conscious.dk Arvostelua 295

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Näytä lisää

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Näytä lisää

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

123 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kom hurtigt og levede helt op til mine…

Kom hurtigt og levede helt op til mine forventninger at schampo..godt produkt 👍👍

27. kesäkuuta 2026

Hej Kent,

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at din ordre kom hurtigt frem, og at shampooen levede helt op til dine forventninger. Det betyder meget for os at høre, når vores produkter bliver taget så godt imod 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Tiril, stifter af conscious.dk

Gode produkter og hurtig ekspedition

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt der, bare med sugekop, så jeg slipper for at bore hul i væggen eller have sæbe på gulvet. Altid god service og en personlig hilsen fra de søde ejere hver gang.

21. kesäkuuta 2026

Hej Karlina,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det varmer virkelig at læse sådan en besked. Vi gør os umage for at give den bedst mulige oplevelse, så det betyder meget, når det bliver bemærket.

Tak fordi du støtter vores virksomhed og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på 💛

Godt som altid 🙏🏻

Hej Anna,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det betyder rigtig meget at høre, at du er tilfreds – også gang på gang.

Tak for din fortsatte støtte og for at du vælger at handle hos os. Det sætter vi stor pris på!

Tiril, stifter af conscious.dk

Gode produkter (vaskeark til tøj og…

Gode produkter (vaskeark til tøj og opvaskemaskine samt cremedeo og shampoobar) og hurtig levering

Hej Anita,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder mig virkelig at høre, at du er glad for produkterne!

Tak for din tillid og fordi du handler hos os!

Hurtig levering og fint produkt

Hurtig levering og fint produkt

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og fordi du vælger at handle hos os!

ansvar

Indtil videre virker de fornuftige og ansvarsfulde. F.eks. var vores pakke pakket ind med eget genbrug, frem for nyt

14. kesäkuuta 2026

Hej Rohde,

Tak for din anmeldelse 💛

Det er vi virkelig glade for at høre. Vi gør os umage for at genbruge kasser og fyldmateriale fra andre lokale virksomheder, når vi har mulighed for det, i stedet for at bruge nye materialer. Det kræver lidt ekstra tid og plads, men for os giver det god mening at få emballagen til at leve lidt længere.

Tak fordi du lagde mærke til det – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊📦♻️

Super produkt

Super produkt, hurtig levering.

3. kesäkuuta 2026

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både produktet og leveringen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

Quick service

Quick service! Super easy to order :)

3. kesäkuuta 2026

Hi Laura,

Thank you so much for your review! 😊 We're happy to hear that ordering was easy and that you were satisfied with the service. We truly appreciate your support!

Best regards,
Tiril, founder of conscious.dk

Gode produkter

Gode produkter - jeg køber alt til vask, opvask, bad og rengøring her. Det er nemt og det er gode produkter.

4. kesäkuuta 2026

Hej Mads,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Hvor er det bare dejligt at høre, og vi sætter virkelig stor pris på din tillid og at du vælger at handle hos os!

Tiril, stifter af conscious.dk

Super gode varer og ikke mindst service.

Super gode varer og ikke mindst service.

27. toukokuuta 2026

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det betyder virkelig meget at høre, at du både er glad for varerne og vores service. Det sætter vi stor pris på!

Tiril / stifter af conscious.dk

Varer til en yderst fornuftig pris

Varer til en yderst fornuftig pris. Hurtig levering. Plastfri emballage 😊

26. toukokuuta 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for de flotte ord 😊

Det glæder os meget, at du er tilfreds med både produkterne, leveringen og den plastfri emballage. Vi gør os umage med hele oplevelsen fra bestilling til levering, så det er dejligt at høre, når det bliver bemærket.

Tak fordi du handlede hos os ❤️

Super TAK !

Suoer produkter TAK !

Hej Randi,

Tusind tak 🙏 Det betyder virkelig meget at høre — og hvor er vi glade for, at du er tilfreds med produkterne 😊

Alt godt at sige herfra

Alt godt at sige herfra

Kunne godt have brugt en pakke med:
Ansigtsvask- ansigtscreme- bobywash og body creme, som start pakke

30. huhtikuuta 2026

Hej Jannie,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os!

Rigtig god ide med sådan en startpakke, det vil vi tage med os videre 😍

Tiril, stifter af conscious.dk

Ideelt udvalg samlet til den…

Ideelt udvalg samlet til den miljøbevidste forbruger, med godt beskrevne varer i webshoppen. Ægte genbrugsmateriale brugt ved fremsendelsen giver stjerne nummer seks.

Hej Pernille,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 Det betyder virkelig meget for os, fordi vi lægger hjerte og sjæl i det vi laver. Vi prøver at tænke hele oplevelsen ind i vores koncept – lige fra produkterne til emballagen – og gøre vores bedste for at tilbyde gode plastikfri alternativer uden unødvendigt spild. Så det gør os vanvittig glade, når det bliver lagt mærke til 😊⭐

Virkeligt gode produkter

Virkeligt gode produkter, især er vi glade for deres vaskeark og deres forskellige shampoobarer og sæber. Altid hurtig levering.

Hej Jimmy,

Tusind tak for de søde ord 🤍 Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for både vaskearkene, shampoo barerne og sæberne. Og skønt at høre, at leveringen også lever op til forventningerne. Tak fordi I kommer tilvage til hos os igen og igen!

Bestilte 2 genanvendelig kaffe filter

Bestilte 2 genanvendelig kaffe filter
De er billig 25 kr pr stk
Og så er man fri for posen revner, og der kommer heller ikke kaffegrums i kaffen.
Kan varmt anbefales
Mvh
Lisbeth

Hej Lisbeth,

Tusind tak for anbefalingen 😊 Hvor er det godt at høre, at kaffefiltrene fungerer så godt hos dig. Det er nemlig virkelig rart både at slippe for filterposer der revner – og kaffegrums i kaffen ☕ Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Har prøvet shampo baren til skæl og ireteret hovedbun og balsam og jeg må sige at jeg blev meget positiv overasket, mit hår blev super blødt og skinnene og kan mærke en forskel i min hovedbund.

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse 💛 Hvor er det dejligt at høre, at du allerede kan mærke forskel på både hår og hovedbund. Og hvor skønt, at håret blev blødt og skinnende ✨😊

Tiril, stifter af conscious.dk

Bestilt 2 stk genanvendelige…

Bestilt 2 stk genanvendelige kaffefilter
De er bare super.
De revner ikke, og ingen kaffegrums i kaffen.
Dejligt , og så er de billig 25 kr stk
Kan varmt anbefales

9. toukokuuta 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din fine anmeldelse ☕💛 Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for kaffefiltrene – og ekstra skønt at de holder godt og giver en kaffe uden grums 🙌

Tiril, stifter af conscious.dk

Shampoo baren er virkelig dejlig!

Shampoo baren er virkelig dejlig.
Shampooen dufter dejligt og er drøj i brug.
Desuden er jeg vild med, at der er fokus på at begrænse plastik til emballage af produkterne.

Hej Bettina,

Hvor er det bare dejligt at høre 💛 Og især skønt at shampoo baren hjælper din hovedbund og efterlader håret sundt og blankt. Tusind tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget for os 😊