Jeg har købt fra CHP CONCEPT 2 gange online og 1 gang i butik. Det har været gode oplevelser alle gange, også da jeg skulle returnere en af varende fordi det ikke helt passede som jeg havde håbet.... Näytä lisää
Jeg købte et par Carhartt bukser, og allerede få timer efter køb, var pakken afsendt. Derudover fantastisk kundeservice, der svarede hurtigt og professionelt, samt var stærkt præget af seriøsitet imod... Näytä lisää
Godt, kurateret udvalg af nogle af de mærker, som er svære at finde brugt. Specielt i en god kvalitet.
Velkommen til CPH Concept, en verden af kvalitets secondhand mode, hvor stil møder bæredygtighed. Vores vision er at skabe en positiv ændring i modeindustrien, ved at tilbyde pre-loved tøj af højeste kvalitet. Gennem vores nøje udvalgte kollektioner fremmer vi bæredygtigt forbrug, så du kan være sikker på, at hvert køb ikke kun er stilfuldt, men også skånsomt mod miljøet 🌍
Tanska
- cphconcept.com
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
tredje gang jeg shopper hos Cph…
tredje gang jeg shopper hos Cph Concept, og igen igen går de over alle forventninger og levere et fantastisk lækkert produkt. Anbefaler klart! 5 stjerner fra mig

fed webshop
god oplevelse, Stone trøje i god stand og hurtig levering

ELENDIGT
Købte et par sokker i str L og de skriver at de passer næsten alle størrelser. De passes mindst af en størrelses 50 og der er et grimt Anker på inder siden som de ikke havde taget med på billederne

Vastaus yritykseltä CPH CONCEPT
Dejlig brugervenlig hjemmeside og god…
Dejlig brugervenlig hjemmeside og god kontakt gennem hele købsprocessen. Klasse hjemmeside

Hurtigt svar+levering
Jeg bestilte en tshirt fra dem, men havde efter bestillingen spørgsmål som jeg lyn hurtigt fik svar på gennem deres kundeservice. Derefter blev trøjen ellers leveret hurtigt og deres hjemmeside er fantastisk nem at finde rundt på. Alt i alt en dejlig oplevelse at handle gennem CPH concept, kæmpe anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä CPH CONCEPT
Købte en T-Shirt af cph concept
Købte en T-Shirt af cph concept. T-shirten var i super god stand. Så alt i alt en super god oplevelse at handle med virksomheden

Super kundeservice
Super kundeservice, og god kvalitet
Købte selv en bluse, og modtog den 2 dage senere.
Den er så flot, taget i betragtning at det er secondhand!
Handler gerne hos CPH concept igen😊👍🏻

Klar anbefaling
Købte en t-shirt og en taske hos Cph Concept.
Begge ting var perfekt beskrevet, og levede op til forventningerne da jeg modtog pakken.
Handler gerne hos dem igen og anbefaler klart