Jeg har købt fra CHP CONCEPT 2 gange online og 1 gang i butik. Det har været gode oplevelser alle gange, også da jeg skulle returnere en af varende fordi det ikke helt passede som jeg havde håbet.... Näytä lisää
Godt, kurateret udvalg af nogle af de mærker, som er svære at finde brugt. Specielt i en god kvalitet.
Jeg bestilte en tshirt fra dem, men havde efter bestillingen spørgsmål som jeg lyn hurtigt fik svar på gennem deres kundeservice. Derefter blev trøjen ellers leveret hurtigt og deres hjemmeside er fan... Näytä lisää
Velkommen til CPH Concept, en verden af kvalitets secondhand mode, hvor stil møder bæredygtighed. Vores vision er at skabe en positiv ændring i modeindustrien, ved at tilbyde pre-loved tøj af højeste kvalitet. Gennem vores nøje udvalgte kollektioner fremmer vi bæredygtigt forbrug, så du kan være sikker på, at hvert køb ikke kun er stilfuldt, men også skånsomt mod miljøet 🌍
Tanska
- cphconcept.com
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice!
Hvis du leder efter unikke og stilede genbrugs ting er cph concept 100% noget for dig. 10/10 oplevelse herfra

Fantastisk oplevelse
Jeg købte et par Carhartt bukser, og allerede få timer efter køb, var pakken afsendt. Derudover fantastisk kundeservice, der svarede hurtigt og professionelt, samt var stærkt præget af seriøsitet imod kunden. Kæmpe anbefaling, helt sikkert ikke sidste gang jeg køber herfra. Plus de støtter et godt formål!

Kæmpe anbefaling
Købte en jakke som kom få dage efter betaling. størrelsen var som beskrevet og super god pris. der var ikke en finger at sætte:)

Vastaus yritykseltä CPH CONCEPT
Jeg har i gennem lang tid købt tøj…
Jeg har i gennem lang tid købt tøj gennem Cph Concept. De har altid været super hjælpsomme, og levering har altid været i top. Kun gode ting at sige herfra!

Genial kunde tilgang
Ikke nok med at man ud fra de 3 unge drengens indsats det seneste stykke tid kan se de virkelig knokler og gør alt de kan for at skabe en fed vintage designer shop til os som købere så har de en af de bedste tilgange til deres kunder jeg længe har oplevet. Jeg skrev til dem på Instagram angående et stykke tøj jeg var lun på og så forhandlede vi lidt om prisen og blev enige om noget der var fair for begge parter, jeg synes deres gå på mod og imødekommende adfærd er noget jeg synes andre upcomming online shops burde tage til sig og lære noget af! Kæmpe tommel op her fra og mega meget kærlighed til de 3 drene der har det!👑😎

Kun gode ting
Kun gode ting at sige herfra. Jeg har fået mulig for at få fat i nogle billige og fede sjældne items. Plus en rigtig god service oveni🫶🏼

10/10 handel
10/10 handel, varen ankom til tiden, præcist som beskrevet. Kan 100% anbefale til andre!!!

Fup firma
Fup firma - penge trukket og vare ikke leveret, kun en masse dårlige undskyldninger

Vastaus yritykseltä CPH CONCEPT
Her forleden købte jeg en Prada taske…
Her forleden købte jeg en Prada taske på hjemmesiden. Kvaliteten var suveræn hvilket er overraskende til sådan en billig pris. Virksomheden støtter også en grøn omstilling, hvilket jeg også er stor fan af, 5/5 stjerner herfra ;)

Sygt fedt!
Sygt fedt!
Mega god kundeservice og leveringen var i toppen! Fair priser og mega fede varer. Klart 5 stjerner herfra!

Bestilte et tøjsæt til 400kr
Bestilte et tøjsæt til 400kr, for 5 dage siden. Pakken har hverken rykket sig og kundeservice svare ikke haha. Scam?:)

Vastaus yritykseltä CPH CONCEPT
Bestiller en jakke som ikke har…
Bestiller en jakke som ikke har kvalitet som den udstrålede på billederne.
Returnerer derfor jakken.
10 dage senere har CPH sat jakken til salg på deres hjemmeside igen, men de har stadig ikke sendt mine penge retur.

Vastaus yritykseltä CPH CONCEPT
Pas på størrelser og bestil ikke gaver herfra
Modtog en fin trøje i julegave i XL. De havde dog ikke beskrevet at trøjen fitter en str S/M eller et barn. Den kan nu desværre ikke returneres da den var bestilt før jul og de 14 dage nu er gået. Dog kvitterer de med en 10% rabatkode som alle nye kunder også kan få.