conscious.dkArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt... Näytä lisää

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Näytä lisää

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Näytä lisää

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

123 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering, produkter lever op til forventninger ig sendte en lille prøve med.

30. heinäkuuta 2024

Hej Pernille,

Tusind tak for den fine anmeldelse med de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med det vi leverer, det betyder meget for os :)

Godt udvalg

Godt udvalg. Hurtig ekspedition.

10. heinäkuuta 2024

Hej Sussi,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for os at du er tilfreds og at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse af os :)

Med venlig hilsen,

Som altid hurtig levering

Som altid hurtig levering, selvom der er sommerferie. Alt var super i pakken og der var endda en lille vaskemaskinevask-tester og et hyggeligt håndskrevet kort med. Alle mine bedste anbefalinger.

8. heinäkuuta 2024

Hej Thora,

Tusind tusind tak for den fine anmeldese! Vi er rigtige glade for at du vælger at handle hos os, og at du er tilfreds med det vi leverer. det betyder meget for os :)

Med venlig hilsen,

Nem og let bestilling .

Nem og let bestilling .

16. kesäkuuta 2024

Hej Gunhild,

Tusind tak for dine 5 stjerner! Det betyder rigtig meget for os at du er tilfreds :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Venlig kommunikation. Dejlige produkter.

14. kesäkuuta 2024

Hej,

Mange tak for den fine anmeldese, vi er super glade for at du er tilfreds både med levering, vores kundeservice og selve produkterne!

Tiril, stifter conscious.dk

Dejlig nemt og hurtig levering

Bestilte barbersæt, lækre materialer og nemt at bruge. Handler helt sikkert hos jer igen.

11. kesäkuuta 2024

Hej Betina,

Tusind tak for, at du tager dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse 😊. Vi er super glade for, at du er tilfreds, og at du gerne vender tilbage. Det betyder meget for os 🙏

Tiril, stifter conscious.dk

high quality products, great service, low impact buying

Our order was fulfilled quickly and it came with a thank you gift, which we did not expect. The products are great and we will definitely order from here again. Great concept for those of us who are busy and like the convenience of online shopping but would prefer to avoid the wastefulness of traditional online shopping models. The products are fantastic and high quality.

22. toukokuuta 2024

Hi Kara,

Thank you so much for your beautiful review, we are very happy to hear that you are satisfied and that you will come back to us!

We use a lot of time on collecting and prepping re-used shipping boxes to take part in reducing waste in the online-shopping-world, so we are happy to hear it is appreciated ❤️

Tiril, founder of conscious.dk

Super effektive og enormt god service

Jeg har bestilt fra conscious.dk tre gange nu, og jeg lige imponeret hver gang over deres ekstrem hurtige service. Derudover har jeg modtaget hver pakke med et håndskrevet takkekort (man i øvrigt kan plante, fordi der er blomsterfrø i papiret), og så har der også været en ekstra lille ting med i mine bestillinger - fx vaskeark. Det er sindssygt god service. Jeg kommer til at handle meget mere hos dem.

15. toukokuuta 2024

Hej Nanna,

Tusind tak for de fine ord! Det gør os super glade at læse sådan en anmeldelse. Vi er altid rigtigt glade for at se tilbagevendende kunder :)

Great!

Great products, very fast response and good customer service. Always happy to shop here.

21. toukokuuta 2024

Hi Diana,

Thank you so much for review, we are very happy to hear that!

Tiril, founder of conscious.dk

Dejligt sted at shoppe bæredygtige varer

Bæredygtige varer, god og hurtig service, kan absolut anbefales 👍

18. toukokuuta 2024

Hej Lene,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig rigtig glade for din anbefaling af vores shop :)

Great service

Great products, lovely environmentally friendly packaging and extremely handy and fast pick up service. I ordered in the morning and was able to pick up my parcel on the way to collect children from school that same day.

17. toukokuuta 2024

Hi,

Thank you so much for your lovely review! We are really happy that you are satisfied with both the products and the service :)

Tiril, founcer of conscious.dk

Superfin shop og ingen problemer med…

Superfin shop og ingen problemer med levering

15. toukokuuta 2024

Hej,

Tak for den fine anmeldese af vore shop, det gør os rigtig glad at høre at du er tilfreds :)

Hej,

Tusind tak for din super fine anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at du både er tilfreds med vores produkter og vores service :)

Virkelig gode bæredygtige produkter

Virkelig gode bæredygtige produkter, -bedre for mennesker og planet.

9. toukokuuta 2024

Hej Maria,

Vi er super glade for at høre at du er tilfreds med produkterne! Tusind tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldese af os, det betyder rigtig meget :)

Tiril, stifter conscious.dk

Rigtig fine produkter og god service…

Rigtig fine produkter og god service med en lille gave og fin personlig besked. Gennemført ved at indpakningen enten er af pap eller er kompostbar. Glæder mig til at handle der igen.

2. toukokuuta 2024

Hej Mette,

Skønt at høre, at du er tilfreds og gerne vil handle hos os igen 🌻 Det betyder virkelig meget for os. Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse ❤️

Virkelig lækre produkter

Har lige modtaget en fin pakke fra Conscious, lækre produkter og en fin ekstra gave. Alt er lækkert og pakken blev leveret virkelig hurtigt. Kommer helt sikkert til at handle der igen :)

25. huhtikuuta 2024

Hej Christina,

Tusind tak for den fine anmeldese, det er vi super glade for at høre! :)

Tiril

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Produkter levede op til forventning.

12. huhtikuuta 2024

Hej Ditte,

Tusind tak for din anmeldese, vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds både med levering og med produkterne :)

Tiril, stifter conscious.dk

En webshop jeg er begyndt at elske og…

En webshop jeg er begyndt at elske og bestiller igen og igen.
Jeg har købt for anden gang, fordi jeg elsker at bruge sæbebar til det hele og her finder jeg altid det jeg skal bruge.
Skønt med en gave i anledning til conscious.dk 1 års fødselsdag. Og ikke mindst en goodie, elsker overraskelser og ideer til at prøve noget nyt som er godt for vores miljø :-)

17. huhtikuuta 2024

Hej Vanessa,

Tusind tak for at du tager dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse! Det gør os rigtig glade at du vælger at handle hos os og at du er tilfreds med vores produkter. Tak for dig ❤️