Culminar Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De bestelde kleur was niet leverbaar, maar kreeg keurig een alternatief, per mail aangeboden. Het product was goed verpakt en zag er netjes uit. Zag wat negatieve reviews, jammer, ik ben zeer tevreden... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oh wat verschrikkelijk ik ben er weer in gestonken. Hoe is het mogelijk dat er nog zoveel oplichters kunnen bestaan. Ook deze keer niet goed gecheckt bij jullie. Site zag er goed uit. Nu ruim drie... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De ontvangen producten waren niet de bestelde producten. Culminar Team vroeg om foto’s van de oorspronkelijk bestelling en van het afgeleverde product. Daarna gevraagd om herstel. Toen moest ik weer f... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

We ordered a kid wooden lamp; turned out not to be like pictures, much worse quality. Additionally shipping times showed 5-8 days but it took actually 2 weeks 1/2 and came directly from china (Nanchan... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet
  2. Kodintarvikeliike
  3. Keittiötarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Ontdek Culminar - Jouw bestemming voor hoogwaardig kookgerei. Verken ons assortiment van premium keukenaccessoires en gereedschap. Van elegante besteksets tot innovatieve kookpannen en meer. Creëer culinaire meesterwerken met vertrouwen en stijl. Ontdek nu!

Välttävä

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Service aangekocht

Service aangekocht, zag er veel belovend uit. Snel aangekomen, maar van zeer lichte en slecht afgewerkte kwaliteit. Heeft scherpe randen en is niet overal gepolijst, zoals tussen de tanden van de vorken. Had vooraf gekeken op de site hoe het met retourneren zou zitten ivb het niet zou voldoen. Op de website staat"retourneren altijd gratis" zonder enige verdere comment. Maar als je dan dieper in de voorwaarden gaat zoeken letterlijk. Staat retourneren altijd op eigen verantwoordelijkheid en kosten. Dus zeer misleidend. Heb via hun website contact formulier een vraag gesteld. Tot op heden geen antwoord ontvangen. Nu waarschijnlijk wel omdat je een review schrijft. Dus beter via bol.com bestellen. Kan je wel retourneren als het je niet bevalt en verwacht niet teveel van de kwaliteit.

16. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Steve,

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product. Uw opmerkingen over de afwerking en scherpe randen zijn zeer waardevol voor ons en we zullen dit zeker meenemen in onze kwaliteitscontrole.

Wat betreft het retourneren willen we u graag informeren dat we in onze correspondentie hebben aangegeven dat wij de retourkosten wel dekken. Helaas is het voor BE klanten niet mogelijk om via ons retourportaal een label aan te maken. Wij hebben u gevraagd de retourkosten voor te schieten en zullen de gemaakte kosten optellen bij het aankoopbedrag. Bij Culminar streven we ernaar om een uitstekende service te bieden en zorgen we ervoor dat retourneren altijd gratis is, zoals vermeld op onze website.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we uw vertrouwen in Culminar kunnen herstellen en kijken uit naar de mogelijkheid om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Het Culminar Team

Saanut 5/5 tähteä

Snel bezorgd en bij een vraag kreeg ik…

Snel bezorgd en bij een vraag kreeg ik snel een antwoord en de oplossing.

4. joulukuuta 2023

Beste Erika,

Heel erg bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring bij Culminar!

Een hele fijne week toegewenst!

Met vriendelijk groet,

Diego van Team Culminar

Beschadigde zoutmolen ontvangen.

Beschadigde zoutmolen ontvangen.
Slechte kwaliteit.

20. marraskuuta 2023

Beste Buse,

We betreuren het ten zeerste te horen dat je een beschadigde zoutmolen hebt ontvangen en dat de kwaliteit niet aan je verwachtingen voldeed. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We begrijpen hoe belangrijk het is om producten van goede kwaliteit te ontvangen, en we willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop bij Culminar. Om dit recht te zetten, bieden we je graag de volgende oplossingen:

Vervanging: We kunnen onmiddellijk een nieuwe zoutmolen naar je verzenden, zonder extra kosten voor jou.

Terugbetaling: Als je dat liever hebt, kunnen we een volledige terugbetaling verwerken voor de beschadigde zoutmolen.

Om je zo snel mogelijk te helpen, vragen we je vriendelijk om foto's van de beschadigde zoutmolen naar ons op te sturen via info@culminar.nl. Hierdoor kunnen we het probleem beter begrijpen en de juiste maatregelen nemen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We hopen dat we de kans krijgen om dit recht te zetten en je vertrouwen in Culminar te herstellen.

Ben van Team Culminar Klantenservice

Saanut 4/5 tähteä

Vlug geleverd

Vlug geleverd, zo hebben we het graag

6. marraskuuta 2023

Beste Dimitri,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze service. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw Culminar Bestekset. Ons team doet er alles aan om bestellingen vlot af te handelen, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Als u in de toekomst verdere vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw steun en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Het Culminar Team

Prima adres

Prima adres, goede en vriendelijke klantenservice. Via Bol besteld wat totaal mis ging.
Culminar heeft een goede oplossing geboden.
Mijn advies: gewoon rechtstreeks bestellen dus.

9. lokakuuta 2023

Beste J K,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de service die Culminar heeft geboden. Bij Culminar streven we altijd naar de hoogste klanttevredenheid en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een positieve ervaring.

Hoewel het jammer is om te horen dat er problemen waren bij je bestelling via Bol.com, zijn we verheugd dat we een passende oplossing konden bieden. Ons team staat altijd klaar om te helpen en eventuele kwesties op te lossen.

We waarderen je vertrouwen in Culminar en hopen dat je nog vele tevreden aankopen bij ons zult doen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals dank voor je feedback, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Het team van Culminar

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin