Goed en duidelijk gesprek en uitleg. Wij hadden het genoegen met werknemer Sander vd Berg. Hij heeft ons goede uitleg gegeven en door de info van het contract geholpen. En de service erg goed... Näytä lisää
Consubeheer is opdringerig en accepteert geen "nee". Ik heb binnen de wettelijke termijn mijn overstap van NextEnergy naar Holland Energie geannuleerd. Dit werd op 12 maart bevestigd, maar het werd... Näytä lisää
IK had n kei enthousiaste verkoper aan de lijn die echt de tijd voor me nam, ik ben niet handig met telefoon en computer tegelijk maar hij loodste me er doorheen. Ik ben blij met mn nieuwe energie co... Näytä lisää
- Energiantoimittaja
- Konsultti
- Kuluttajaneuvonta
- Ympäristöystävällisen energian toimittaja
- Voimalaitoskonsultti
- Hintavertailusivusto
Yrityksen kirjoittama
Bij ConsuBeheer helpen we consumenten om grip te houden op hun vaste lasten. Wij vergelijken energiecontracten en zorgen ervoor dat klanten altijd profiteren van een passend en eerlijk aanbod zonder gedoe. Onze missie is om het klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om te besparen, door persoonlijk advies te combineren met transparantie en betrouwbaarheid. We nemen de tijd om elke situatie goed te begrijpen, zodat we niet zomaar het goedkoopste, maar het meest geschikte contract adviseren. ConsuBeheer werkt uitsluitend samen met erkende energieaanbieders en handelt volgens de geldende wet- en regelgeving. Klanttevredenheid staat bij ons voorop , dat blijkt ook uit de duizenden consumenten die wij al succesvol hebben geholpen aan een beter energiecontract.
Herengracht 584, 1017CJ, Amsterdam, Hollanti
- 085 - 773 3761
- info@consubeheer.nl
- consubeheer.nl
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Ik werd voor de 42 ste keer benaderd…
Ik werd voor de 42 ste keer benaderd over een goedkoper stroom contract. De verkoper was heel openlijk verbaasd over de boeteclausule van mijn huidige leverancier. Het contract heb ik nu in huis en ben daar zeer blij mee. Het geeft een grote besparing. Hartelijk dank hiervoor! Groet, Ruud van der Sar.
Was een zeer goed gesprek met…
Was een zeer goed gesprek met duidelijke uitleg
Vriendelijk en helder.
uw medewerker zou mij gisteremiddag…
uw medewerker zou mij gisteremiddag terugbellen over door mij voorgestelde wijzigingen in het conceptcontract.
bij nader inzien zijn deze wijzigingen niet ingevoerd . in blind vertrouwenheb ik getekend. inmiddels heb ik Holland Energie verwittigd en het contract opgezegd
Betrouwbaar en vooral duidelijk
Michael A. klonk heel professioneel dus betrouwbaar, contract is met een goed gevoel afgesloten!
Klant vriendelijk en goede uitleg
Klant vriendelijk en goede uitleg
Eerlijk advies
Het was een goed gesprek
Het was een goed gesprek. Niet op dringerig oid, gezellig
Consubeheer is opdringerig
Consubeheer is opdringerig en accepteert geen "nee".
Ik heb binnen de wettelijke termijn mijn overstap van NextEnergy naar Holland Energie geannuleerd. Dit werd op 12 maart bevestigd, maar het werd niet verwerkt, zodat ik toch een factuur van Holland Energie kreeg.
Ik heb inmiddels stappen ondernomen en hoop dat dit netjes wordt afgehandeld, maar ik wens niet meer door Consubeheer te worden benaderd.
duidelijk heid
Goede uitleg kwam vertrouwd over
Goede uitleg kwam vertrouwd over
Justin Schob daar schiet je wat mee op
Hele rustige jongen legt alles heel duidelijk uit met een paar woord grapjes ertussen ook nog hahaha Justin Schob die ligt je NIET op!!
I have received an excellent advices…
I have received an excellent advices and support by Kian.
Michael is de beste
ben zeer goed te woord gestaan door…Rutger Driesen
ben zeer goed te woord gestaan door vriendelijke man
heeft mij goed geholpen dus ik zit weer goed de komende tijd
bedankt Rutger
Fijn gesprek met vriendelijke man…
Fijn gesprek met vriendelijke man genaamd Robert Dracher. Duidelijke uitleg en snel afgehandeld. Geen moeilijk gedoe of gepush
Gesprek gehad met Melissa .
Gesprek gehad met Melissa .
Vorige week een ander gehad die niet wilde luisteren naar mij.
Vriendelijke dame.
Duidelijke uitleg.
Met naam en code.
Cijfers kloppen niet.
Cijfers kloppen niet.
Slecht geinformeerd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.