conscious.dk Arvostelua 295

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt... Näytä lisää

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Näytä lisää

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Näytä lisää

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

123 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening. Der er nok lidt juletravlt for min brødkurv havde det forkerte stof og der manglede en lille ting. Men den blev eftersendt samme dag og farven var ikke så vigtig for mig. Begge forsendelser kom med lille gave og sød hilsen.

2. joulukuuta 2024

Hej Tatiana,

Tusind tak for din anmeldelse og din forståelse! 😊 Vi beklager fejlen med den manglende ting rigtig meget, men vi er glade for at du tog kontakt, og at vi hurtigt kunne få det rettet.

Så vidt jeg kan se har vi ikke haft andre farver af brødkurven på lager i et stykke tid. Da vores brødkurve er lavet af reststof, kan de variere lidt i farve, hvilket gør hver kurv unik. Har du dog modtaget en, der slet ikke passer til det, du forventede, er du altid velkommen til at kontakte os – vi vil selvfølgelig finde en løsning.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber, du blev glad for de små gaver som beklagelse for det manglende produkt. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen! ☺️

Tiril, stifter af conscious.dk

nemt og hurtigt

som titlen siger nemt og hurtigt, alt er som det skal være og så med et lille takkekort med i :) kan klart anbefales.

2. joulukuuta 2024

Hej Richard,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glæder os, at alt levede op til dine forventninger, og at du satte pris på det lille håndlavede takkekort.

Vi er så glade for din anbefaling og håber at se dig igen en anden gang!

Hurtig pakning af produkter

Hurtig pakning af produkter!
Super fine produkter

13. marraskuuta 2024

Hej Ninna,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og vores produkter. Det betyder meget for os at levere en god oplevelse fra start til slut.

Tiril, stifter conscious.dk

Hurtig levering og god service med en…

Hurtig levering og god service med en sød hilsen og ekstra lille gave i leveringen.

14. marraskuuta 2024

Hej Signe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både levering og service. Vi elsker at tilføje en lille ekstra detalje som tak for din støtte.

Vi håber, du bliver glad for dine produkter, og vi glæder os til at se dig igen!

🙏🏻så fin service

🙏🏻så fin service

14. marraskuuta 2024

Hej Maja,

Tak for de fine ord! 🙏🏻 Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi håber at se dig igen!

Super tilfreds⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super tilfreds⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rigtig fint med lille prøve på andet produkt

12. marraskuuta 2024

Hej Stine,

Mange gange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder enormt meget for os at høre at du er tilfreds ❤️

God sæbe

God sæbe! Lidt dyr men holder nok oss i lang tid

18. lokakuuta 2024

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du sætter pris på kvaliteten af sæben – ingredienserne er nøje udvalgt og af høj kvalitet. En fast sæbebar holder, som du siger, i længere tid, da man ikke behøver at bruge store mængder, da den er koncentreret.

Tiril, stifter conscious.dk

Hele vejen igennem en rigtig god oplevelse.

Super god kontakt. Lækre produkter og hele vejen igennem, en virkelig god oplevelse. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der.

20. lokakuuta 2024

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse, det gør os rigtig glad at høre! Det betyder meget for os at høre, at både kontakten og produkterne levede op til dine forventninger. Vi håber at se dig igen!

Tiril, stifter conscious.dk

Gode produkter og god service

Hurtigt levering, produkter pakke fin ind. Kan lide det er uden plastik og kemi. Er mest begejstret for fast makeup fjerner bar, den giver super skøn hud 😊

10. lokakuuta 2024

Hej Malou,

Tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du sætter pris på vores plastikfri indpakning, og især at makeupfjerner-baren har gjort en forskel for din hud – lige præcis den slags feedback vi elsker at høre 😊

Hurtig ekspedition

Jeg havde et spørgsmål, som hurtigt blev besvaret. Jeg lagde en ordre til afhentning og max. to timer senere, kunne jeg afhente mine varer. Super service.

10. lokakuuta 2024

Hej Betina,

Tusind tak for din super fine anmeldelse! Vi gør alt vi kan for både at svare hurtigt på mails og klargøre bestillinger til afhentning! Vi håber, du bliver glad for dine varer, og du skal endelig sige til, hvis du har spørgsmål igen! 😊

Tiril

I have had a wonderful experience shopping at Conscious.dk!

I have had a wonderful experience shopping at Conscious.dk! While my first order was delayed due to issues with the delivery company (not their fault), I contacted customer service, and Tiril, the founder, responded immediately. She tracked my order and kept me updated throughout the process, which was very reassuring. When I placed another order later, I received a thoughtful, personal note hoping that the delivery would be faster this time—and it was! It's the little touches like this that show how much they truly care about their customers. I highly recommend Conscious.dk for their excellent customer service and eco-friendly products.

6. lokakuuta 2024

Hi Gabriela,

Thank you so much for your kind words! It truly means a lot to hear that you’ve had a wonderful experience!

We're so glad that our follow-up and personal touch made a difference. We loved preparing your second order and were just as hopeful for a speedy delivery this time around!

This wonderful review, made my week! Thanks again for your recommendation and support! 🌱

Best regards,
Tiril

Gode produkter

Gode produkter, der virker - uden kemi, jeg ikke kan tåle - og uden plastic, så jeg bidrager til at mindske plasticaffald - ren win win!

26. syyskuuta 2024

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for vores produkter og samtidig kan være med til at mindske plastik affald. Win-win, lige præcis! 😊 Vi glæder os til at fortsætte med at levere gode løsninger uden unødvendig kemi og plastik. 🌿💚

Fast and efficient service

Fast & efficient service

20. syyskuuta 2024

Hi Noris,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you are happy about the fast and efficient experience with us. We look forward to see you again soon! 😊

Best regards,
Tiril, founder of conscious.dk

Virkelig god service

Virkelig god og personlig service og ekspeditionen gik super hurtigt. Jeg kan varmt anbefale denne lille fine forretning.

15. syyskuuta 2024

Hej Kristina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse med både vores service og hurtige ekspedition. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at betjene dig igen snart! 😊

Med venlig hilsen

outdoor 24

Mega fin stand ved outdoor 24 og lækre produkter

31. elokuuta 2024

Hej Laila,

Tusind tak for at du kiggede forbi os til Outdoor Festivalen, det er vi rigtig glade for! Dejligt at du synes godt om vores produkter 😊

Tiril, stifter conscious.dk

Pålidelig og ansvarsfuld, når fejl sku ske

Pålidelig og ansvarsfuld, når fejl sku ske. Aver mig næsten, at de ikke har et større udvalg, så jeg kan komme tilbage en anden gang

25. elokuuta 2024

Hej Sebastian,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at blive set som pålidelige, også når der sker fejl. Der kan en gang imellem ske menneskelige fejl, når vi pakker, og derfor er vi rigtig glade for, at du kontaktede os så hurtigt, så vi kunne rette det op.

Vi forstår godt, at du gerne vil se et større udvalg, og det er noget, vi løbende arbejder på. Vi håber, du alligevel får lyst til at besøge os igen i fremtiden! 🌿😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering, sød hilsen, skønne varer med dyb respekt for vores planet🌿🙏. En dejlig oplevelse. Kan varmt anbefales❤️.

23. elokuuta 2024

Hej,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌿 Vi er glade for, at du havde en dejlig oplevelse, og at vores produkter lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at vi kan bidrage til at gøre det lidt nemmere for folk at vælge bevidst. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🙏❤️

Vare af god kvalitet.

15. elokuuta 2024

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen! 😊

Alt vel

Har endnu ikke taget produkterne i brug, men de virker gode og indbydende.
Varerne kom hurtigt frem og i god behold. Hyggeligt med håndskrevne beskeder og vareprøver i form af vaskeark.

4. elokuuta 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊