Fik en fin betjening omkring firmaets handelsbetingelser vedr fragten, som jeg ikke var enig i, og som eftf blev rettet.
Yritys on vastannut
Fik hurtigt svar på mine spørgsmål omkring størrelse Hurtig levering En god oplevelse Bestemt en web shop jeg vil følge
Yritys on vastannut
Så god service og hurtig afsendelse. Kendte faktisk ikke mærket, indtil jeg til en koncert spurgte den sødeste kvinde om, hvor hendes flotte bluse var fra, og det så viste sig, det var hende der stod... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fin overgangsfrakke, kunne godt have ønsket mig at der var foer i ryggen, for den suger sig fast, men den er bare så flot på, og jeg skal nok finde løsningen på problemet 🥰😍👍👍
Yritys on vastannut
Shop printede Costamani skjorter, kjoler, kimonoer og meget mere. Hos Costamani kan du sammensætte lige præcis det outfit, som du føler dig bedst tilpas i - her er der ingen regler. Vi designer altid med både stil og komfort i tankerne, når vi lancerer...
Byghøjvej 1, 5250, Odense SV, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Den fremsendte vare var som forventet - et både smart, behagelig tøj og så er tøjet let at dressere op og ned efter behov / ønske

Vastaus yritykseltä Costamani
Jeg har handlet hos Costamani flere gange og har altid været meget positiv over tøjets kvalitet og pasform!

Vastaus yritykseltä Costamani
Super service, så søde når man kontakter dem telefonisk, kan kun anbefale Costamani

Vastaus yritykseltä Costamani
Superfin jacka, som passade perfekt. Snabb leverans.
Har tidigare köpt en Costa Mani täckkappa som jag älskar.
Jag gillar verkligen era kollektioner.
Annelie🌸

Vastaus yritykseltä Costamani
Super hurtig levering og fin kundeservice ved bygning til anden størrelse- varm anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Costamani
meget sød og venlig medarbejde jeg tale med

Vastaus yritykseltä Costamani
Jag skickade en fråga ang midje måttet på en byxa. Bor i Sverige. Snabb återkoppling vilket gjorde att jag kunde beställa byxan som passade perfekt.

Vastaus yritykseltä Costamani
Min pakke var først blevet leveret til en helt anden adresse, men har nu modtaget den. Tak for jeres store hjælpsomhed

Vastaus yritykseltä Costamani
Snabbt o bra svar när jag skrev att leveransen inte kommit, levererad enl transportör!
(levererades till ombud några dagar senare)