Daarbak Redoffice Arvostelua

4 645
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Perfekt samarbejdspartner som virksomhed, men et bredt behov for kontorartikler og lagervarer. Vores kontaktperson er altid yderst hjælpsom og følger op hurtigt, når vi har haft spørgsmål eller beh... Näytä lisää

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Daarbak Redoffice. Fra start til slut har deres medarbejdere været meget servicemindede, hjælpsomme og professionelle. Jeg blev løbende holdt opdateret om m... Näytä lisää

Jeg lavede en ærlig og reel forespørgsel på, om der kunne være gratis eller nedsat fragt, ved at de leverede til lokalafdeling i Herning. Jeg synes det svar jeg fik tilbage var flabet og nedladende -... Näytä lisää

Jeg har aldrig fået en levering så hurtigt. Bestilte 4 pakker glas og en masse nødder og chokolade fredag. Lørdag formiddag havde jeg pakken. Alt var pakket flot og alle glas var intakte!!!... Näytä lisää

1. Toimistotarvikekauppa

Daarbak Redoffice A/S er en dansk familiedrevet virksomhed. I mange år har vi leveret produkter og løsninger til danske kunder i erhvervslivet, industrien og den offentlige sektor, og vi er i dag en af Danmarks største leverandører af kontorløsninger til virksomheder i hele landet. Vores koncept er simpelt. Vi tilbyder nemlig en totalløsning, som rummer alt til kontoret. Når du vælger os som leverandør, vælger du en solid og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der med en bred palet af forretningsområder, altid kan tilbyde et utal af muligheder. Vi vil ikke bare følge med udviklingen – vi vil skabe den!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(4 645)

341 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Koster mere for erhverv end privat og…

Koster mere for erhverv end privat og Bestiller 24 kasser papir og de sender alle til pakkeshop. Det er da billigere at sende med fragtmand

28. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice

Hej - Tusind tak for din anmeldelse - jeg kan se på din ordre, at der er valgt levering til GLS pakkeshop, og Danske Fragtmænd levere desværre ikke til pakkeshop, hvis der var valgt levering til adresse, var det som du selv skriver helt sikkert sendt med Fragtmand
Rigtig god dag
Mvh
Dorthe - kundeservice

Fantastisk service

Jeg har aldrig fået en levering så hurtigt.

Alt var pakket flot og alle glas var intakte!!!

Fantastisk service!

30. toukokuuta 2026

Dårlig Kundeservice

Dårlig Kundeservice
Havde forventet kundeservice men det var der intet af...

24. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice

Tusind tak for din anmeldelse, jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse, jeg kan ikke rigtig ud fra din beskrivelse se hvad der er gået galt, du er meget velkommen til at kontakte mig på info@daarbak.dk og i emnefeltet skrive DOJ - trustpilot, så vil jeg gerne gå dybere i din sag
Rigtig god dag

Dorthe - kundeservice

Perfekt!

Deres bestillingsside fungerer bare – nem, overskuelig og hurtig at handle på.

Vores konsulent har været super hjælpsom, professionel og nem at få fat i, og lager/logistik virker til at spille præcis som det skal.

Det bedste? Hurtig levering. 1 dags levering er jo imponerende – men helt ærligt, de fleste af os kan godt vente 3 dage… hvem står akut og mangler en kuglepen? 😄

Det vigtigste er, at det er stabilt, nemt og fungerer hver gang – og det gør det hos Daarbak. Kan klart anbefales.

Anders, JKE design ApS.

18. toukokuuta 2026

Har det meste-men?

Har det meste-men?
Daarbak har iflg. hjemmesiden alt, men IKKE nødvendigvis i butikken.
Det ville være ønskværdigt, at man kunne levere en lille mængde af det, der findes på hjemmesiden.
Men det er ikke tilfældet, og så må man bestille fra web-butikken og BETALE for transport.
Det kunne være en service, at man ikke skulle betale forsendelse, for de varer der skal bestilles / altså ikke findes i "forretningen"!

13. toukokuuta 2026

Værste kundeservice og overordnet oplevelse

Fuldstændig horribel oplevelse med Daarbak.
Jeg bestiller en kontorstol, som jeg er blevet lovet er på lager. Den er der pludselig 5 ugers leveringstid på?!?
Efter 6 uger leveres EN FORKERT OG BILLIGERE STOL. Det kan ikke være lovligt at trække penge for en dyrere stol, og så levere en billig, skrabet model.

Da jeg forsøger at få ombyttet stolen, er Daarbak umulig at komme i kontakt med. Når det endelig lykkes, bliver det mig fortalt, at jeg vil modtage den korrekte stol.
Dette sker dog aldrig, og jeg står stadig tilbage med ondt i ryggen, en forkert stol og uden mine penge.

Jeg kan på ingen tænkelig måde anbefale at indgå nogen form for handel med Daarbak.

18. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Daarbak Redoffice

Tak for din anmeldelse - beklager at du har haft en dårlig oplevelse - jeg vil rigtig gerne tjekke op på sagen, kan jeg få dig til at sende mig en mail på info@daarbak.dk i emne feltet skal du skrive DOJ og sende ordrenr/fakturanr, så skal jeg finde ud af hvad der er sket i denne sag. så du får den rigtige stol

Mvh
Dorthe - Kundeservice