Bästa boxen med grymma coacher och gulliga, trevliga och hjälpsamma medlemmar! Alla kan träna här nybörjare som proffs. Superfina stora ytor samt plus för möjlighet att träna utomhus och närheten till... Näytä lisää
Världens bästa gym tycker jag. Medlemmarna är fantastiska! Coacherna håller skyhög kvalitet när dom hjälper en. En enormt sund inställning i hur man ska träna för att må bra. Fräsch o härlig miljö att... Näytä lisää
Fantastiska coacher, fantastiska medlemmar och bra utrustning. Trivs verkligen med både teampassen och möjligheten att kunna träna själv när det behövs.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Crossfit Unique öppnades januari 2013 och ligger på Thulevägen 21 i Tyresö. Tillsammans med oss förbättrar du din kondition, din kroppskontroll och din kapacitet att utveckla styrka. Träningspassen består av konstant varierande funktionella rörelser som mestadels utförs under hög intensitet. Vissa pass genomförs dock med lägre intensitet med andra fokusområden såsom exempelvis teknikträning och kroppskontroll.
Thulevägen 21, 135 55, Tyresö, Ruotsi
- 0705259900
- info@crossfitunique.com
- crossfitunique.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Omdöme
Det är lätt att boka via hemsidan och jag är nöjd med träningen, ledarna och kulturen på boxen. Det är bra ordning och hyffsat fräscht. Det är bra att passen läggs ut i förväg på hemsidan. Fick nyligen reda på att det finns en app och det är svårt att få reda på vissa saker som är självklara för vissa som med appen tillexempel och att vi har rabatt på en butik på Sveavägen.
Trevlig och familjär box
Trevlig och familjär box! Bra coacher som ser till den individuella utvecklingen.
Gemenskap
Fantastisk gemenskap och bra lokaler. Centralt läge på Tyresö och rimliga priser. Duktiga coacher som pressar en precis lagom långt.
Bästa boxen 💪
Glädje varje dag man kliver in på boxen. Och man möts av glädje. Och det ger en styrka att vilja utväxlas o bli bättre och den peppen får man av alla härlig runt om en.
Gemenskap♥️
Nu är energin i boxen och fokuset på…
Nu är energin i boxen och fokuset på medlemmarna tillbaka. Den var borta ett tag, men nu tror jag på crossfit unique igen🙌ingen är gladare än jag. Har sen första gången jag klev in i boxen känt att det här blir mitt “andra hem“❤️ Så tacksam att Ni finns🙏och att jag får va en del av unique #tacksam
Summan av det hela:
Bästa hänget, såsom i boxen och räcket💃
Härligt ställe att träna på
Härligt ställe att träna på, grymma coacher och medlemmar.
Ett kanonställe
Ett kanonställe.
Duktiga tränare, fin gemenskap samt ligger det mycket bra till.