Købte et par Airmax 95'ere for cirka tre uger siden, legit-checkede dem da de kom ind, absolut ingen problemer og rigtig hurtig levering. Rigtig god man der ejer det kan kun anbefales

Alt så mega godt ud de sendte pakken hurtigt, PostNord var sløve men alt godt med kicksweep! Super glade for mine nye Nike DN

Denne hjemmeside er perfekt til dem der vil have noget HEAT de har mange vare i forskellige størrelser og virkelig godt customer service

1. Kenkäkauppa
  2. Asusteet
  3. Miestenvaateliike

Vi hos Kicksweep, er en online sneakerbutik, der specialiserer sig i at tilbyde et bredt udvalg af populære sneakers & streetwear. Vi har fokus på mærker som Nike, New Balance, Asics, Supreme m.m. Vi opdaterer vores udvalg regelmæssigt med nye drops hver fredag. For mere info er du velkommen til at følge os på sociale medier!

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

HEAT

13. maaliskuuta 2026

Forfærdeligt…… Jeg fik en jakke i…

Forfærdeligt…… Jeg fik en jakke i julegave herfra. Da jeg kigger på den nu kan jeg se, at sygningene på emblemerne på jakken er gået helt op, og er ved at falde af, hvis man ikke får del syet. Jeg har velogmærket ikke brugt jakken en eneste gang. Og kan ikke bytte den, da returretten er udløbet, da jeg fik den i gave

29. tammikuuta 2026

Hej.
Det har bestemt ikke været meningen at sende et fejlagtigt produkt. Hvis du sender os en mail er vi meget åbne for at finde en løsning!
Mvh Kicksweep

Rimelig tilfreds med mit køb synes de…

Rimelig tilfreds med mit køb synes de god stand osv flotte. Jeg købte et par air Max 95 anatomy og synes det lidt mærkligt der ik blev nævnt at luft boblerne var så bløde i den ene sko altså det tegn på brug men ellers helt perfekt de går bare ik så meget ud af forklare standen.

22. joulukuuta 2025

Hej Ivan!
Tak for din anmeldelse.
Det er simpelthen en detalje vi har glemt at beskrive.. på normal vis er det altid beskrevet hvis der er fejl og mangler udover det normale.
Er du interesseret i at returnere din ordre må du meget gerne skrive en e-mail til os, så vender vi tilbage asap!

God jul! - Kicksweep

Køb derfra

Køb derfra, det godt

30. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kicksweep

Mange tak for din fede anmeldelse!
Godt at høre :)
Mvh Kicksweep

Jeg købte et par airmax 1’ere som var…

Jeg købte et par airmax 1’ere som var mega fede og det var et KÆMPE steal - specielt til prisen! Kan kun varmt anbefale dem🙏 - også helt legit

29. marraskuuta 2025

Godt at høre Sebastian!
Tak for din anmeldelse.
Mvh Kicksweep

Alt så mega godt ud de sendte pakken…

31. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kicksweep

Mange tak for anmeldelsen!
Tak for at handle hos os :)
- Kicksweep

God levering og i en god papboks

God levering og i en god papboks
Men der var sorte striber som ikke var informeret om det var heller ikke i den originale skokasse. men et sted som man godt kan købe seje sko sikkert👍

29. heinäkuuta 2025

Hej Anton!
Tak for din anmeldelse! Der stod beskrevet på hjemmesiden at skoene kom i en såkaldt “replacement boks”, det er altid beskrevet hvad der medfølger!

Bedste hilsner
- Kicksweep