Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijne Training, kundige en ervaren docent voor de groep. Mogelijkheid om vragen te stellen via het portaal. Naslagwerk mee gekregen. Praktijkvoorbeelden helpen de stof behapbaar te maken. D.m.v. de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meerdere trainingen gehad inmiddels van computrain, ook wat webinars gevolgd. Je krijgt hierdoor meer inzichten en kennis om toe te passen in je werkgebied.

Vastaus yritykseltä Computrain
Leuke cursus werd op een leuke ontspannende manier les gegeven.
Voldoende pauze en zeer verzorging wat eten en drinken aangaat

Vastaus yritykseltä Computrain
D.m.v. de training heb ik bij de officiële instantie mijn certificaat gehaald. Later nog contact gehad met docent om het examen te bespreken. Overall een hele fijne ervaring.

Vastaus yritykseltä Computrain
Prima training met ook een hele fijne docente. Veel kennis en ervaring ook.

Prima cursus
In twee dagen tijd een duidelijke uitleg
Voor beginners prima cursus
Uitleg docent en vragen werden goed beantwoord

Vastaus yritykseltä Computrain
. De training was verdr prima, maar ...... Ik heb geen examenvoucher ontvangen, heb hier over gebeld maar na twee weken nog niets vernomen. Nu komt wel deze enquete....

Vastaus yritykseltä Computrain
De training Devops was te algemeen, we kregen heel veel informatie in korte tijd, maar weinig praktische tips wat we hier in ons team mee moesten.

Vastaus yritykseltä Computrain
Goede docent die theorie naadloos weet te vertalen naar de eigen organisatie.
Chapeau!

Vastaus yritykseltä Computrain
Helder en duidelijke training die geschikt is voor mensen die al een klein beetje ervaring hebben met MS Project. Erg leuke training waarin alle vragen die boven zijn gekomen beantwoord zijn.

Vastaus yritykseltä Computrain
flexibel en vriendelijk in (her)plannen van je training. informatie via een digitaal platform/webpagina. Enthousiaste trainer.

Vastaus yritykseltä Computrain
Organisatie van de cursussen is prima.
BCS Foundation is een training die het speelveld van de Business Analist goed in kaart brengt. Sterk theoretische focus.
De geadviseerde combi met Business- en Informatie analyse (BIA) vind ik echter zwak. De cursussen sluiten in mijn optiek niet goed op elkaar aan.
Pluspunt is dat ik kostenloos kon switchen naar een andere cursus.

Vastaus yritykseltä Computrain
Niet reageren op email. Ook niet opvolgen van een aanvraag voor een offerte per telefoon.

Vastaus yritykseltä Computrain
De PowerPoint Advanced-training heeft mijn vaardigheden naar een nieuw niveau gebracht. Je kunt animaties naadloos integreren en door het gebruik van sneltoetsen, sjablonen toe te passen, kun je sneller en productiever werken.

Vastaus yritykseltä Computrain
Ik heb 2 contactmomenten gehad met Computrain; mijn inschrijving en een telefonisch moment waarop ik belde voor informatie over mijn cursus die zou beginnen. De rest is uitbesteed aan een andere partij.
Tijdens mijn aanmelding heb ik een allergie doorgegeven; Deze is vervolgens níet doorgegeven aan de trainingsinstantie waardoor ik van de 8 cursusdagen 4x geen correcte lunch kreeg.
1 dag voor aanvang van de cursus had ik nog altijd geen informatie ontvangen. Toen ik hierover belde met Computrain werd ik direct doorverwezen naar de cursus gever. Ik heb een overeenkomst met Computrain, niet met de partij die wordt ingehuurd door Computrain echter heeft Computrain niets gedaan om mij te voorzien van informatie om mijn cursus te kunnen volgen.
Wil je een Lean Six Sigma cursus volgen? Mijn advies: Direct bij Symbol aanmelden, dan krijg je dezelfde training maar dan wél direct de juiste contactpersoon.
Kortom: erg kwalijk.

Vastaus yritykseltä Computrain
Ik vond de diepgang en breedte van de training erg beperkt de verstrekte informatie geen volle dag behoeven, en de prijs daardoor erg hoog voor deze training.

Vastaus yritykseltä Computrain
De cursus werd op leerzame en prettige wijze gegeven en gaf me vertrouwen om het examen met succes af te ronden.

Vastaus yritykseltä Computrain
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.