Mooie kwaliteit kleding! Mooie collectie en natuurlijk altijd extra aantrekkelijk als er sale is ☺️ Snelle verzending, goed maatadvies en eenvoudig retourneren of ruilen. Dat laatste is zeker niet bi... Näytä lisää
Geweldig leuke kleding, snelle verzending en ruilen ging ook supersnel. Ik moest mijn retour pakket nog opsturen en vanuit Colourful rebel was het al onderweg.
Kleding was goed. Precies volgens beschrijving. Bezorging was ook snel. Contact met de klachten service via mail kan beter. Geen reactie gehad. Via instagram wel geholpen. Uiteindelijk zelf kunnen o... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Bos en Lommerweg, Amsterdam, Hollanti
- colourfulrebel.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 19 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Fijne website en snelle verzending
Fijne, makkelijke en overzichtelijke website! Makkelijk om te bestellen en snelle verzending!
Ben alleen maar ontzettend blij dat ik…
Ben alleen maar ontzettend blij dat ik aantal jaar geleden Colourful Rebel ontdekt heb. Zomer, herfst, lente en winter. Je vindt altijd unieke fashion die bij je past van constante en hoge kwaliteit! En elke drop lijkt beter en beter te zijn. Respect en succes!
In 1 woord fantastisch!!!
Top! Snel geleverd. Super mooie kwaliteit. Hier wordt je zo blij van…
1 shirt zelf verkeerde kleur besteld, vandaag de nieuwe al in huis!
Helemaal weg van Colorful Rebel🩷
Goede kleding
Super snelle verzending en mooie kwaliteit kleding, tevreden!
Hele fijne en mooie basics
Hele fijne en mooie basics! Handige hulpmiddel op de website om te checken welke maat je hebt! Truien zijn zo zacht van binnen en zitten heerlijk! Besteld en de volgende dag al bezorgd super tevreden! Blijf zeker bestellen
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle levering en goede communicatie
Super leuke moderne kleding van goede…
Super leuke moderne kleding van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee...en mijn dochter ook :-)
Top!
Snelle verzending, goed maatadvies en eenvoudig retourneren of ruilen. Dat laatste is zeker niet bij elke webshop mogelijk en biedt ook nog financiële voordelen t.o.v. retourneren. Ik bestel zeker weer!
Parel van een winkel
Fijne winkel en prachtige kleding, draag het altijd met veel plezier en het is goede kwaliteit
Ik had verkeerde maten besteld
Ik had verkeerde maten besteld. Dit was super gemakkelijk en snel om te ruilen. Ik had devolgende dag de juiste maat al in huis nog voordat ik het andere had terug gestuurd. Top service!
Altijd super snelle service en een…
Altijd super snelle service en een fijne webshop! De producten zijn van goede kwaliteit en er is regelmatig een goede sale. Ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest met mijn bestellingen. Zeker een aanrader!
Heerlijke stof
Heerlijke stof, blijft mooi na wassen en goede pasvorm. Valt smaller uit dus maatje groter is perfect. Snelle levering ook.
Top winkel🤩⭐️
Ik geef ColourfulRebel sowieso 5 sterren! De service is mega fijn, je wordt gelijk geholpen en hoeft niet lang te wachten op een mailtje terug!!! Ze zijn altijd vriendelijk en willen je ook graag helpen. De kleding is van goede kwaliteit en zit ook erg comfi! Als ik 10 sterren kon geven, had ik dat gedaan!⭐️🤩 TOP WINKEL!!!!!!!
Fantastisch!
Ik had nog nooit bij colorful rebel besteld, dit was de eerste keer. MEGA tevreden!
Hele snelle verzending en super leuke kleding! Vooral de stof van de basic shirtjes is heerlijk, lekker zacht. En de stof schijnt niet door, ideaal!
Fijne webwinkel
Fijne webwinkel
Goede kwalitatieve producten
Snel en betrouwbaar
Site is ietwat onoverzichtelijk.
Maar de verzending was snel, evenals het ruilen. De nieuwe maat was al onderweg, terwijl mijn retourzending nog niet was aangekomen. Dat heet vertrouwen hebben in de klant!
De kwaliteit van de stof is erg goed en…
De kwaliteit van de stof is erg goed en voelt zeer prettig aan.
Je hoeft niet ver te zoeken naar de…
Je hoeft niet ver te zoeken naar de informatie over het product. Materiaal staat omschreven, hoe het product valt. Maattabel is duidelijk en ook welke maat wordt aangeraden. Levering was prima, product als omschreven en de kwaliteit van de stof mooier dan verwacht
Altijd tevreden met mijn bestellingen…
Altijd tevreden met mijn bestellingen van CR. Het is met mijn lengte niet altijd makkelijk om goed passende kleding te vinden en daarnaast hebben ze leuke collecties en is de kwaliteit boven gemiddeld goed. Je betaald wel maar ik vind het meer dan waard en in de sale kan je ook echt parels scoren!
Voor het eerst de basic shirts besteld…
Voor het eerst de basic shirts besteld bij jullie en ze zitten echt geweldig. Wat een heerlijke zachte stof en mooie pasvorm. Inmiddels al drie stuks in huis. En er volgen nog wel meer!