CykelKram Arvostelua 617

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Vi var kørt til Cykelkram for at afprøve og kigge på en el-ladcykel, som vi havde set på deres hjemmeside. Vi blev mødt af kompetent og behagelig hjælp i butikken, hvor vi oplevede at der var god... Näytä lisää

Hurtig levering fra Jylland til Sjælland. El-cykel 100% klar til brug ved modtagelse. Havde mange spørgsmål inden køb som alle blev besvaret med tålmodighed, også et par efter modtagelse hvor sva... Näytä lisää

Da jeg kom hjem med min nye cykel virkede batteriet ikke. Ejeren kørte derefter hjem til min hjemadresse med et andet batteri! Det var en meget flot service, selvom han havde fyraften. Der har inge... Näytä lisää

Højt service niveau! Hjemmesiden var nem og lige til, så bestilling gik glidende. Efterfølgende blev jeg kontaktet af CykelKram, da de lige ville høre om jeg fortsat ønskede den valgte model eller... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Det bedste KRAM indenfor cykler, tilbehør, reservedele og cykeltøj til den bedste pris får du hos CykelKram CykelKram ligger i Fjelstervang ved Kibæk. Her har vi både værksted, lager og administration. Til en særdeles fordelagtig husleje, sammenlignet med den husleje en strøgbutik må betale. Det kan ses på vores priser og kommer således vores kunder til gode. Du får ganske enkelt mere for pengene hos os! Hos CykelKram er det Kenneth og René der udvælger og sammensætter sortimentet. De er begge uddannede cykelmekanikere, og har årelang erfaring indenfor faget. De ved, hvilke detaljer der er vigtige, når man skal vurdere kvalitet og holdbarhed – og de går ikke på kompromis! God kvalitet og højt serviceniveau Samling af en cykel er en sag for en fagmand. Der er alt for stor risiko for, at noget kan gå galt, hvis man ikke er helt klar over, hvordan tingene skal gøres. Derfor leveres alle vores cykler 100% færdigsamlede – evt. ekstraudstyr monteret – klar til den første cykeltur. Og skulle det alligevel ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Velkommen som kunde hos CykelKram – vi glæder os til at betjene dig!

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 63 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Supergod kundeservice

Jeg køber sjældent noget online, da jeg som autist har svært ved at navigere på internettet. Derfor ringede jeg til webshoppen, hvor en sød pige hjalp mig med at finde frem til de helt rigtige produkter, som jeg derefter nemt og bekvemt selv kunne bestille i webshoppen

5. elokuuta 2025

14 dages ventetid på at få den nye…

14 dages ventetid på at få den nye cykel er godt nok lang tid.
Men betjeningen, da vi hentede cyklen, var fin. Venlige mennesker.

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Hej Mette. Vi beklager naturligvis at det skulle tage så lang tid. Men da cyklen ikke var på lager, skulle vi først have cyklen hjem fra vores leverandør - og så i sommerferieperioden.. Kort sagt, har det været uden for vores indflydelse.
En skam at du ikke synes din oplevelse er flere stjerner værd, når du synes godt om din oplevelse og betjening ude ved os.

Cykelkram er et besøg værd

Venligt og mødekommende personale, rimelige og fair priser.
Samlet set har det været en fornøjelse at handle med Cykelkram.

2. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Vi sætter stor pris på din feedback – det betyder meget for os.

Alt varhodt

Hurtig ekspedition og jeg fik hvad jeg havde bestilt

2. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, vi ser dig igen snart!

Vi fik en super betjening

Vi fik en super betjening, og en god snak om hvad der Var den bedste Cykel for mig,

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Vi bliver altid glade for at høre, at vores kunder er tilfredse. Tusind tak. og god vind!

Folde cykel

Venlig betjening og god forklaring

19. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Din anmeldelse betyder meget for os. Tak for de pæne ord!

Fin demonstration i butikken super…

Fin demonstration i butikken super service ved bestilling
Prompte forsendelse

19. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både demonstration, service og forsendelsen. Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds, og vi håber, at du får glæde af dit køb.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med den rådgivning og service, du modtog ved dit køb. Det er noget, vi sætter stor pris på at høre.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

god service

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for de søde ord - dem tager vi til os.
Vi sørger altid for at gøre vores bedste.

Rigtig god dag til dig.

Cykelkram

Jeg fik mine varer lynhurtigt

15. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Lynhurtigt – det er sådan, vi kan lide det! 😎 Vi er glade for, at du fik dine varer hurtigt. Vi gør altid vores bedste for at få tingene til at ske hurtigt og effektivt.

Tak for din anmeldelse, og vi håber, du får glæde af dine nye køb!

God betjening.

Sælgeren tog tid til at besvare alle spørgsmål, der var ingen stresss, og sælgeren som var kompetent prøvede ikke på at sælge noget der var dyrere end det vi havde udset.

14. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Tak for din flotte anmeldelse - det er guld værd for os.

Hurtig levering

Nem bestilling, meget hurtig levering, dejlig cykel

25. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä CykelKram

Dejligt med fuld plade. Tak for ordene og stjernerene