Vi var kørt til Cykelkram for at afprøve og kigge på en el-ladcykel, som vi havde set på deres hjemmeside. Vi blev mødt af kompetent og behagelig hjælp i butikken, hvor vi oplevede at der var god... Näytä lisää
Hurtig levering fra Jylland til Sjælland. El-cykel 100% klar til brug ved modtagelse. Havde mange spørgsmål inden køb som alle blev besvaret med tålmodighed, også et par efter modtagelse hvor sva... Näytä lisää
Da jeg kom hjem med min nye cykel virkede batteriet ikke. Ejeren kørte derefter hjem til min hjemadresse med et andet batteri! Det var en meget flot service, selvom han havde fyraften. Der har inge... Näytä lisää
Højt service niveau! Hjemmesiden var nem og lige til, så bestilling gik glidende. Efterfølgende blev jeg kontaktet af CykelKram, da de lige ville høre om jeg fortsat ønskede den valgte model eller... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Det bedste KRAM indenfor cykler, tilbehør, reservedele og cykeltøj til den bedste pris får du hos CykelKram CykelKram ligger i Fjelstervang ved Kibæk. Her har vi både værksted, lager og administration. Til en særdeles fordelagtig husleje, sammenlignet med den husleje en strøgbutik må betale. Det kan ses på vores priser og kommer således vores kunder til gode. Du får ganske enkelt mere for pengene hos os! Hos CykelKram er det Kenneth og René der udvælger og sammensætter sortimentet. De er begge uddannede cykelmekanikere, og har årelang erfaring indenfor faget. De ved, hvilke detaljer der er vigtige, når man skal vurdere kvalitet og holdbarhed – og de går ikke på kompromis! God kvalitet og højt serviceniveau Samling af en cykel er en sag for en fagmand. Der er alt for stor risiko for, at noget kan gå galt, hvis man ikke er helt klar over, hvordan tingene skal gøres. Derfor leveres alle vores cykler 100% færdigsamlede – evt. ekstraudstyr monteret – klar til den første cykeltur. Og skulle det alligevel ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Velkommen som kunde hos CykelKram – vi glæder os til at betjene dig!
Rolighedsstræde 8A, 6933, Kibæk, Tanska
- info@cykelkram.dk
- cykelkram.dk
On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Det var det jeg sted fandt svar på det…
Det var det jeg sted fandt svar på det jeg spurgte om .
God betjening og hurtig afsendelse det er en speciel cykel grundet at der er lidt problemer med balancen ved af og på men det hjalp med den 3 hjulet Diablo Big Foot.

Vastaus yritykseltä CykelKram
Jeg fandt den rigtige cykel hos CykelKram.
Efter at have undersøgte markedet fandt jeg den rigtige cykel hos CykelKram, nemlig den trehjulede Diablo. Særdeles fin service og teknisk gennemgang af Malthe, som gjorde nemt at beslutte sig.

Dårlig kundeservice
Rigtig fin cykel – ikke noget der. MEN cyklen ankom med en defekt. Jeg ringer derfor for at forhøre mig, men bliver slet ikke taget seriøst. De siger ordret: "Vi har jo ikke sendt dig en ødelagt cykel, det må være sket under transporten. Men hvis der nu skulle falde en pedal af, så måtte vi jo erstatte det!" – hvilket jeg synes er helt enormt flabet!
Jeg påpeger, at det selvfølgelig kan ske fejl – selv med nye (og dyre) cykler – men at man som butik har et ansvar, når noget er galt fra starten. Til sidst får jeg dem overtalt til at tage cyklen ind til reparation – men på min egen regning…
De siger, det vil tage en uge. Det ender dog med at tage to. I mellemtiden hører jeg intet, så jeg ringer for at høre, om cyklen er nået frem. Igen bliver jeg mødt med en flabet kommentar: "Jeg har ikke styr på, om din cykel er kommet – ring til værkstedet." Jeg ringer så til værkstedet, men ender med at komme igennem til butikken igen, hvor jeg igen bliver mødt surt – bare fordi jeg ringer.
Alt i alt: en rigtig dårlig serviceoplevelse – især efter man har købt en cykel hos dem, men super hjælpsomme og venlige ved lige indtil de har fået ens penge…
Fantastisk cykelforretning
Virkelig god butik. Fantastisk service af Nicoline, hun ved vist alt om hvad der er værd at vide om deres cykler. Vi kunne ikke spørge om noget hun ikke kunne svare på, og hun kunne finde alt det jeg spurgte til , så hun ved også hvor tingene er. Rigtig sød og venlig, god betjening, hurtig til at melde cyklen klar til afhentning, intet at klage over. Kommer helt sikkert til at være vores foretrukne cykelbutik, tak for jer ( og nicoline 😃) , hilsen Hanne fra Skjern
Imødekommende og god kundeservice
Imødekommende og god kundeservice, god introduktion til det købte produkt. Det er en nydelig butik og vi føler os velkommen. De tilbyder også kaffe. De får vores varmeste anbefaling.
Rar og kompetent medarbejder
Meget dårligt service
Meget dårligt service.
Havde booket prøvekørsel på en bestemt cykel, og fik bekræftigelse på bookingen.
Kører helt fra Sjælland (benzin, broafgift og fridag) Når jeg kommer frem har de ikke cyklen som jeg have booket og havde troet jeg skulle købe og have med hjem. 😡

Venlig sælger
God handel venlig sælger produktet lever fuldt ud op til forventningerne
Højt service niveau!
Højt service niveau!
Hjemmesiden var nem og lige til, så bestilling gik glidende.
Efterfølgende blev jeg kontaktet af CykelKram, da de lige ville høre om jeg fortsat ønskede den valgte model eller om kunne have interesse med den nyere model, med fine begrundelser, for hvorfor den kunne være bedre på nogle områder. Der blev sendt SMS med billeder af visuelle forskelle.
Jeg modtog den ønskede vare og ind til videre lige som forventet.
Vi besluttede os for at købe elcykler…
Vi besluttede os for at købe elcykler og valgte at kigge hos Cykelkram. Da vi ankom var der flere kunder. Vi gik rundt i dejlig atmosfære og kiggede på de mange cykler. Vi fik kompetent, faglig og venlig vejledning og blev opfordret til, at køre en lang tur på de valgte cykler, for at mærke forskellen på cyklerne. De valgte cykler blev klargjort og kører nu som en drøm. Vi blev opfordret til, at ved den mindste tvivl eller spørgsmål om noget, så skulle vi endelig kontakte Cykelkram.
Vi kommer helt sikkert igen, hvis vi får brug for en ny cykel🤗
Så afsted med dig til Cykelkram i Fjelstervang🤗
Perfekt cykel til prisen og virkelig…
Perfekt cykel til prisen og virkelig god og hurtig service! Jeg kan kun anbefale Cykelkram 🤩
Personlig henvendelse ang farve på cykel
Salg af cykel, der ikke fungerede.
Købte en cykel, der ikke fungerer. Blev desuden leveret uden manual.
Blev sendt retur for reparation. Som jeg selv måtte måtte betale for.

Vastaus yritykseltä CykelKram
De var rigtig gode til at levere min…
De var rigtig gode til at levere min cykel. 5/5 der, og gjorde også sig umage for at jeg kunne modtage den på et tidspunkt der passede mig godt.
Men da jeg senere oplever problemer med mit batteri og henvender mig svare de fint inden for et par dage og spøger ind til mit problem. Efter jeg har uddybet mit problem høre jeg ikke fra dem igen.
Præcis denne proces gentager sig de tre gange jeg har skrevet til dem. Desværre.

god cykel
grunden til at i ikke får 5. stjerner er at jeg syntes i kom for let om ved udleveringen. savner info om nøgler, hvordan man tager batteriet ud og sætter til opladning. osv.

Super god betjening
Super god betjening
God kvalitet - god pris - stort udvalg
Levede fuldt ud op til vores forventninger 🤗