuelig og hurtig at handle på.
Vores konsulent har været super hjælpsom, professionel og nem at få fat i, og lager/logistik virker til at spille præcis som det skal.
Det bedste? Hurtig levering. 1 dags levering er jo imponerende – men helt ærligt, de fleste af os kan godt vente 3 dage… hvem står akut og mangler en kuglepen? 😄
Det vigtigste er, at det er stabilt, nemt og fungerer hver gang – og det gør det hos Daarbak. Kan klart anbefales.
Anders, JKE design ApS.
Altid hurtigt levering og denne gang skulle jeg have lavet ordren om og det gik nemt og hurtigt.
Har det meste-men?
Daarbak har iflg. hjemmesiden alt, men IKKE nødvendigvis i butikken.
Det ville være ønskværdigt, at man kunne levere en lille mængde af det, der findes på hjemmesiden.
Men det er ikke tilfældet, og så må man bestille fra web-butikken og BETALE for transport.
Det kunne være en service, at man ikke skulle betale forsendelse, for de varer der skal bestilles / altså ikke findes i "forretningen"!
Fuldstændig horribel oplevelse med Daarbak.
Jeg bestiller en kontorstol, som jeg er blevet lovet er på lager. Den er der pludselig 5 ugers leveringstid på?!?
Efter 6 uger leveres EN FORKERT OG BILLIGERE STOL. Det kan ikke være lovligt at trække penge for en dyrere stol, og så levere en billig, skrabet model.
Da jeg forsøger at få ombyttet stolen, er Daarbak umulig at komme i kontakt med. Når det endelig lykkes, bliver det mig fortalt, at jeg vil modtage den korrekte stol.
Dette sker dog aldrig, og jeg står stadig tilbage med ondt i ryggen, en forkert stol og uden mine penge.
Jeg kan på ingen tænkelig måde anbefale at indgå nogen form for handel med Daarbak.