Fik hurtigt svar på mine spørgsmål omkring størrelse Hurtig levering En god oplevelse Bestemt en web shop jeg vil følge

Så god service og hurtig afsendelse. Kendte faktisk ikke mærket, indtil jeg til en koncert spurgte den sødeste kvinde om, hvor hendes flotte bluse var fra, og det så viste sig, det var hende der stod... Näytä lisää

Fin overgangsfrakke, kunne godt have ønsket mig at der var foer i ryggen, for den suger sig fast, men den er bare så flot på, og jeg skal nok finde løsningen på problemet 🥰😍👍👍

1. Naistenvaateliike

Shop printede Costamani skjorter, kjoler, kimonoer og meget mere. Hos Costamani kan du sammensætte lige præcis det outfit, som du føler dig bedst tilpas i - her er der ingen regler. Vi designer altid med både stil og komfort i tankerne, når vi lancerer...

4,8

Hurtig levering

Hurtig levering, lækkert tøj

8. joulukuuta 2025

Kære Margretha,
Tak for din feedback – den værdsætter vi virkelig.
Vi er glade for, at alt gik godt, og ser frem til at fortsætte med at skabe gode oplevelser for dig.

God service, god kvalitet

Gode priser. Fint sortiment. Skøn pakke. Med hilsen og chokolade. Hurtig levering. Smuk bluse i god kvalitet.

1. joulukuuta 2025

Kære Didde,
Mange tak for dine pæne ord.
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage.

Super tilfreds

Skøn pakke at modtage. Fint pakket ind. God pris, lækker kvalitet på trøjen. Hurtig levering. Super tilfreds kunde. Tak.

3. joulukuuta 2025

Kære Didde,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi bliver så glade, når vi hører, at vores kunder har haft en god oplevelse, og vi glæder os til at give dig flere gode købsoplevelser.

Costamani

varorna motsvarade mina förväntningar…

varorna motsvarade mina förväntningar paketet kom snabbt o fint förpackat Är mycket nöjd

19. marraskuuta 2025

Kære Sibyl,
Mange tak for din positive feedback. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at give dig mange flere gode købsoplevelser fremover.

Lynhurtig ekspedition og returnering 🤗

Lynhurtig ekspedition og returnering 🤗

3. marraskuuta 2025

Kære Gitte,
Tusind tak for din anmeldelse.

Kun de 4 stjerner

Hurtig afsendelse af ordre. Knap så hurtig med at få penge retur ..

9. lokakuuta 2025

Kære Anne,
Mange tak for din anmeldelse.
Som vi også forklarede, skyldtes den forsinkede tilbagebetaling desværre en systemfejl, som vi naturligvis reagerede på og fik rettet med det samme, da du kontaktede os.

Vi forstår godt, at det var frustrerende at vente, og vi beklager endnu engang ulejligheden. Det er selvfølgelig ærgerligt, at oplevelsen har påvirkert din vurdering, men vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at dele den med os - og vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Perfect Service

Perfect Service. Very fast delivery to Germany.

13. lokakuuta 2025

Dear Pepe,
Many thanks for taking the time to share your experience with us. We are really happy that you are satisfied, and we look forward to giving you many more great shopping experiences.

Kind regards,

God service

Hurtig og hjælpsom respons på min henvendelse vedrørende at få t-shirt byttet til ny størrelse.
Lækker kvalitet.

7. lokakuuta 2025

Hej,
Tusind tak for din venlige feedback.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Hurtig levering

Hurtig levering. Kan kun anbefale at handle hos CostaMarni

1. syyskuuta 2025

Kære Bente,

Costamani

Parcel arrived after contact …

I had not received my parcel after 10 day however I contacted Costa Mani and I had the parcel 2 days later ( they contacted GLS

9. syyskuuta 2025

Dear Michelle,
We are so happy to hear that your parcel has now arrived safely.

Thank you very much for updating your review and for your positive feedback – it truly means a lot to us. We look forward to giving you many more great shopping experiences in the future.

Kind regards,

Kære Jannie,

Super fin helhedsoplevelse 👌

Hurtig respons på spørgsmål, hurtig levering og rigtig fin t-shirt, som var til gave.
Der handler jeg gerne igen👏

14. elokuuta 2025

Kære Allan,

God service med hurtig levering

God service med hurtig levering
Og noget skønt tøj

21. elokuuta 2025

Kære Bettina,

Dyrt at returnere

Leveringstiden var for lang.
Jeg havde bestilt to varer og returnerede den ene. Det kostede 60 kroner.

8. elokuuta 2025

Kære Lisbeth,
Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi bestræber os altid på at sende ordrer indenfor 1–2 hverdage, og vi kan se, at din ordre blev afsendt dagen efter bestillingen. Vi beklager dog, hvis leveringstiden alligevel føltes for lang.

Angående returbeløbet på 60 kr., så dækker dette fragten retur til os. Det fremgår af vores handelsbetingelser og returpolitik, som du kan finde på vores hjemmeside. Vi er naturligvis opmærksomme på, at returfragt kan opleves som en ekstra udgift, men vi ønsker at gøre processen så enkel og gennemsigtig som muligt, for vores kunder.

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen tilbage en anden gang, så vi kan give dig en bedre oplevelse.

Costamani

Super nem måde at bestille varen på

Super nem måde at bestille varen på, og den kom allerede dagen efter.🤩🤩

11. elokuuta 2025

2 flotte bluser, lækker kvalitet til prisen

31. heinäkuuta 2025

Kære Lise,

Väldigt hjälpsam kundservice

Väldigt hjälpsam kundservice. Snabb leverans och enkel beställning. Verkar vara bra kvalitet på material och produkten.

29. heinäkuuta 2025

Kære Anna,